Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Vladi, nu te enerva, copii au si ei ritmul lor de crestere, si cu mancarea la fel, uneori sug de te rup alteori doar molfaie.
Baietelul meu are uneori parca ora de gimnastica, se freaca de termina suptul ud de cat transpira, apoi il ia sughitatul ( la cat s-a frecangit a inghitit ceva aer, nu) apoi ma lupt sa scoatem aerul)
Cu cacuta e mai rau, suna medicul sa vezi ce zice.
Bafta si trimite soacra aia la plimbare ca te scoate din minti!

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor!
Ne-am intors de la plimbarica de dimineata, mai iesim pe seara ca e caldura mare, mon cher!
Na, ca ma cheama bebe.
Hai ca i-am dat sa manance, de fapt mai mult s-a jucat cu tzitzi.
ALEXANDRA, lui Albert i-a trecut acneea cu apa in care am fiert tarate si galbenele.

Mai citesc si revin.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Valdimirescu, eu am vazut protectie din aia pt alaptat oin public pe net, cred ca livreaza si in Romania:

http://www.sweetnursing.com/breastfeedingcovers.php

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Hey Castelana bine ai revenit!

pe cand ne pui niste poze cu Imparatul sau macar ceva poze exotice de pe la tine?

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

LAlexandra ..am vazut ca intrebai cu ce dai bb pe fata, si parca si oana mai era.. eu i-am dat cu apa termala de la Avene, si vad ca de pe obrajiori s-au cam dus, au mai ramas cateva pe barbitza. tot asa cand se agita si si dadea cu mainele pe fata era durere , cand dormea aproape nu se vedeau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Pup fetele scumpe!
Vazut bebici dragalasi foc,nu nominalizez ca mi-e sa nu uit pe careva, dar zau ca m-am uitat la toti si tare frumosi sunt!

Dayanara, Ioanaa
, nici nu zici ca ati nascut...si tu Ella la fel, o bila alba in plus pt felul cum te aranjezi...eu inca sunt la faza in care ma straduiesc sa ma organizez cand iesim, apuc sa-mi iau un blug si un tricou pe mine

Ioanaa
, eu as vrea prin septembire sa merg la mare, daca s-ar putea inainte de diversificare ar fi excelent
Am gasit niste oferte f bune in Albena, se mai incumeta cineva? Si-asa nu prea am gasit familie doritoare de mers cu alta familie cu bebe mic, ca noi.
Si nu-s de acord cu solarul in general, d'apai cand alaptezi...

Cori, te invidieeez, eu daca nu merg un an la mare sufar enorm

Andira, scumpe foc fetele tare, un vulp de-al lui Nati este ca o cura de-a lui Ivan :))

Pfoai Freedelia, ce-i trece prin cap lui Jodie, tare faza cu sanii...

Erina imi pare rau ca ai probleme cu lapticul, sper sa-ti revii cat mai repede

Oana, Andra, multumim de urari:* Repede trece timpul, avem deja 2 lunite si facem multe progrese! Poate imi fac timp sa pun poze si filmulete si cu draga mea.

LAlexandra
, la fel si eu cu lapticul, inca mai astept sa se regleze, oricum pare ca e din ce in ce mai ok.

Gata, ma duc la treaba, s-au strans de spalat, de calcat, munti de vase Trece azi mama pe la noi, dar as vrea totusi sa nu gaseasca iar dezastru Si fata mea nu vrea sa faca nani deloc, trebuie sa stam la discutii si la joaca.
Am fugit, ne-auzim poate mai pe seara. Zi frumoasa va doresc!

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

fetelor m-a anuntat medicul de familie ca trebuie sa cumpar vaccinurile ca cica ei nu le mai primesc gratis.. oare chiar asa sa fie, sau nu are chef sa se mai complice... imi pare cam comoda doamna...

noi am terminat cu injectiile de o saptamana si cu fenorbabitalul .. ne-am facut baiat frumos, nu mai suntem galben si parca am inceput sa luam si in greutate mai bine, inca nu l-am cantarit. trebuie sa repetam urocultura, sper sa iasa ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu nu.s multumita de bentita de la kiabi...una la mana: ii e mica, am impresia ca o strange si e prea ingusta...in loc sa.i tina urechile mai rau ii beleste lobul, adica i.l intoarce
tre sa caut la alt magazin

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna mamicute,

GABY,Zoli a semnat cu Postdam Berlin, el o sa mearga candva in iulie, noi mai incolo putin,nu stiu exact cand. Si mie parca mi-e dor sa plec de-acasa, de cand s-a imbolnavit tati n-am mai fost decat in scurte sejururi...acum pot sta mai mult.Si noi ne tot gandim la bb 2, sa vedem...nu pt ca nu ne dorim, dar nu stiu daca o sa pot duce macar aproape de termen o noua sarcina...

LALEXANDRA, despre ce fundatie e vorba?Pentru inot...Cand veniti in concediu? Vazut poze de Alessandrofrumusel baiet

Nici Briana nu vrea suzeta deloc, tot asa isi face greata cand incerc sa i-o dau. In schimb, si-a descoperit degetelele sau pumnul la care tocaie de zor....

Eu nu m-am gandit neaparat la o dieta drastica, speram ca poate stie cineva ceva compatibil si cu alaptarea. Dulciuri eu nu mananc decat foarte rar, niciodata n-am fost mare fan...dar tot nu scade acul cantarului delooooc

Revin, merg sa schimb piticul...

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

offff...ROXANA, chiar asteptam sa vad ce zici cu bentita...

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput