***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***
Raspunsuri - Pagina 8
lbelciug spune:
Noi deja am aparut, Alyna27. Am avut emotii, insa mai pe la cooada listei era si Bogdanel. Multa bafta!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
chiquitita spune:
Vas, foarte frumoase pozele! Albastrica ta e o scumpa!
Am inscris-o si noi pe Livia la gradi, o nebunie, se calcau in picioare Deocamdata suntem la program scurt pt ca nu am apartine chiar de gradinita aia (cea de langa noi era fara curte, spatiu mic) dar cica sunt sanse pe parcurs sa se eliberez un pat, ca multi bunici ii iau acasa la pranz.
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
alynta27 spune:
Liviana felicitari pentru inscriere!
Chichi hai poate ai noroc!
Poze noi:
http://family.webshots.com/photo/2235678490100722791HNkhOo
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
angelabv spune:
Vas, supr pozele, frumos concediu...deja au inceput concediile si eu nici nu am inceput munca...
Alina,draga mea, foarte frumoase pozele, ai 2 flacai pe cinste, si tu arati foarte fericita...sarcina usoara !
mica0307 spune:
Felicitari pentru inscrierea la gradi alynta, liv si chiqui
liv asteptam poze cu greierasul. Maya imi spunea luni ca vrea sa mearga la Matei si Bogdan .
vas super pozele si super concediul. De abia il astept si eu pe al meu...mai e putin.
ckristina teatrul de papusi e cel din centru de langa agentia de bilete CFR? Mai e ceva acolo? Imi era tot timpul frica sa intru acolo....nu stiu de ce...poate ca era intuneric la intrare.
lbelciug spune:
Mica, pai mai poftiti pe la noi cand aveti timp si placere. Unde plecati in CO? Poze incerc maine sa pun.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
mica0307 spune:
liv cu cea mai mare placere cand mai suntem in Buc.
Plecam pe 18 iunie pentru 10 zile in Corfu-Grecia si pe 1 iulie pentru 10 zile in Croatia cu barca. Practic intre cele 2 concedii avem 1 zi de stat acasa, spalat, calcat si predat copilul. Da sper sa fie frumos.
Ma duc sa fac pizza dupa reteta ta.
alynta27 spune:
Angela,Mica multumesc!
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ckristina spune:
MICA, da, aceea este sala; mie mi se parea f mare.... nu stiu de ce ca acum am regasit o mica;
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro