***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***
Raspunsuri - Pagina 6
arturicii spune:
Buna tuturor,
Sunt o mamica de 2 poznasi de 2004 si o floricica de liliac de 2010.
As dori sa va recomand cu caldura una din cele 2 bone ce le-am avut cat locuiam in Romania.
Am vorbit acum ea (am ramas prieteni de familie) si isi cauta ceva extra de lucru. Este tanara (45 ani), are un servici de bugetar, program fix pana la 15. Insa dupa aceasta ora este disponibila sa lucreze ca si menajera (face treaba repede, impecabil si fara sa deranjeze) si/sau ca si bona (este f energica, iubeste pe cei mici, are initiativa insa stie sa respecte in totalitate ce spun parintii).
Locuieste in Bucuresti, in zona Piata Domenii. Daca aveti nevoie de ea astept PM si va dau nr ei de tel.
Va multumesc,
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
ckristina spune:
mica am 35+ sapt.... teoretic nasc la sf lunii iunie(cezariana la 39 sapt);azi merg la dr la control; nu reusesc sa ma hotarasc asupra anesteziei(totala sau locala); la bianca mi a impus dr totala si mi a fost greu; o fi mai usor cu locala?
nu o sa reusesc sa i fac biancai ziua acasa pt ca facem renovari si curtea mea arata ca un santier;e si schela pe casa; am vrut sa facem mai putin si acum ne am lungit; sper sa terminam inainte sa nasc; bianca isi va serba ziua la gradinita cu colegii;
vas mi ai amintit de visurile adolescentei mele; am facut si eu cursuri de parasutism;eram in cls XII si mi minteam tatal ca merg la pregatire pt bac; am luat examenul si trebuia sa plec in cantonament dar desi am incercat sa mint iar ca plec la petrecerea de sf de liceu n am reusit (era cu o luna inainte de bac).... ce am mai suferit......
angela ti am vazut si eu d.soara ; sunteti o familie frumoasa;
liviana am vazut ca ai gasit o solutie sa se joace baietii; cred ca i fac si eu biancai; cand ploua acoperi cu ceva?
ieri bianca a avut serbarea; a avut loc la teatru de papusi din centrul orasului si fiind locul nou n a vrut sa stea pe scena; a stat in primul rand si ingana copiii,spunea rolurile.... cu greu am convins o sa urce pe scena 2-3 min cat sa i facem cateva poze... a primit si o diploma.... a fost frumos
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
alynta27 spune:
Salutare!
Ckristina ce putin mai ai pana nasti! Unii medici practica asa: anestezie locala sa isi vada mama puiul apoi te adoarme! Mai intreaba mamicile care au facut cezariana ce si cum e mai bine! Cat te pregatesti sa dai pentru cezariana? Ce zice fetita de noul membru cre sta sa vina?!
Mica multumesc!
Liviana am salvat reteta! Multumesc! Ce salate ai mai facut?! As vrea si eu pentru ziua lui david sa stiu! Nu vreau sa ma complic! O pizza, o salata ceva, niste frigarui, mici-dar cativa si tort!
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Liviana ai respecat intocmai reteta?! Ma gandeam la branza de burduf!
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ckristina spune:
alina ti am trim pm
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
lbelciug spune:
La Multi Ani, MANU de Poohy! Distractie placuta, sanatate maxima si vreme buna! Sa-ti traiasca d-ra, Anca! te asteptam cu vesti.
ckristina, eu am avut anestezie locala si se pare ca e mai recomandata atat pt tine cat si pt bebe. Din pacare simti la nivel tactil cum se trage de tine. E un pic aiurea senzatia, dar eu cred ca are avantaje pt ca esti constienta ceea ce iti permite sa vorbesti si sa auzi tot din jurul tau. Nastere usoara si curaj! Daca te referi la groapa de nisip, raspunsul este Nu, nu o acopar cu nimic.
Noi azi avem serbarea la gradi (Matei e greier verde), insa cred ca vremea nu le va permite sa o faca pe scena din curte....
alynta27, vezi ca am scris in albumul foto. Am mai avut o salata de icre (50% din icrele pestilor prinsi de noi) si una de cartofi cu ciuperci, maioneza, usturoi si marar. Am avut si o salata din diverse verdeturi cu un platou cu branzeturi si castraveti. La mini-pizza am folosit branza telemea putin sarata.
angelabv, multumesc, am priceput cum e cu salata, merita incercata. Eu cred ca tu stii secretul LOR. Mi se pare minunat asa, sunt cupluri trainice multe, dar nu toate fericite.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
Ioana13 spune:
La multi ani copiilor mici si mari!!!
Va multumesc pentru urari! Patrick a fost f constient ca e ziua lui, e fost super incintat de tort, de invitati, cadori si de La multi ani...
La multi ani Manu!!!! SA fii sanatoasa!
Ckristina, eu cazariana cu anestezie locala am avut. Nu am simtit nimic, cum zice Liv ca a simtit, doar auzeam cum taie foarfeca, am povestit o gramada cu anestezista, am ris, am comentat filme. era TIFF-ul pe vremea aia, ca acum, si nu mai stiu ce film era in mare voga... dupa ce il scosesera pe Patrick si era dat Ok-ul!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
lbelciug spune:
Ioana13, ce tort a avut Patrick? Arata-ne si poze pls. Ai zis bine, asta e prima aniversare pe care o constientizeaza capsuneii bine.
My Family
chiquitita spune:
Salutare!
Liviana, ti-am admirat pozele, ai doi flacai pe cinste. Bogdanel e al tau iar Matei al lui tati! Iti sta bine blonda si surazatoare! Voi ati rezugravit casa la exterior? Cum ai facut costumul de greiere pana la urma?
Angela, e o dulce fetita ta!
Cristina, eu am avut anestezie locala, care ori nu a prins ori nu stiu ce o fi fost si am cam avut dureri, simteam o super usturime in timpul operatiei. Plus ca imediat i s-a dus efectul, tocmai cand facem perfuzii cu oxitocina si ma apasau pe burta. Asa ca eu am jinduit dupa cea totala. Desi la asta totala, e recuperarea mai grea, am auzit si de greata etc, nici su stiu ce sa zic.
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
lbelciug spune:
Chiqui, nu, n-am rezugravit, e aceeasi culoare. Multumesc pt aprecieri. I-am facut costum, o sa-l pozez azi la serbare si vi-l arat.
Fetele, recomandati-mi si mie va rog o pensiune buna in zona Mamaia Nord sau Navodari daca ati fost si v-a placut. Merci
My Family