Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Roxana venim pe 23 august - 8 sept. sunt in castellon nu in valencia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

MULTUMESC MULT SENSIBILA. ideea e ca se vad si se reactiveaza la caldura...parca nu i-as da pe caldura asta cu crema...oi vedea. Cateodata cand e mai rece si e si el linistit are fata foarte frumoasa

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Stie cineva de unde se poate cumpara un sort din ala (nu stiu cum se cheama) pe care-l pui atirnat de git si acoperi pe bebe cind alaptezi in public? Am vazut niste poze pe net, pusese cineva, dar mi-e lene sa comand unul la vreo croitoreasa, as cumpara... Ella din asta ti-ar trebui si tie, sa poti alapta de pe bicicleta si sa nu umbli cu biberoane :)

Of, sint cam suparata, Floricica nu a mai facut kk de vineri dimineata, si noua nu ni s-a mai intimplat zi fara kk... Se chinuie saracul, se screme, plinge... Am tot incercat cu termometrul, nimic (de obicei il scoteam murdar din fundulet, semn ca kk era aproape, dar acum iese curat-curat termometrul...) Am incercat ieri si cu supozitor glicerina si l-a scos afara intact dupa vreo ora... Timpenia asta de glicerina nu se topeste deloc, parca e din silicon supozitorul! Voi ati gasit vreun supozitor mai bun sau tot asa, nu se topeste deloc?

Erina, imi pare rau ca ai probleme cu LM... Iti tin pumnii sa se redreseze! Si eu am avut, apoi a fost bine, acum iar cam putintel... Of!

Floricica nu maninca prea bine, rar mai vrea la al doilea sin... N-ar fi nimic daca ar creste ok, dar de luni pina vineri nu a miscat nici un gram... Azi nu vreau sa-l cintaresc inca, pt ca nu a facut kk de 3 zile si nu vreau sa mi se para ca a cresut din pricina de burtica plina... Hmmm, sint cam necajita, per total in 3 saptamini a luat doar 250g... Of, sper sa nu ajung la LP!

Mergi la inceput

alexandra e normal sa faca bubite; transpira rau, mai regurgiteaza.
sterge-l cu apa mai des, dar da-i pace cu creme. nu lasa urme si nici nu ii deranjeaza!!!

Mergi la inceput

Vladi imi pare rau sa te citesc amarata!!!
Suna si tu pediatrul si intreaba-l ce sa faci! incearca sa papi si tu ceva mai laxativ! si cu laptele nu are rost sa iti tin teoria ta: odihna, somn si mancare! Tu esti in focuri cu evenimente, hai ca ma supar pe tine!!! macar 3 ore fugi la somn si papa ceva bun inainte!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

kossir asa incep sa faca, cresc si nu mai sunt atenti la mancat...bine nu e musai, dar cand le atrage ceva atentia gata uita de supt, nu toti si nu mereu, doar in general :))

vladi imi pare rau ca nu a luat bine in greutate floricel, esti cumva mai nervoasa din cauza soacrei? e posibil sa aibe legatura?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Auuuu Vladi am uitat de soacra bomba! nu se poate discuta cu barbatuto sa ii zici ca ar fi bine sa mai stea mamica lui acasa cat alaptezi? vad ca sunteti pe sleau oricum, asa ca poate nu ar strica!!

P.S. Fetelor cand se fac curele de aerosoli si cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

alexandra nici eu nu port sutien in casa, in schimb am bustiere si imi sunt tare comode, imi pun tampone pt san si asa nu schimb tricouri fara numar si mie mi-ar curge lapticul daca nu as purta bustiera.

miria f interesante posturile tale referitoare la vaccinuri de acord cu tine

annya sa va fie de bine increstinarea !

si eu prefer suzeta in detrimentul degetelului, dar de cand a descoperit degetelul nu prea mai primeste suzi, mai rarut, depinde de dispozitie

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

castelana wow, 4 posturi intr-o zi sa nu fi de deochi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

castelana wow, 4 posturi intr-o zi sa nu fi de deochi

POZE

te pup si sa nu ma deochi!

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput