Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele,
ca totcomentati mai sus de doete eu va scriu cu inghetata alaturi.
Sunt in asentimentul lui Gabi si Carmen mananc sanatos dar asa imi vine cate o poftica de dulce, de ceva grasos de trebuie sa imi satisfac dorinta.
Si asistenta maternala mi-a zis ca nu e bine sa pierd kg in plus repede pentru ca imi epuizez organismul si cand alaptezi ai nevoie de resurse, incet si cu calm se vor duce cica de la sine ( eu nu cred ca chiar de la sine)
In fine cand ii vad zambetul baietelului meu imi trece si de diete si de tot. Ieri am probat rochita cu care as fi vrut sa ma imbrac la botezul lui fiimiu si nu se inchde pe spate, sotul meu a zis ca nu-i bai o sa slabesc eu pana atunci ( sf lui iunie) in plus eu cand calatoresc slabesc mereu, sau mai bine zis cand vin acasa in primele zile pierd garantat 3-4 kg( ligide multe acumulate in corp, e clima umeda si calda si organismul nu transpira asa des ca acasa)

De vaccinuri... eu una nu eram de acord sa facem toata lista, dar cum noi calatorim, stam in tara tropicala... le vom face si gata.

Am vazut poze superbe, sa va traiasca prunculetii!!!!
Parca mai ieri eram cu controale si ecografii, nasteri si operatii si acum gangureli si zambete frumoase.

Cezariana...eu am nascut asa si la primul control ce credeti ca am intrebat: cand il pot face pe urmatorul?
Dr ( in care am mare incredere) a zis ca ar fi normal ca macar un an sa astept dar dupa cum a vazut el ca s-a inchis rana pe uter, apoi cum se prezinta operatia si dupa 6 luni putem incarca.
Asa ca i-am zis sotului daca nu-l facem acum pe urmatorul, sau urmatorii cine stie daca mai am chef, lasand gluma la o parte de la toamna ne apucam din nou de treaba ( ne apucam din timp, la primul ne-a luat 4 ani, deci sa fim pregatiti)

fetele trimit si merg sa-mi mai pun inghe ca parca s-a dus mai repede

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ella , eu la inceput i.am luat suzeta avent , dar mi s.a parut prea mare si am cumparat 4 de la nuk, deja sunt mici si tot la avent am ajuns...acum nu stiu de care ai tu, de cauciucx
sau silicon, cele de cauciuc se uzeaza repede si trebuiesc schimbate des, daca nu, se va obisnui cu ea asa uzata si greu iti accepta una noua, pe cand cele de silicon cu timpul nu.si schimba gustul si le schimbi cand vezi ca.s mici ...ca se ingalbenesc sau se uzeaza si ele intr.un fel, ivan a avut suzeta de 3 luni pana la 18 acum are 3 ani jumate si suzeta de 6 luni...

cori sa va fie de bine increstinarea, petala e frumoasa rau

gaby cand vii in valencia¿

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ella , eu la inceput i.am luat suzeta avent , dar mi s.a parut prea mare si am cumparat 4 de la nuk, deja sunt mici si tot la avent am ajuns...acum nu stiu de care ai tu, de cauciucx
sau silicon, cele de cauciuc se uzeaza repede si trebuiesc schimbate des, daca nu, se va obisnui cu ea asa uzata si greu iti accepta una noua, pe cand cele de silicon cu timpul nu.si schimba gustul si le schimbi cand vezi ca.s mici ...ca se ingalbenesc sau se uzeaza si ele intr.un fel, ivan a avut suzeta de 3 luni pana la 18 acum are 3 ani jumate si suzeta de 6 luni...

POZE

AMr...4kg

Dayanara, baiatul meu azi a facut 8 saptamani si nici pana in ziua de azi nu mi-a acceptat suzeta, nu o tine in gura, o da afara cu limba si se mai si enerveaza cand insist. Nici nu stiu daca sa mai insist... Tu ce zici?

Mergi la inceput

carmen silvana si acum o scuipa dar nu ca inainte, mai insista daca vrei, te va ajuta in avion ....revin

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

De ce vreti voi neaparat sa primeasca bebe suzetica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Va pupam pe toti!!! Noi sambata am devenit crestini si totul a iesit exact asa cum ne-am propus. Raducu a fost super cuminte in biserica, a dormit la inceput, apoi a plans putin cand lascos tata popa din apa, insa cu suzi s-a rezolvat repede problema.
Resaurantul il recomand cu mare caldura, totl a fost extraordinar. Oameni corecti, servire ireprosabila, ma bucur enorm ca i-am descoperit! Am avut la dispozitie o camera si bebe a stat acolo. Au avut grija de el pe rand bunicile, ceva matusi si eu, evident, insa am tras niste portii de dans traznet!
O sa atasez si fotografi cat de curand. Pana una alta puteti vedea cateva foto facute cu o zi inainte de botez.

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze noi
prima baita si prima plimbare

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

carmen silvana si acum o scuipa dar nu ca inainte, mai insista daca vrei, te va ajuta in avion ....revin

POZE

AMr...4kg

sincer eu nu prea vreau sa suga la suzeta, dar uneori cand este nervos si nu poate adormi trebuie sa stau sa i-o tin, cum nu i-o sustin cum o scapa si devide suparat.
Sotul meu saracul mai incearca, cand il pun sa stea cu el zice ca-l ajuta suzeta, cat sta cu mine, nu insist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

LAlexandra - mie pentru acnee si pt orice alta pata pe fata mi-au recomandat din maternitate Triderm, care face minuni. In cateva ore e curata curata pe fata.
E chiar sper bun pentru orice, inclusiv pt iritatiile de la caldura.
Iar pediatra mi-a zis ca e f bun si Bephantenul de dat pe fata.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

De ce vreti voi neaparat sa primeasca bebe suzetica?

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

nu vreau dar a inceput sa suga la punmisor, mai exact degetul opozabil si aratator impreuna.

Mergi la inceput

castelana normal , o sa va ajute suzeta daca voi calatoriti mult cu avionul, printre altele, nu asa la un zbor, la somn, cand ii vor iesi dinti, ma rog...eu cred ca suzeta ii ajuta in multe momente, e ca o alinare, lui ivan i.am dat.o la 5-6 luni dupa cateva ore de tipat cand nu a vrut nimic , in sfarsit a luat.o si a adormit , de atunci mi s.a schimbat si mie viata de noapte in bine :)))

miria , pe mine m.a ajutat enorm la ivan si de aia insist
nu ma intereseaza ca nu se dezobisnuieste de ea, n.am vazut nici.unul la 18 ani cu suzeta :) cu toate ca as prefera decat sa.l vad cu tigara

zi proasta azi, silvana scancea de foame, ivan a stranutat si a dat cu gura in masa si si.a spart buza, eu sa fac biberonul...cand il vad plin de sange, asta urla deja de foame, acum i.am calmat
inca ma mir cat de buna poate fi silvana, nu credeam ca un bebe poate fi asa calm, de fapt cred ca eu sunt calma...ce sa zic

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput