Va lasati copiii in excursii cu scoala/gradinita?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Raspusul e "da". Chiar cu anumite riscuri.

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Mie ca parinte mi-au cerut sa semnez daca merge copilul in excursie, evident ca am semnat (3 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Si dace semnez, inseamna ca educatorii nu raspund in caz ca ei stau la cafea si copilul meu isi sparge capul? Adica raspunderea ar fi tot a mea ca l-am lasat nu a lor ca nu l-au supravegheat indeajuns. Zau ca nu inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

este groaznic ce s-a intamplat
mai ales ca la PRO TV spuneau ca baietelul ar mai fi sarit o data in apa in ziua aceea, insa a fost scos....
ma socheaza incompetenta unor oameni care au in grija niste copilasi nevinovati, nici nu am cuvinte sa ii descriu...
vad si la scoala Biei soferi care iau copiii si apoi circula ca nebunii prin oras, fac depasiri riscante, etc....
D-zeu sa-l odihneasca pe micut..

Your heart is my piñata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns faby57 spune:

Si baiatul meu a fost in excursie in acea zi(cls. a-I-a).Din fericire nu a patit nimeni nimc.Dar sunt copii care nu asculta de D-na.,asta povestit de o mamica care a fost si in excursie,si degeaba D-na are grija ca ei sa nu plece nicaieri daca el se furiseaza si pleaca, pentru ca nu conteaza ce zice D-na.Fetita ar trebui sa plece pe Dunare cu vaporul (grupa mare la gradi)dar nu se merge decat insotiti(un copil un insotitor).Anul trecut tot la gradi(grupa mi sa-l odihneasca ,parintilor sa le deaputere sa treaca mai departe,si binenteles si Doamneisa-i dea putere(sa nu credeti ca ei ii este mai bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu am lasat-o pe fetita (4,5 ani) in excursii scurte cu gradinita in oras si in jurul orasului si a fost ok.Au educatoare si ingrijitoare responsabile si serioase.Cred ca niste educatoare care nu pot struni copiii la gradinita/scoala (ca am citit de destule cazuri unde se bat copiii sau mai stiu eu ce fac) cu atat mai putin ii vor putea struni in excursii pe cei mai zburdalnici.
In cazul de la Felix am inteles ca erau 40 de copii si 6 profesori deci puteau foarte bine sa ia fiecare din ei in primire 6-7 copii si sa ii pazeasca doar pe aia.Iar faptul ca acel copil a sarit odata in apa si totusi a fost lasat singur pe marginea bazinului in timp ce restul copiilor si toate profesoarele se balaceau e strigator la cer.Mai ales pentru ca sarise odata in apa era de asteptat sa o faca iar ,nu??? O profesoara trebuia sa stea sa il pazeasca,puteau sa o faca simplu cu schimbul!
Si eu am fost in excursii si tabere,am de gand sa sa ii las si pe ai mei,dar trebuie vazut si cu cine merg.Cum zicea cineva ca s-a intors copilul din tabara cu hainele mirosind a fum de tigara Macar educatoarele si ingrijitoarele fetitei mele nu-s fumatoare ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

1. lipsesc cu desaversire salvamarii in stranduri
2. cadrele didactice trebuie sa stie "cu ce se mananca" o iesire cu copiii, nu toti sunt la fel de cuminti / energici
3. copiii trebuie sa fie instruiti si ei din timp sa asculte de profesori

Este o tragedie, pt toata lumea ce s-a intamplat :(

Eu una nu sunt pregatita sa o las pe Giulia fara mine in excursie, ea este genul de copil care nu mai aude pe nimeni daca turma o ia spre dreapta desi toti spun ca se merge spre stanga...
Eu an de an am fost in tabere, insa erau alte vremuri.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Mare dreptate aveti cand spuneti ca depinde de cadrul didactic......acum o eternitate,abia terminasem liceul ,si m-am angajat cu juma de norma la scoala din sat(studenta fiind).Mi s-a propus sa merg cu copii in tabara.Acum,parinte fiind,si cu mintea de acum realizez ca in perioada respectiva eram,putin spus aeriana.Viata unor copii trebuie incredintata unor persoane responsabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Nu s-au organizat inca dar da, l-as lasa. Inainte de asta m-as asigura, insa, ca ii bag eu in cap regulile adecvate taberei/excursiei. Sa nu ma laud cu pacat dar, pana acum, de cate ori a mers in vacanta la bunici mi s-a spus ca respecta ce i-am spus noi.
Acuma depinde si de copil, pe al meu ma bazez (atat cat te poti baza pe un copil de varsta lui) ca respecta regulile.....

Si nu, nu exista salvamari (adevarati!) niciunde in tara. Sau cel putin eu n-am vazut pe unde am fost.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Si eu o sa-mi las copii in excursii/ tabere, chit ca o sa mor de grija lor...le fac instructajul cat pot de acasa, le atrag atentia si celor care-i insotesc asupra ce consider eu absolut necesar sa stie si ma rog ca totul sa fie bine.

Eu am fost in foarte multe tabere, excursii, concursuri si spectacole cum erau pe vreamea lui Ceausesc cu dansuri folclorice, cor etc. Mie una mi-a placut, consider ca m-au ajutat foarte mult...insa erau si copii care nu se adaptau, dupa prima zi veneau parintii si ii luau acasa sau plangeau zilnic de dorul parintilor...

Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica

Mergi la inceput