Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

RAMONA...imi zici si mie unde sunt pozicile ca nu le vad...

edit. le-am gasit, credeam ca sunt la semnatura. Scumpica fetita, a ta deja tine jucarioarele in mana

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Am pus cateva pozici noi

Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010

Poze Briana.

E tare dulcica!!! Sa va traiasca si sa va fie de bine increstinarea!!!
Mamico, si tu arati tareeeee bineeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ANDIRA asa am zis si eu ca se deshidrateaza la 8 ore nemancat.
Dar m-am gandit ca acei copii care dorm noaptea 8-10 ore si nu mananca nu se deshidrateaza?
Eu am specificat ca ziua se intampla acest lucru, inca Albert se trezeste noptea sa manance, dar mai mult molfaie decat mananca, asa mi se pare mie.
Deshidratat nu e, am urmarit semnele deshidratarii, fontanela si plieul abdomenului, plus ca e foarte vioi si rade mereu.
A varsat a doua zi dupa vaccin, cand l-am fortat sa manance, de atunci nu am mai avut astfel de incidente.
Problema acum e ca nu prea vrea sa manance, sta nici 5 minute si e gata de joaca.
Am intrebat si medicul, dar nu am avut raspuns foarte convingator "se poate sa fie de la vaccin".
Hai ca imi fac si o programare la o pediatra din spital, poate are ea ceva raspunsuri.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ALEXANDRA nu e complicat deloc.
Fierb apa, sting focul, adaug o lingura de tarate, o lingura din ceai de galbenele si le acopar minim 15 minute.
Apoi le strecor si clatesc bebeul cu apa asta.
Si acum ii mai apar brobonele de la caldura, in special pe barbie, dar si pentru ca e tot timpul cu pumnisorii in gurita si isi intinde saliva pe barbie.
Dar oricum, nu mai are ce a avut, acnee pe obrajori, pana spre tample si pana dupa urechi.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Hai ca tot a adormit un pic asta mic...sa-mi mai dau si eu cu parerea pe aici

In primul rand LA MULTI ANI iepuricilor ILINCA SI CRISTIAN ROBERT!

Bumbitza - spor la treaba si sa ai o zi minunata alaturi de printzesica!

Jeni_h - Sarah e mortala cu basmalutza rosie!

Fetelor...cele pe care va bate gandul sa tineti diete mai drastice. din ce-am mai citit si eu....cica o dieta drastica duce la eliminarea unui numar mare de toxine care ...in cazul ca alaptati....ajung in lapte si dauneaza iepuricului...

Si pe mine ma batea gandul sa incep o dieta ca de o luna nu am mai dat jos un gram...dar de cand am citit chestia asta am zis ca maxim ma abtin de la dulciuri sau paine prea multa ( ca le mancam in cantitati un pic excesive) si astept sa vina mama pe 10 iunie ca sa am un pic mai mult timp si sa dau fugutza la sala sa incep sa fac un pic de miscare.

Pe 11 iunie am programare la ginecolog ca sa-mi zica cum ma prezint dupa nastere!

Acum clipele libere le petrec pe net cautand mobila si incercand sa decid cum sa aranjam apartamentul pe care urmeaza sa-l cumparam in iulie. Vineri semnam precontractul

Oricum din umbra va citesc si cand am ceva cat de cat relevant de spus ...o sa ma bag in vorba...asa ca nu scapati usor de mine!

Va pupic

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

CHILD, multumesc de raspuns...mai complicat la mine...sa gasesc compozitia, bat-o vina, ca aici nu stiu pe unde sunt.

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Jeni_h - Sarah e mortala cu basmalutza rosie!

Multumesc iubita , asa este, o scumpica , ti-o dau nora
Si puiutul tau este scumpic foc. E tare dulcel in poza "27 mai-cu tati la adapost de ploaie" parca asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

jeni , cu baticul ala rosu in cap, esarfa ce.o fi....iti vine s.o mananci, doamne ce scumpa e

ramy, e mare brianna! seamana cu voi, asa inalta...tare.i bine sta in costumasul de botez si imi place si.n poza aia unde sta pe tati

silvana o singura data a fost constipata si i.am pus o chestie de aici, un praf numit eupeptina si de atunci face normal in fiecare zi 1-2 ori

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Andramultu
Anca fain program. eu vreau neaparat sa-l uc pe Alex la mare, ca deocamdata sa-l trimit singur nu se poate Flaviu mi-a propus deja ca merg ei doi cu o familie de prieteni, da varianta asta ma scoate din sarite, adica ce, eu si bebi acasa? Si vrem sa mergem la fel ca anul trecut, in Constanta, avem la dispozitie apartamentul uni prieten si de acolo batem litoralul, chiar si la bulgari
nibi niki
LAlexandra, din experienta personala iti pot spune doar ca fara sutien eu "produc" mai mult laptic, care curege si stimulat de atingerea si miscarea tricoului pe sfarc...cred ca intelegi ca vreau sa zic...Asa ca eu port ziua neaparat sutien. sa treaca acneea printisorului...tare dulcic
miria cristina, eu citesc cu mare interes postarile tale ca sunt mereu documentate. O informatie in plus nu strica...deciziile sunt personale

revin...

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana noi daca ajungem la mare n.am s.o tin la soare in nici.un caz si pe afara feresc cat pot demult...

miria, oana cine mai da lapte praf exclusiv, cat va tine o cutie?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput