***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***
Raspunsuri - Pagina 20
DidiAlex spune:
An@ io am o plita cu inductie..o cam injur ca-i noua si nu mi se potrivesc oalele. io mi-am dat avizul pt ea, e fitzoasa ca consuma putin, dar uneori ma gandesc la plita mea pe care am ars-o cu niste sarmale care au clocotit prea mult.
Dar, tu de ce vrei sa renuntzi la gaz? io nu am incotro ca nu exista pe strada mea, si cred ca nici in oras gaz, dar in bucuresti pt toata tehnologia nu as renuntza la gaz. La cuptor da, eletric e net superior
Plita asta consuma putin, abia astept factura ca pan acu cam 60-70 lunar platim si ea manaca multa energie, apa iti fierbe instantaneu io am vreo 10 trepte si 240 grade. daca ai luat oala dupa ea se opreste dupa 2 atentionari, se raceste mult mai repede.
Dupa cum vezi e buna, numai io tre sa imi arunc niste oale bune in care am investit ceva, si numai pe motivul ca nu le recunoaste.
chiquitita spune:
Salutare!
Didi, m-a uns pe suflet mesajul tau, de abia asteptam sa citesc unul. Ce ocupati ati fost, cate evenimente! De Croatia si eu am tot parerea ta.
Noi suntem in a 4 noapte fara pampers si fetita mea nu a facut DELOC in pat. Ma pregatisem cu scutec pe sub cearsaf etc si nimic. Imi venea sa o mananc de drag.
Betty si Carla, aveti niste fete superbe, deja ati trecut de partea mai grea cu cele mici si va puteri bucura de cum se joaca impreuna.
Doxinu, Stefan e un dulce si ce bine seamana cu tine!
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
Al_Ma spune:
Noi avem niste restrictii la birou, asa ca nu pot sa vad unele poze. Mai intru de-acasa, dar nu prea mai am timp. De cand cu caldurile, stam afara pana pe la 10/11 noaptea. L-am vazut pe greierasul Livianei, ce haios a fost! Am vazut fetele Carlei, ce sentiment placut sa vezi doua surori, si eu as vrea tot sora pt Mara. Am facut azi doua teste, ca mi-au intarziat musafirii si ieri mi-a fost cam rau, cu senzatie de greata si voma, dar mi-a iesit doar o liniuta. Nici nu stiam daca sa ma bucur sau sa imi para rau, inca nu e momentul pentru al doilea copil, dar, oricum, la mine toate au fost neplanificate, asa ca ce-o vrea D-zeu .
An, nu stiu ce sa zic de plita, eu am aragaz normal, de-ala vechi deocamdata, pana renovam apartamentul. Dar am vazut ca majoritatea prietenelor prefera plita cu gaz si cuptor electric. Inca nu am comparat avantajele si dezavantajele. Oricum, inconvenientul de care spune Didi, cu oalele, trebuie verificat in functie de plita pe are vrei sa o iei. Didi, de ce lista e vorba?
Alina si Mara (27 iunie 2007)
CarlaV spune:
Multumesc ca mi-ati admirat motatele .
Al_ma, poate e prea devreme sa apara a 2-a liniuta la test, eu am facut de ziua Larisei si este negativ, dar tot asa, n-am stiut daca sa ma bucur sau sa ma intristez.
DidiAlex, te inteleg cu Croatia, as merge acolo doar sa pozez apusul, dar nu pentru vacanta, nu sunt fan plaje fara nisip.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Ioana13 spune:
Carla, ce frumuseti ai tu acolo! Sinteti o familie de pletosi foarte frumoasa! E bine ca aveti marea aproape, noi cind ne gindim ca e la o zi departare, ne luam cu avionu in alte parti.
Didi, bine ati revenit din concediu! Cu drum cu tot a iesit 900, sau numai mincare/cazare/distractie acolo? E departe de voi?
In Croatia voiam sa mergem anul asta, dar am renuntat, tot din cauza de distanta... Ziceti ca nu prea merita? Nu sunt deloc plaje cu nisip?
Dar de Muntenegru ce stiti?
Doxinu, noi il cunoastem pe pompierul Sam, dar nu avem nici o relatie cu el
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
DidiAlex spune:
neatza,
incarc niste poze pt ai mei si stau pe net:)
Mi-am adfus aminte de Greierasul livianei..foarte reusit si nostim. Cum se simtea el?
ai mei nu au serbari, exista dar nu cu poezii. inca nu stiu nici o poezie..stiu stiu, is scoasa din tipare
Am vazut fetele lu Beatrice si ale Carlei. Cred ca v-a fost tare greu, dar e minunat cand le privesti.
Carla, sa inteleg ce vreti bb3?
Cand e vorba de un copil, mereu e teama, mereu e nebuinie in decizie. Daca stai sa calculezi pro si contra..innebunesti de cap. Stiu ca Ralucami spunea odata ca iti trebuie si un dram de nebunie sa concepi un copil.
Alma, e vb de lista cu capsunei de la inceput. am verificat si am vazut ca Venus e pe pozitie si azi
Carla, in legatura cu plajele..exista si plaje cu nisip in Croatia, la Medulin, nu pietrisul m-a iritat..ci faptul ca nu pot merge pe jos, cum vreau io la orice ora vreau. si numai in grup de 9 pers din care 5 erau copii.
incarc pozele in contu meu sa va convingeti.
mi-am obisnuit copii sa mergem cu bicicletele, fara masina, sau pe jos..si taman in concediu sa stau in masina.
Dar sa faci scufundari e bine. e ff bine.
A fost o caracteristica pe care io nu am luat-o in calcul si chiar am luat-o de buna ca 100m distanta pan la mare e chiar distanta parcursa.
Si m-a avertizat Irinelul..
Cu plita e enervant, da cu oalele..
Mihamora iti multzumesc mutlt de comentarii de la poze
am facut si io tortul lu Gabi cara, toata lumea a fost incantata, l-am spus ca a doua oara nu-l mai fac, decat daca sunt singura acasa.
Acu sunt in cautare de pat pt David. Am vazut si io patul recomandat de Alma, am cu sertar dedesub la R si e incomod. pt ca mereu am un fotoliu si apoi cand i-l umpli e greu de manevrat..asa ca la David caut ceva oric cu sertare mai mici..ori fara nimic dedesubt. Dar nu gasesc nik sub 500E : pat, rost si saltea.
Edit: Ioana, e doar parerea mea, toti ceilalti au fost incantati..sau io sunt mai ciudata. noi am fost in Vinkuran..nu am stat sa calculez la sange, ca cazarea am platit-o mai demult am folosit si cartea de credit.. total am ajuns la 900. Pai si in Spania cam tot asa a fost ,dar acolo a fost cazarea mai putin, dar taxele de autostrada in Fr si spania cam 200.
900 km sunt de la noi de acasa pan acolo. Am plecat Duminica pe la 5 dimineatza si la 14 eram deja la destinatie. Pretenii nostri au venit din Buzau si au facut in ro 12 ore, au ajuns inaintea noastra.
alynta27 spune:
Salutare! Ia uitati pe ce melodie danseaza bebelina!
http://www.youtube.com/watch?v=z-OYKhck1vM&NR=1
Eu nu ma pot misca prea mult la treaba ca de indata ma doare burtica!
Cred ca s-a intors copilul cu capul in jos ca-i simt picioarele sub coaste!
Didi ce fain ati petrecut voi! Asteptam pozici!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
CarlaV spune:
Alynta, nu-mi vine sa cred cat de putin mai ai, parca mai ieri nasteai a doua oara .
Ioana, multumim mult, am doar 2 motive pentru care merg la noi la mare: autostrada prin spatele blocului si un apartament in Mangalia care va fi al nostru la un moment dat.
Didi, nu stiu daca vrem si bb3, intr-o vreme eram siguri ca vrem, dupa ce a mai crescut cea mica am inceput sa ne punem intrebari, sotul m-a intrebat de multe ori "nu-i asa ca ne ajung 2 copii?". Adevarul este ca, fara ajutor si cu munca acasa, este greu. Noi a trebuit sa ne obisnuim sa lucram si sa fim cu ochii pe ele continuu, chiar si acum, cand se joaca impreuna. Daca plang amandoua odata nu e mare problema, mai rau e daca o fac pe rand. La fel cu bolile, nu as mai rezista sa vad copilul cu febra, desi sunt convinsa ca si fetele vor mai trece prin astfel de episoade, dar sa vad inca un bebe mic care se chinuie, mi se pare cam mult. Ma incanta ideea de sarcina (daca ar fi fara greturile de la primele), de nastere, de primele zile cu ghemotocul si de legatura dintre copii cand se maresc. Ma sperie multe alte lucruri, inclusiv faptul ca nu pot pune 3 scaune de copil in masina si ca nu avem loc in 2 camere. Deci nu stim nici noi ce vrem .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Al_Ma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Ma sperie multe alte lucruri, inclusiv faptul ca nu pot pune 3 scaune de copil in masina . ----------------------------------- Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 |
Asta-i argumentul suprem Pai tu cred ca ai incapea foarte bine pe bancheta din spate, intre 2 scaune de masina, cu bebel in brate ca esti subtirica.
Alina si Mara (27 iunie 2007)
CarlaV spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Al_Ma
Asta-i argumentul suprem Pai tu cred ca ai incapea foarte bine pe bancheta din spate, intre 2 scaune de masina, cu bebel in brate ca esti subtirica. Alina si Mara (27 iunie 2007) |
De acord cu tine, cu 2 precizari importante:
1 - numai eu conduc in Bucuresti si de pe locul din spate nu ajung la volan si pedale .
2 - nu sunt de acord sa-mi tin copilul in brate in masina in loc de scoica/carseat. Nu stii niciodata cand intra un nebun in noi si prefer sa previn decat sa-mi para rau.