Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 22
oanaiacovita spune:
Intru sa fac capitol.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ellanik spune:
Kossir si Geo face la fel.Trage de sfarc si-l intinde ca pe cingo si se uite in alta parte.Uite asa o sa ajung ca in bancul ala cu mamaia cu tzitzile pana la poarta.
Child tu intrebai de paturica de activitati?Eu am una de la premaman Jungle...nu stiu cum ii zice.Caut link si iti pun.Geo e fascinat de faptul ca atunci cand da din picioare incepe si canta si se aprind luminite.PLus ca are tot felul de jucarii ataarnate.Aaa!i-ai dat lui Albertino granulele?
Cine intreba de uitatul tv la bebici?Am o carte primita de la un psiholog.Cartea e referitoare la cat de nociv este privitul la tv de la varste fragede.La cei mici da hiperstimulare.Ei sunt atrasi de imaginile care se deruleaza rapid.Nu-i asa ca sunt atrasi de publicitate?Pai imaginile de la publicitate sunt diferite...se schimba rapid, sunt ff colorate.Nocivitatea nu consta in efectuul tv asupra ochilor.Televizorul nu ajuta la dezvoltarea gandirii , imaginatiei....copilul,omul primeste totul pe tava.de cate ori nu ati afirmat despre o carte ca a fost mai buna decat filmul vazut?Asta deoarece ati fost mai fericiti sa va inchipuiti singuri aspectul personajelor,decoruri, punere in scena decat sa va fie oferite variantele regizorale care nu sunt mereu pe gustul nostru.Mda.In concluzie si Geo se benocleaza la tv dar sincer, il las doar cand ii tai unghiile ca altfel face figuri.Plasma, lcd, cu tub catodic...tv-ul are efecte nocive asupra dezvoltarii intelectuale ale omului.Sa vad cat o sa reusesc sa-l tin deoparte.
Vladi ma si gandesc cum as fi calare pe bicicleta si cu Geo la tzitzi.
Gaby bicicleta ma ajuta sa ma mai relaxez,sa fac si eu ceva pt mine nu cred ca slabesc neaparat cu ea.De slabit slbaesc fara efort.Iar despre o sarcina noua si mie dr mi-a zis sa nu cumva sa raman gravida intr-un an dupa ceza.Evident ca am ras mai ales ca noi nu am reyusit natural si dr mi-a spus ca mereu dupa fiv apar sarcini naturale.Oricum vrem sa ne facem o casuta ca sa avem spatiu pt amandoi copiii si in plus de asta vreau sa ma ocup multa vreme de Geo ca imi va fi greu sa mai am un bebe cu unu mic acasa.
Revin!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
bluekidoo spune:
Fetelor nu mai vorbiti de diversificarea alimentatiei ca mie mi se face rau cand va aud. Sa va spun de ce. Am o prietena care are fetita cu o luna mai mare ca a mea..La 2 luni jumate a inceput sa-i dea mar cu biscuiti iar acum ii da si supa cu legume pasate. Am intrebat-o daca asa ia spus medicul si mi-a spus ca a fost decizia ei. Am incercat sa-i explic ca e prea devreme, i-am adus si argumente iar raspunsul ei a fost ca bunica ei a crescut 4 nepoti cu mar si biscuite, ea de ce nu ar face la fel . De asemenea a tinut sa imi povesteasca despre verisoara ei care are o fetita de 1 anisor si cand avea cea mica 2 luni a venit in bucuresti la niste analize si a lasat fata cu bunica. Cand s-a intors acasa era fata plina de ulei pe fata. Bunica ii daduse ciorba ca se uita fata la ea cand manca. De atunci copilul mananaca ciorba.. nici macar supa.. direct ciorba
Sa va spun ca fetita prietenei mele este foarte grasa si are niste falcute de nu i se vad ochii iar ea este foarte mandra ca fata ei mananca o ceasca de mar cu biscuite si a inceput sa mai faca falcute
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010