Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
miria_cristina spune:
GABY - Nu vorbeam de meningita sau pneumonie, ci exemplificam reactile altor vaccinuri.
In "bolile copilariei" am incadrat varicela care da Zona Zoster sau Herpesul varicelo - zosterian.
LAlexandra spune:
GABYHILLA, daca ai cezariana, cica e interzis timp de cam 2 ani sa ramai insarcinata, nici sa faci avort, asa stiu eu. Si eu am ajuns la cezariana, si ne doream un copil cat de repede, acum o sa vedem in timp cand am verde, mai ales ca si aceasta sarcina a fost una cu probleme. Stiu ca trebuie sa se refac uterul, operatia, ca sa nu se piarda sarcina.
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
dayanara spune:
cori habar nu aveam ca.i zice boala mainilor murdare, rotavirusul are multe tulpini, si cand incepe epidemie cam greu de ferit
ivan a avut rotavirus, am stat 2 zile in spital si a iesit cu 1 kg mai mult decat a intrat, s.a deshidratat in cateva ore
nu se da antibiotic , doar saruri de rehidratare si antitermice
nu se tine regim, i.am dat lapte fructe si orice chiar din spital, ce daca se observa intoleranta se da lapte fara lactoza, e bine de evitat deoarece daca se da fara lactoza , organismul se va dezobisnui s.o digere si asa se va ajunge la intoleranta temporara, ma rog fiecare face cum vrea, eu vreau sa spun altceva de fapt...
cand ivan a stat in spital, f multi din cei internati erau vaccinati, dar tot l.au facut pt ca probabil erau alte tulpini
aici nu se mai face de moment rotarix ci rotateq pt ca rotarixul e contaminat, eu am sa i.l pun silvanei saptamana viitoare pt ca ivan incepe colegiu in septembrie si sigur o sa.mi aduca de toate, iar eu personal nu cred in alte minuni- singurul mod de imunizare e sa le faca, dar ea e totusi prea mica...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
nibi_niki spune:
neata mamicute.Am citit tot din urma dar nu am retinut nimic
Am vazut poze de iepurasi frumosi(sper sa nu uit pe nimeni),pe PETALA la mare,pe bebe GEO marinerul,pe IRIS,ALESSANDRO.Cate un la fiecare.
Am vazut si cateva mamici frumoase,CORIMAMI,IOANA28(CE TE INVIDIEZ PT SILUETA),ROXANA,ELLA
IOANA28-nici eu nu beau cafea(doar nes)dar am cumparat o cafea mai ieftina,folosesc zatzul la masaj si cafeaua o arunc.
aaa am vazut poze si cu MAYA cea frumoasa
Gata..daca imi mai aduc ceva aminte, revin
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG
miria_cristina spune:
GABY - Nu ar trebui sa ramai gravida pentru ca organismul va incepe din nou sa se transforme, metabolismul iar se va modifica si implicit apare din nou marirea uterului si presiune asupra organelor si......tot asa. Ori toate astea un corp uman ar rebui sa le indure dupa o pauza de refacere.
Cat priveste vaccinurile ori nu m-am facut inteleasa ori tu n-ai inteles ce vroiam sa zic.
Sunt bune, dar in anumite conditii, ca si medicamentele de orice generatie ar fi ele.
Imunitatea trebuie stimulata sa se formeze la un copil, nu s-o "lenevesti". Prin inocularea de vaccin tu ii dau corpului care oricum produce anticorpi o cantitate mai mare din acestia si il faci sa ii incetinesti productia pentru ca fiind "un organism logic" simte ca are suficienti.
Ori tu trebuie sa il ajuti sa-si formeze singur nu sa-l "adormi".
Ma rog, e mult de zis, nu vorbesc din opinie personala sau din frunzareala internetului, dar e destul de zis despre asta.
Legat de Prevenar, iarasi nu era mai bine sa fac pneumonii, dar nici n-ar fi facut neaparat, doar ca eu facandu-i vaccinul practic "i-am indicat virusului" unde se poate localiza.
Explic plastic , dar nu trece cu vederea faptul ca toate organismele cu care se lucreaza sau pe care se lucreaza sunt vii, deci functioneza dupa o logica imbatabila.
miria_cristina spune:
ROXANA - Singura ai zis ca erau copii bolnavi care facusera vaccinul.
Repet vorbim de forme vii, adica ele traiesc si functioneaza logic, asa ca, isi multiplica si isi dezvolta continuu forma tocmai pentru a-si pastra scopul - sa ramana contagioase.
In felul asta, vor aparea combinatii si variatiuni de vIrusuri si bacterii tot timpul si tot mai complicate, in functie de anticorpii de care dau in organismul gazda.
Da, la un copil foarte mic (pana in 3 ani) sau la un bolnav cronic sau la un batran, deci la persoanele imunodepresive sunt indicate, dar nu sunt indicate, doar asa, ca sa fie facute in ideea in care va preveni vreodata ceva.
andra_s spune:
La multe lunite pt iepurasii nostrii dragalasi Ilinca si Cristian!!!
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila Neata, Andra imi poti spune pls principiile generale de la Monti? am cartea dar nu am vreme sa o citesc. Trebe sa incep sa ma abtin de la dulciuri si eu. eu scap la biscuiti si din astea. mananc mult si gras.:( simt nevoia sa mananc gras: unt, lapte nedegresat. etc. |
anca era pt tine probleme cu memoria gaby ???
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
dayanara spune:
miria , rotavirusul e o gastroenterita nimic mai mult, se ajunge la internare dintr.un singur motiv: deshidratarea
majoritatea refuza sarurile...cu vaccinul totusi se evita formele mai nasoale sa zicem sau ce putin nu facute la varste asa mici
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila Miria nu! cezariana am avut!! adica numai peste 2 ani pot sa raman gravida sau as putea naste peste 2 ani?? se poate vedea la vreun eco cum e starea uterului??? |
gaby,recomandat ar fi sa nu te prinda lunile 7, 8 9 inainte de 2ani, deci sa ramai graviduta cand are Joy cam 1 an jumate. dar tu vrei mai repede?
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR