Va lasati copiii in excursii cu scoala/gradinita?

Va lasati copiii in excursii cu scoala/gradinita? | Autor: monica70

Link direct la acest mesaj

http://www.ziare.com/stiri/eveniment/un-copil-s-a-inecat-intr-un-bazin-la-baile-felix-1018392

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

am citit si eu azi dimineata
brrrrrr

Your heart is my piñata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Da brrr
Si mai ales brrr pentru insotitorii (profesori sau ce-or fi fost) iresponsabili
Eu am fost cand eram mica vreo doi ani la rand in tabara la Navodari,cam asa aveam 8-10 ani si tin minte perfect cum eram lasati in apa marii! Intai noi copiii mai "mari" stateam in apa pana la umeri tinandu-ne de maini facand astfel un lantz si doar pana acolo aveau voie sa se balaceasca cei mai mici.Pe urma ne balaceam noi, dar tot sub stricta supraveghere ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

raspuns: DA.
Dar informez invatatoarea despre anumite chestii: nu stie sa inoate - mai ales daca merge la Felix!!!, sau e alergic, sau i se face rau in autocar, etc.
Am vazut la stiri, erau mai multe invatatoare, cam una la 7 copii, dar daca nu-i pot organiza, nu-i duc la strand, nu?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

da, cu siguranta vreau sa il las in excursii/tabere.
este intradevar o tragedie ceea ce pare a fi din titlul articolului, nu vreau sa-l deschid pentru ca nu vreau sa ma ingrozesc.

blog de mamica
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

chiar si eu am vrut sa scriu despre acest caz
de fapt , mai mult despre o problema care e la noi- la acele bazine de ce nu sunt supraveghietori???
E drept ca la Felix nu am fost de vreo 25 ani dar am fost la baile Tasnad si nu era in jurul bazinului nici un supraveghetor si mai multe femei in varsta erau sa o pateasca .
Eu in Ungaria asa am vazut la fiecare bazin cate un ingrijitor / lifeguard.

Din aceste cauze nici eu nu mi-am lasat niciodata copilul in excursie...si la tzara la ai mei nu sta fara mine .

Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

N-am vazut nici la Felix supraveghetori.
Acum am vazut la stiri, cica la sedinta cu parintii s-a discutat ca pruncii nu vor intra in apa. (Meeeey, nu vi se pare o porcarie, sa-i duci la strand si sa nu-i lasi in apa????)

Ai mei au fost in tabara, unde programul includea si o vizita la strandul de la Rasnov. Am vazut multe poze, filmulete- au intrat chiar si ingrijitorii cu ei, se balaceau, si a fost totul ok.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlyLady74 spune:

Fara mine e clar ca nu merg niciunde.
Eu (noi, generatia mea) ma si mir cum am supravietuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catincutza spune:

Eu am lasat-o pe fiica mea de la 5 ani jumate in tabara la munte. A fost ok, a invatat sa schieze. Anul acesta insa, am observat cand s-a intors ca toate hainele ii puteau a tutun. Am fost putin dezamagita. Dar eu si fratele meu am crescut prin atbere, mergeam in fiecare an in cel putin doua. Cred ca asta a contribuit foarte mult la dezvoltarea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Miercuri va fi in excursie .Prima excursie a fost cand avea 3 ani si un pic(acum are 9).Pana acum am fost linistita insa,de azi dimineata de cand am aflat nu pot decat sa ma gandesc ce-i in sufletul parintilor.Nu putem trai cu amenintarea drobului de sare...
Saracul sufletel nevinovat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Da, tocmai astazi s-a intors din una. Si in august va merge in tabara, dar nu cu gradinita, ci intr-o tabara organizata de o agentie de turism.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput