Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanact spune:
Buna!
Am intrat pe fuga, sa va arat cateva poze de la botez (mai am de recuperat de la cumnatul, astea sunt facute cu ap nostru). Incarc si cateva filmulete..
A fost frumos, si obositor..
Am vazut ca ati vb de soacre..si mie mi se parea ca ar vrea sa le faca pe toate..insa m-am convins cat a stat la noi ca nu e asa.
Ziceam ca nu vreau sa ma ajute, dar daca nu era ea nu stiu ce ma faceam..mai ales in ziua botezului dupa ce am venit de la biserica.
Eu tb sa o alaptez pe Justina ca i se facuse foame si in acelas timp tb sa servesc invitatii, sotul avea inca un botez, deci ea a fost care m-a ajutat.
Mai am cateva pagini de recuperat..dar cu Ioana mai greu.
Urez si eu: La multi ani, tuturor iepurasilor care au implinit zile acestea 2,3,4 lunite!
La multi ani si mamicilor: Alice, Yaia si Ramy! Sa fiti sanatoase, mereu fericite alaturi de comorile voastre si de soti!
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
child spune:
ALEXANDRA, revin, il clatesc la fiecare baita cu ceaiul de tarate si galbenele. Si peste zi il stropesc cu apa termala.
GABY ma bag eu in seama desi nu m-ai intrebat. Doctorita mi-a zis ca deabia dupa 2 ani pot incerca la un alt bebe, avand cezariana.
Fetelor, o intrebare. De cand a facut infarixul, Albert nu mai vrea sa manance.
Sta si 8 ore peste zi nemancat.
A si facut o reactie la vaccin, subfebrilitate si varsaturi.
Acum ma chinui sa-i dau sa manance, daca insist plange.
Dar plange si cand ii e foame, supa vreo 2 minute de supt, ca se ineaca.
Si atunci, gata masa, trebuie sa-l iau, sa-l plimb, sa-i cant, sa uite de plans, ca sa mai poata sta la tzitzi.
Oricum si cand mananca, se face ca mananca, mai mult molfaie.
Voi ati patit ceva reactii la vaccin, sau e doar o faza a vastei de 3 luni?
Inca o intrebare. Recomandati-mi, va rog, un centru de activitati bun.
Ca Albert se plictiseste fara mine si eu nu mai pot sta nonstop lipit de el, mai trebuie sa fac si eu ceva prin casa.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
LAlexandra spune:
MULTUMESC FETELE DE RASPUNSURI. CHILD...ce complicat...si in cat timp i-au trecut?
RAMY77, sper sa nu gresesc fundatia, stiu ca la Alpha Transilvania, in Tudor, pe Moldovei. Parca au si ceva chestii de intalnire mamici cu bebei. Asa stiu ca acolo este si de inot...cel mai bine intreb pe cumnata si iti raspund, ca ei au fost cu amandoi copii si cu nepotica care era atunci de 1 an si ceva si cu nepotelul de cateva luni. Am inteles ca sunt mai multi maghiari,dar daca stii limba e cu atat mai bine...noi nu stim niciunul limba.
Cred ca in august venim acasa sa stam mai mult, sa vedem acum...Voi cat o sa stati in Germania? Va mutati acolo? Sotul tau unde juca fotbal?
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
jeni_h spune:
Salutare mamici dragi si piticuti nazdravani
Intru si eu dupa o mie de ani, scuzele de rigoare dar am fost in sesiune, plus ne pregatim de increstinare - sambata 05.iunie. Timp pentru mine .... gluma buna, mai deloc!
Multumin frumos pentru urari fetelor- am implinit 3 luni - oanaiacovita, kossir, marsy_baby, ioanact, 2anke - scuze daca am ratat pe careva
Raportam si noi la implinirea celor 3 luni avem 60cm si 5.800kg.
Astazi am facut si BCG-ul la Polizu.
Am descoperit manutele si incercam sa bagam pumnul in gura dar nu intra si ne mai enervam dar nu ne lasam si toncaim si balosim manuta Gangureste de numai , rade de ma topeste toata.
Mananca in continuare doar natural de la san. Am intrebat pediatra cand ar trebui sa incep diversificarea si mi-a spus ca mai devreme de sase luni ar fi pacat, atata timp cat am laptic. Ce sa mai, suntem foarte bine.
Cam atat despre noi
Pupacim toti iepurasii si mamicile lor
Jeni & Sarah-Maria
andira spune:
Mamaaa, iar v-ati pus pe scris??
Raspund repede lui Gaby, incerc sa culc pisicile mari si revin:
Gaby - toate prietenele mele cu 2 copii si care au nascut prin cezariana au diferenta intre copii cam de 2,5 ani. Deci au ramas gravide cand primul avea in jur de 1 an si 7-9 luni.
Din cate stiu eu, trebuie sa treaca 2 ani intre nasteri, nu neaparat intre sarcini, dar mai bine intrebi un medic.
Povesteam eu acum ceva vreme ca la prichindei de martie - aprilie 2005 prima care a ramas gravida a doua oara (cu vreo 2-3 sapt inaintea mea) era o mamica ce nascuse prin cezariana. A stat mult in pat, era o sarcina mai riscanta, dar la final totul a fost bine. Diferenta dintre fetite e de 1 ani si 2-3 luni (nu mai stiu exact).
Child - cum sta si 8h fara sa manance???
Eu as intreba de urgenta un medic, pe caldurile astea mai ales (si nu numai, n-am mai auzit de sugar sa stea 8h nemancat) se deshidrateaza imediat, ajungi cu el la spital pe perfuzii. Si daca mai si varsa...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra MULTUMESC FETELE DE RASPUNSURI. CHILD...ce complicat...si in cat timp i-au trecut? RAMY77, sper sa nu gresesc fundatia, stiu ca la Alpha Transilvania, in Tudor, pe Moldovei. Parca au si ceva chestii de intalnire mamici cu bebei. Asa stiu ca acolo este si de inot...cel mai bine intreb pe cumnata si iti raspund, ca ei au fost cu amandoi copii si cu nepotica care era atunci de 1 an si ceva si cu nepotelul de cateva luni. Am inteles ca sunt mai multi maghiari,dar daca stii limba e cu atat mai bine...noi nu stim niciunul limba. Cred ca in august venim acasa sa stam mai mult, sa vedem acum...Voi cat o sa stati in Germania? Va mutati acolo? Sotul tau unde juca fotbal? Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010) |
Mersi, o sa ma interesez si eu...Si, sotul vorbeste maghiara, eu o "rup", dar la nevoie ma descurcSotul meu e jucator de handbal, nu fotbal si a semnat pe 2 ani, dar nu o sa stam in permanenta acolo. Mai vedem pe parcurs ce si cum.
Poze Briana.
LAlexandra spune:
RAMONA, ce-mi place handbalul...super! Cum stiu ceva sigur cu inotul iti trimit PM.
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
jeni_h spune:
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeni_H#5477393007030288978
cateva poze mai noi cu iepurasul meu
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu Stie cineva de unde se poate cumpara un sort din ala (nu stiu cum se cheama) pe care-l pui atirnat de git si acoperi pe bebe cind alaptezi in public? Am vazut niste poze pe net, pusese cineva, dar mi-e lene sa comand unul la vreo croitoreasa, as cumpara... Ella din asta ti-ar trebui si tie, sa poti alapta de pe bicicleta si sa nu umbli cu biberoane :) Of, sint cam suparata, Floricica nu a mai facut kk de vineri dimineata, si noua nu ni s-a mai intimplat zi fara kk... Se chinuie saracul, se screme, plinge... Am tot incercat cu termometrul, nimic (de obicei il scoteam murdar din fundulet, semn ca kk era aproape, dar acum iese curat-curat termometrul...) Am incercat ieri si cu supozitor glicerina si l-a scos afara intact dupa vreo ora... Timpenia asta de glicerina nu se topeste deloc, parca e din silicon supozitorul! Voi ati gasit vreun supozitor mai bun sau tot asa, nu se topeste deloc? Erina, imi pare rau ca ai probleme cu LM... Iti tin pumnii sa se redreseze! Si eu am avut, apoi a fost bine, acum iar cam putintel... Of! Floricica nu maninca prea bine, rar mai vrea la al doilea sin... N-ar fi nimic daca ar creste ok, dar de luni pina vineri nu a miscat nici un gram... Azi nu vreau sa-l cintaresc inca, pt ca nu a facut kk de 3 zile si nu vreau sa mi se para ca a cresut din pricina de burtica plina... Hmmm, sint cam necajita, per total in 3 saptamini a luat doar 250g... Of, sper sa nu ajung la LP! mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
Vladi - imi pare rau ptr Floricel si ptr tine bineinteles...ca trebuie sa va luptati cu constipatia. si Riccardo a patit-o acum cateva zile si l-am rezolvat cu ceai de chimen sau cum se mai zice...de anason. aici am gasit special facut ceai instant ptr bebelusi si am pus 2 lingurite la 100 ml de apa. acum sper ca nu a fost o coincidenta dar de cate ori are crampe, se lupta sa dea gazele afara sau sa faca treaba mare...ii dau 30-40 ml de ceai caldutz si il ajuta.
Sper sa se rezolve repede si sa ia iepuricul in greutate .
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/