Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
ioanaa28 spune:
castelana, ma bucur ca-ti gasesti timp sa ne scrii si pe imparat
sensibila, m-ati dat gata fetelor !!! ce poze frumoase, ce printesa dulce sa va traiasca, sa va bucurati de ea !!
Ia sa dati si voi mai des raportul pe aici
Roxi, in asentiment cu tine...nu-mi inchipuiam ca poate exista asa un bebe cuminte cum e Ovi...si sunt convinsa ca stare de spirit a mamei influenteaza. Si mai e un secret, sunt copii nr 2...
Erina, Vladi, nu va stresati, revine lapticul la parametrii maximi !! Vladi, Ovi face kk doar o data la 3,4 zile.m-am obijnuit deja, chit ca ma omoara crampele...dar la voi e exceptie asa ca va urez sa scati rapid..
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
CoriMami spune:
Intru rapid (Petala isi suge mana tare de tot de foame) sa va multumesc pt aprecieri la adresa pozisoarelor noastre si sa ii spun lu' Vladi ca si noi avem aceeasi evolutie (ca tot discutam mai demult de o saptamana in care au scazut in greutate) si avem vreo 270g luate in luna a 3-a din care au mai ramas 10 zile.
Eu am decretat ca daca ia 500g ma voi declara multumita si nu adaug nimic. dar...sa vedem daca reusim
Despre kk si Petala a avut prima constipatie din viata ei, nu facuse de 2 zile si azi a facut pana la umeri...
Eu am ajutat-o cu masaj pe burta in anumite puncte (mi-a venit un kitetoterapeut acasa si m-a invatat). V-as recomanda tipa kineto, dar e la Galati si a fost o ocazie ca a venit pe la noi. Oricum cine isi permite..duceti copiii ca e super! I-a facut niste scheme lu Petala, care urla cand a venit ea acasa la noi, de se citea relaxarea in ochii ei.
Va pup, ca milka trebuie sa-si faca meseria.
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family
babyangel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andra_s
anca era pt tine probleme cu memoria gaby ??? POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Gaby, principiile Montignac sunt simple, doar ca e mai dificil sa le respecti:
1.Interzis: - cartof, porumb, orez, paste, paine , dulciuri, si orice alt produs din faina rafinata, alba sau neagra
- lapte integral smantana grasa,unt orice bauturi carbogazoase, incluzand apa minerala, bauturi alcoolice de tip aperitiv( lichior, vermut , tarii, etc)
Totusi, pentru iubitorii de paste si orez se accepta doar OREZ BASMATI si SPAGHTE DIN GRAU DUR fierte al dente.(BARILLA sunt ok).
paine se accepta doar wassa sau crackersi din secara cu procent mare de fibra sau paine din aia "coclita" de secara cum mananca nemtii..
Cam asta ar fi baza unei alimentatii corecte. In rest: carne , peste oua , legume(mazare, pastai, fasole, linte, naut, ciuperci, salate , lactate degresate, si chiar 2 fructe pe zi, sunt absolut ok .
La categoria dulciuri, e permisa ciocolata neagra cu peste 70% cacao, si dulciuri facute in casa, din faina integrala in amestec cu taratze si fructoza in loc de zahar.
APA E INDICATA INTRE MESE, DAR NU IMEDIAT INAINTE DE MASA
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
sensibila spune:
ioanaa28 - MS MULT PENTRU APRECIERI ! Sper ca ai vazut si pozele de la botez !
Si voi sunteti niste superbi si imi place ca e zambaret !
Sa fie sanatosi si frumosi cu totii !
Si La multi ani celor care implinesc lunite azi !
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
babyangel spune:
CASTELANA, nici Lucas al meu nu a acceptat suzeta oricat am incercat. Si sincer nu cred ca Cezar o va lua de acum incolo. Codrin a acceptat-o inca din maternitate..insa inca il ajut sa O TINA , CA O SCAPA REPEDE
Dayanara, si eu sunt tot cu Avent, dar stii de ce? E singura suzeta de aici cu forma dreapta a plasticului(deci nu curba) si nu lasa urme in jurul guritei daca o tine mai mult.
Am urat intotdeauna sa vad copilul cu ditamai urma cand isi lasa suzeta din gura.
LAlexandra, pt acceea sugarului eu am folosit infuzie de taratze si le-a uscat. cand face de la caldura , trebuie l;asata cat mai mult pielea la aer . Desigur, cum zicea Sensibila, triderm-ul e foarte bun, dar e cortizon si nu merita pt o banala acnee sa ii umpli fatza cu cortizon, sincer!. Pe mine m-a tinut 3 saptamani acneea si s-au uscat cu taratze, insa si acuma daca il tin prea imbracat afara cand e soare, ii ies bubite pe gat si pe piept.
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
kossir spune:
Activitate intensa azi.
Vaccin, rotavirus, n-am facut. Am cerut la vremea aceea parerea mai multor persoane, si Dianami spunea ca ea n-a facut niciunuia dintre copii, am avut pareri pro si contra si din ce am citit am decis sa nu facem. Ne axam si noi pe cele de stat, desi le facem la cabinet particular. Decizia este a fiecaruia.
CIneva zicea de tv, daca se uita copilul la tv. Eu am ajuns sa inchid tv-ul cand e fiimea de fata. Sta cu ochii lipiti. Nu stiu daca da dependenta de acum. Poate auzim pareri avizate ??
Annya felicitari pentru increstinare . Frumosilor !!!!!!!
Sensibila bine ai revenit. Pe unde umblati fatuca ? Cum sunteti ?
Roxana pupici sa treaca ziua proasta. Mai sunt si de astea. Bine ca esti calma. Influenteaza mult bebele. Dupa parerea mea e definitoriu. buzita de Ivan.
Vladi si Sofia a avut perioda de caca la 3, 4 zile. S-a manifestata asa : la inceput deranj mare, scrematuri, mataieli. Dupa vreo doua saptamani s-a obisnuit si a fost ok. O scoteam uneori cu termometrul, de vreo doua trei ori cu supozitor, sau chiar singurica de multe ori. De vreo saptamana a revenit la caca zilnic, singurica. Donc, rabdarica, doar linisteste-l si ai sa vezi ca se regleaza. Cu lapticul, ce sa zic si la noi problemute, zic, desi eu nu o mai cantaresc demult. Nu mai mananca decat un san demult, dar acum parca nici ala cine stie ce. Lapte este inca, dar ea e ca girofarul, are multe de descoperit chiar in timpul mesei. Vineri am fost la dr si avea 800g luate in ultima luna. Acum nu stiu ce sa zic.
Trimit ca altfel fac un mesaj cat o pagina de nimeni nu-l citeste. Revin cand mai citesc.
http://community.webshots.com/user/kosscar
sensibila spune:
kossir - ms mult, ca sa fiu sincere doar v-am citit fara sa scriu, ca am scris de cateva ori si nu mi-a raspuns nimeni la niste intrebari. Noi suntem f bine si foarte cuminti. Dormim, mancam, ne jucam, radem , zamim, gandurim si tot tamacul. Mananca 150 ml de lapte Toepher fara sa respire si noapte si 180-190 ml. In lus ceaiul de fenicul e nelipsit si ii place mult. De la 2800 g cucat ne-am externat acum la aprope 12 saptamani pe care le facem miercuri avem 5600 g. Eu zic ca e ok.
Acum am intrat sa anunt ce am aflat si eu !
Ca in Cluj si in Constanta au ajuns deja vaccinurile BCG comandate de min sanatatii deci au inceput vaccinarea. Probabil ca si in alte localitati dar eu atat am aflat.
Inteleg ca o sa ajunga in curand si in bucuresti si deaia am zis sa anunt lumea poate la fel de disperata ca mine s anu mai caute ca trebuie sa apara curand. Si noi trebuie sa il facem in jur de 10 ca sa putem face la timp si vaccinul de 4 luni in ur de 10 iulie.
SI NU E CAM CIUDAT SA FIE IN CLUJ SI CONSTANTA SI IN BUCURESTI NU ?
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
miria_cristina spune:
ROXANA - Cutia de lapte are 800gr si imi ajunge exact o saptamana. De fapt, sambata seara-duminica ar trebui sa ma asigur ca o am pe a doua.
dayanara spune:
ioanact sa va fie de bine increstinarea si voua!
am admirat pozele de la botez
miria merci, aveam impresia ca tre sa tina mai mult...laptele ce.l folosesc eu are 900 de grame si tine tot vreo 6 zile....la ivan niciodata n.am terminat cutia intr.o saptamana si nu am cu ce sa compar, dar mi se parea cam repede
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg