***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Mai, cine tot e in spatele lu' Venus, de are grija sa ne aduca mereu in front of page (numai sa nu cadem pe pagina 2)? daca tot se logheaza, nu paota da si Venus o cafea, ceva ?

Mai intai intrebare:
1. cine imi poate recomanda o echipa BUNA SI SERIOASA de mesteri (faiantari, zugravi,...)pt facut apartament??

Stiu ca Liviana si parca CarlaV (?) ati facut recent lucrari??

2. daca stiti pe cineva interesat sa cumpere ap. 2 camere in zona Titan-Nicolae Grigorescu (detalii pe PM).

Irinusha si concediu placut!!

AM vazut poze frumoase cu Liviana&familly, Vas si blondina ei, cu Alynta si flacaii,...si nu mai stiu.

pup you!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Aaaa, am fost si noi "admise" la gradi de stat unde am aplicat , ceea ce e o super realizare tinand cont ca atunci cand am facut cererea nu aveam domiciliul in raza gradinitei, dar in curand ne vom muta la fix 2 minute de gradi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

ana, ai un pm de la mine.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Cum a iesit mini-pizza, Mica? Wow, ce vacanta exotica si frumoasa veti avea!
An@, bravo! Ma bucur ca ati fost admise. Ce-ati facut cu mutatul, ati gasit ap mai mare in zona gradinitei? Hai da-ne detalii, ce achizitie ai facut?
Mesterii care au lucrat la casa mea sunt din Braila, ii pot aduce doar daca le oferi masa si cazare. Din Bucuresti pot sa-ti recomand pe sotul bonei mele care face lucrari de orice fel la casa - l-a folosit si Mica la garsoniera.

Merge cineva in iunie pe litoralul nostru? Noi vom fi acolo in per 13-20 iunie!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ana, fix acelasi lucru vroiam sa spun si eu, ca are cineva grija de noi sa nu ajungem pe pagina 2.

Am vazut si eu poze multe cu copilasi si parinti frumosi!

Ana, sa va bucurati de noua achitie!

Nu prea am inspiratie sa mai scriu, cred ca ma deprima ploile astea, tot astept sa vina vara adevarata, si parca daca vine, ce, ca nu avem bani anul asta de concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

An@, sa intelegem ca te-ai decis la variantele alea: job nou, casa noua sau bb2? Care e next?

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chiquitita

An@, sa intelegem ca te-ai decis la variantele alea: job nou, casa noua sau bb2? Care e next?

Nu stiu nici io care e next...care iese primul, ala e next. Vedem noi care e mai tare: cv-ul sau "gigelu'"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bettyR

Ana, fix acelasi lucru vroiam sa spun si eu, ca are cineva grija de noi sa nu ajungem pe pagina 2.

Am vazut si eu poze multe cu copilasi si parinti frumosi!

Ana, sa va bucurati de noua achitie!

Nu prea am inspiratie sa mai scriu, cred ca ma deprima ploile astea, tot astept sa vina vara adevarata, si parca daca vine, ce, ca nu avem bani anul asta de concediu.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) si Alexandra(23.06.2009)

Betty, multumesc frumos ! hai ca poate vine vremea buna si la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

An@, sa va simtiti foaret bine in noua casa! Eu iti doresc sa fie mai tare gigelu, nu te superi pe mine, da? Si apoi sa fie si CV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! David a fost selectat la gradinita cu program prelungit din cartier! Va trebui sa mergem saptamana viitoare sa luam lista de rechizite necesare!
Ana multumim de vizionare! Bravo pentru gradi!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput