Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(65)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Ana cresc cresc, nu-ti face probleme! Si eu m-am lasat din septembrie! Ma plangeam in alte capitole ca m-am lasat, am luat 6 kg si apoi am ramas gravida. Deci am 6 kile in fata voastra! Cresc cum ziceam! ![]() Cristina 21+ |
Acum ca mi-ai adus aminte de kg,iar o sa plang

M-am cantarit pe 1 ianuarie aveam 50 kg,m-am cantarit ieri am....60
,deci in 5 luni 10kg!Sunt o 

Cred ca si din cauza ca m-am lasat de fumat,am stat mai mult in pat,si mi-am facut toate poftele
,asta dupa ce anul trecut am fost mai tot timpul la regim.Ana
21+
LoraG76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aniast72
A fost si Erina cu copiii? (Daria si David) Andreea, cu (AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Aniast, nu, nu stiu cine-i Erina, ca nu scrie la subiectul nostru de Piatra Neamt, de la Prieteni dintotdeauna, din pacate.
Lora, mami de Iustina si

26+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Aaaa era sa uit!E gata si socata!A iesit super,ieri am baut singura 2L .O punem si pe aia la micul dejun,poate vreti sa beti.Cu ceva dulce veniti voi. ![]() ![]() Ana 21+![]() |
Heeee, deci beau de la tine pana e gata a mea, ca abia ieri am pus-o in borcan. Deja nu mai am rabdare, abia astept sa se faca.
Lora, mami de Iustina si

26+Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
LoraG76 spune:
Si eu am luat 10 kg deja...
Cine stie in 3 luni cate mai iau, sper ca nu tot atat!
Chichiuta, pai acum mergi si bei socata la Ana, apoi vii la mine, peste vreo 2-3 zile.![]()
Lora, mami de Iustina si 
26+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
chichiutza spune:
Alynta asa e. De-aia as vrea sa merg sa vad ce si cum. Si eu sunt oarecuum superstioasa, dar sotul ma depaseste! Hotarasem impreuna ca mergem la cumparaturi dupa 28-30s. Daca gasim ceva super ieftin probabil ca achizitionam, daca nu, macar stim si noi ce exista, ca impreuna nu prea ajugem sa mergem nicaieri, el munceste de dimineata pana seara.
Cristina
21+
chichiutza spune:
Lora viiiiiiiin! 

Am cautat la noi in piata si n-am gasit floricele de soc! 
Cristina
21+
chichiutza spune:
Ana eu ce sa mai zic, in septembrie aveam 58, acum am 69,5!!! Asta e, o sa ne desumflam noi cumva nu? Asa ma gandesc....
Lora la tine tare bine sunt puse, n-as zice ca ai 10 kg in plus!
Cristina
21+
ana_25 spune:
chichiuta vezi ca florile de soc s-au cam scuturat.Daca mai ploua de vreo doua ori chiar nu o sa mai gasesti,grabestetee si fa socata mai repejor!
Eu am cules o plasa de flori,am facut suc si restul de flori le-a pus mama la uscat ca o zis ca se poate face suc cu ele si daca sunt uscate.
Ana
21+
ana_25 spune:
Pai si eu sper sa ma desumflu

(imi imaginam un balon desumflandu-se!).Poate la voi nu se vede asa tare kg puse,dar eu...la inaltimea mea 1,50??Arat ca un dop mic si umflat!Si mai sunt aproape 4 luni...ooff.Sper sa nu ma fac balena.
Ana
21+

cu