***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***
Raspunsuri - Pagina 7
angelabv spune:
Ckristina,multumim de aprecieri si nastere usoara, voi nu ati mai pus poze mai noi ?
Chiquitita, mersi mult, e tare dulce...
Si capsuneii vostrii sunt asa matinali ? Nicole se trezeste la 6:18, e a 3-a dimineata cind ne da trezirea asa devreme...
mica0307 spune:
LA MULTI ANI MANU
liv stiu ca Ella a stat la casute prin zona Navodari, nu mai stiu exact cum se numesc, aveau si restaurant.
Noi am fost acum 2 sapt la mare, am stat la Hotel Picadilly, e pe malul lacului in Mamaia, vis a vis de Cazino. Hotelul are 2+ stele, e ok, curat, restaurant si o super peluza la lac, loc de joaca pt copii. Chiar ok.
ckristina eu am facut cezariana cu epidurala, am fost constienta tot timpul, nu am simtit absolut nimic.
Ioana13 spune:
Liv, i-a trebuit tort ca anul trecut, Mamaruta, cu continut de broscuta e, dar mai degraba salam de biscuiti. Mai am jumatate, desi a mincat toata lumeea, e f consistent.
http://picasaweb.google.com/ioana1303/1Iunie2010#
Edit: specific ca nu a vrut in ruptul capului sa il imbracam cu altceva
Al_Ma spune:
Liv, noi am stat in 2006 aici http://www.pensiuni-vile.ro/Spatii_cazare_Mamaia%20Nord%20-%20Navodari-Pensiunea_Alexandra-53.html. Ne-a placut, conditiile erau foarte bune, preturile cam mari insa. Nu stiu cat mai costa acum.
Alina si Mara (27 iunie 2007)
mica0307 spune:
angela Maya se trezeste pe la 8-8.30 dimineata. Nu a fost niciodata asa de matinala.
liv bafta la serbare. Asteptam poze. Maya are vinerea viitoare si o sa faca in curtea gradinitei.
alynta27 spune:
Multumesc de raspuns Liviana!
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
madaiulia spune:
Patrick! Ioana ce mare e Patrick. Si tortul arata super. Tu l-ai facut?
Manu!
Ckristina eu am avut rahianestezie la cezariana si mi-a fost bine. Mie imi e groaza de ideea de intubatie si oricum voiam sa stiu tot ce se intampla in timpul operatiei. Chiar imi amintesc cand m-a intrebat anestezista daca am mancat ceva in ziua respectiva (eu ma dusesem sa nasc natural, asa ca nu eram pregatita de anestezie) i-am raspuns: "Mancata, nemancata, nu conteaza. Eu vreau rahi!"
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
vas spune:
hai ca am reusit sa pun pozele ..sunt la semnatura la POZE 2.
va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
lbelciug spune:
Mica, Ella a stat la Marina surf, insa preturile imi par mari. La H Picadilly am facut o simulare pt 7 nopti si pretul era 2300 ron.
Am avut ieri serbare, au facut pana la urma pe scena din curtea gradinitei, a iesit frumos, au fost si faze haioase. De ex la un mom dat un baietel s-a emotionat (trebuia sa recite la microfon) si s-a oprit, incurcat. Matei si cu un alt baietel a inceput sa rada zgomotos, foooaaarte amuzat de patania colegului. Stiu ca nu e frumos, dar efectiv rasul lui colorat m-a facut sa rad si eu si alti parinti. O sa pun si poze, poate maine ca ieri n-am reusit, m-am luptat cu iarba din gradina.
Ioana13, frumoase torturile-gargarita, iar cel cu capsuni arata delicios! Spune-mi terog, am vazut ca ai galerie din lemn cu inele. Ma gandesc sa iau si eu una de L=3m pt perdea si draperie. Esti multumita de galerie, e rezistenta/practica etc? E din lemn sau alt material?
AlMa, imi ramasesera si mie ochii ieri la Pens Alexandra. Tu ai fost multumita? E aproape de plaja? Meniul are intr-adevar pretul din lista online sau la ce zici ca erau preturi mari? Eu as fi vrut mai degraba sa prepar eu mancarea, dar nu au bucatarie publica...
Carstea, m-am gandit ieri la patania tu cu Rares si plecatul din casa. Ce crezi ca mi-a ieri B? Coborasem cu M in bucatarie iar B ramasese in camera lui sa coloreze. La un mom dat il strig si vad ca nu raspunde, ma duc la el in camera: nu-i. La baie: nu-i. Jos: nu-i. In fata casei:nu-i. Ma duc in spatele casei si ce crezi: baiatul meu se incaltase singur cu cizmele de cauciuc (pe care le luase dintr-un loc unde sincer nici eu nu mai stiam ca sunt) si plecase la plimbare prin gradina. M-am lininstit, am fost mirata de initiativa lui dar m-a si amuzat. Interesant e ca desi eu nu i-am zis recent, si-a amintit ca atunci cand e noroi trebuie sa purtam cizmele de cauciuc.
Didi, ce faci, hai cu vesti! Sau inca petreceti?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
alynta27 spune:
Vas faine poze am vazut! Se vede ca a fost bine in concediu! Fetita e adorabila!
Salutare!
L-am inscris pe david la gradi cu program prelungit! Maine apare lista "finalistilor"!
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra