Aspirante optimiste > 20 ani (509)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor va multumesc pentru oferat de teste si pentru incurajari dar la mine nu mai exista testul de urina,dupa o sapt de intarziere fac testul de sange.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

didi sunt foarte optimista daca nici cu stimulare , monitorizare, injectii nu a mers anul asta mergem nene la unguri ca aici in romanica ne rup de bani si nici copii nu facem,stii cum suntem noi asa cum este vorba romaneasca si f....e si cu bani luati!!!
in butoi nu cad ca este pe faza bebelu si ma prinde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

wow, cate fete cu intarzieri si nici un test pozitiv
mandreeac, imi pare rau ca nu a iesit pozitiv Daca totusi vine, macar sa mai intarzie 1 sapt si sa nu vina in voiajul de nunta sa treaca supararea

Anca, tin pumnii sa ai un test pozitiv peste 1 sapt

fetelor m-am hotarat ca atunci cand va veni vremea de testat la mine sa merg direct sa fac Bhcg la 10-12 zile dupa ovulatie Abia astept sa intru si eu in emotiile testarii Se pare ca voi ovula duminica.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png

Mergi la inceput

madutza_bra multi suplimentari de tine am uitat, sa dea DD sa se prinda la tine din prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Cami stiu cum e, multa bafta la orice va hotarati, sa ne tii la curent. Mai incerc si eu aici, daca tot asa nu iese nu stim ce-om face.
Bebelu ai PM
Madaaaa , no more words...

in devenire

Mergi la inceput

anca am citit ceva pe net ca ptr. o monitorizare costa 450 ron, sincer mi se pare cam piperat, eu plateam 200 ron tot la cabinet particular la tutu deci diferenta este mare ca eu sigur ajung la monitorizare

Mergi la inceput

m-am treit vorbind singurica pe aici, ce faceti fetelor?
nu mai seveste paula micul dejun si voi de aia nu mai intrati
hai la prezenta striga cosmi catalogul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Monitorizare nu a facut ca a mers direct la laparoscopie si nu iti pot spune cat costa,oricum este un medic fff bun si merita mers la el

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

camcis, didi,

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Multumesc mult fetelor Eu sunt bine.......dar am starea asta mai ciudata. Imi revin eu Si sa stiti ca eu va citesc tot timpul, daca ar fi fost nevoie de sfaturile mele, nu asi fi ezitat sa va scriu

Camcris am citit despre Menstrovital - datorita combinatiei de plante pe care le are , se va lua din prima zi de menstruatie daca ai menstruatia slaba cantitativ sau dupa terminarea menstruatiei daca este abundenta pana la ovulatie. Asi lua cate 5 pe zi, deoarece concentratia este foarte mica. Se iau doar pana la ovulatie . Dupa ovulatie iei progesteronul. Deci nu e vorba ca le combini Dar incearca sa iti monitorizezi ovulatia (cu teste de ovulatie, temperatura bazala, ecograf - cum iti este tie mai comod). Ca sa nu iei Menstro peste ovulatie dar nici progesteronul inainte de ovulatie.

Andreea

MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson

"I wanted you before you were born. I loved you when you were born, I saw your face and I knew that I was in love. Before you were an hour old, I knew I would die for you. To this day, I will. This is the miracle of life."

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

Mergi la inceput