***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Ckristina,multumim de aprecieri si nastere usoara, voi nu ati mai pus poze mai noi ?

Chiquitita, mersi mult, e tare dulce...

Si capsuneii vostrii sunt asa matinali ? Nicole se trezeste la 6:18, e a 3-a dimineata cind ne da trezirea asa devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI MANU

liv stiu ca Ella a stat la casute prin zona Navodari, nu mai stiu exact cum se numesc, aveau si restaurant.
Noi am fost acum 2 sapt la mare, am stat la Hotel Picadilly, e pe malul lacului in Mamaia, vis a vis de Cazino. Hotelul are 2+ stele, e ok, curat, restaurant si o super peluza la lac, loc de joaca pt copii. Chiar ok.

ckristina eu am facut cezariana cu epidurala, am fost constienta tot timpul, nu am simtit absolut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Liv, i-a trebuit tort ca anul trecut, Mamaruta, cu continut de broscuta e, dar mai degraba salam de biscuiti. Mai am jumatate, desi a mincat toata lumeea, e f consistent.
http://picasaweb.google.com/ioana1303/1Iunie2010#
Edit: specific ca nu a vrut in ruptul capului sa il imbracam cu altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Liv, noi am stat in 2006 aici http://www.pensiuni-vile.ro/Spatii_cazare_Mamaia%20Nord%20-%20Navodari-Pensiunea_Alexandra-53.html. Ne-a placut, conditiile erau foarte bune, preturile cam mari insa. Nu stiu cat mai costa acum.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

angela Maya se trezeste pe la 8-8.30 dimineata. Nu a fost niciodata asa de matinala.

liv bafta la serbare. Asteptam poze. Maya are vinerea viitoare si o sa faca in curtea gradinitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc de raspuns Liviana!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Patrick! Ioana ce mare e Patrick. Si tortul arata super. Tu l-ai facut?
Manu!
Ckristina eu am avut rahianestezie la cezariana si mi-a fost bine. Mie imi e groaza de ideea de intubatie si oricum voiam sa stiu tot ce se intampla in timpul operatiei. Chiar imi amintesc cand m-a intrebat anestezista daca am mancat ceva in ziua respectiva (eu ma dusesem sa nasc natural, asa ca nu eram pregatita de anestezie) i-am raspuns: "Mancata, nemancata, nu conteaza. Eu vreau rahi!"

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

hai ca am reusit sa pun pozele ..sunt la semnatura la POZE 2.

va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, Ella a stat la Marina surf, insa preturile imi par mari. La H Picadilly am facut o simulare pt 7 nopti si pretul era 2300 ron.
Am avut ieri serbare, au facut pana la urma pe scena din curtea gradinitei, a iesit frumos, au fost si faze haioase. De ex la un mom dat un baietel s-a emotionat (trebuia sa recite la microfon) si s-a oprit, incurcat. Matei si cu un alt baietel a inceput sa rada zgomotos, foooaaarte amuzat de patania colegului. Stiu ca nu e frumos, dar efectiv rasul lui colorat m-a facut sa rad si eu si alti parinti. O sa pun si poze, poate maine ca ieri n-am reusit, m-am luptat cu iarba din gradina.
Ioana13, frumoase torturile-gargarita, iar cel cu capsuni arata delicios! Spune-mi terog, am vazut ca ai galerie din lemn cu inele. Ma gandesc sa iau si eu una de L=3m pt perdea si draperie. Esti multumita de galerie, e rezistenta/practica etc? E din lemn sau alt material?
AlMa, imi ramasesera si mie ochii ieri la Pens Alexandra. Tu ai fost multumita? E aproape de plaja? Meniul are intr-adevar pretul din lista online sau la ce zici ca erau preturi mari? Eu as fi vrut mai degraba sa prepar eu mancarea, dar nu au bucatarie publica...
Carstea, m-am gandit ieri la patania tu cu Rares si plecatul din casa. Ce crezi ca mi-a ieri B? Coborasem cu M in bucatarie iar B ramasese in camera lui sa coloreze. La un mom dat il strig si vad ca nu raspunde, ma duc la el in camera: nu-i. La baie: nu-i. Jos: nu-i. In fata casei:nu-i. Ma duc in spatele casei si ce crezi: baiatul meu se incaltase singur cu cizmele de cauciuc (pe care le luase dintr-un loc unde sincer nici eu nu mai stiam ca sunt) si plecase la plimbare prin gradina. M-am lininstit, am fost mirata de initiativa lui dar m-a si amuzat. Interesant e ca desi eu nu i-am zis recent, si-a amintit ca atunci cand e noroi trebuie sa purtam cizmele de cauciuc.
Didi, ce faci, hai cu vesti! Sau inca petreceti?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Vas faine poze am vazut! Se vede ca a fost bine in concediu! Fetita e adorabila!
Salutare!
L-am inscris pe david la gradi cu program prelungit! Maine apare lista "finalistilor"!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput