***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

carla La Multi Ani pentru Larisa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Carla, La multi ani! pentru Sabina. M-am gandit la tine zilele trecute, pune poze sa iti vad minunile cat au crescut.

Vas, fain ca merge la tara, sigur ii va place mult. Si noi mergem in weekend la Bistrita, nu e tara, dar e mai bine decat la cluj. Am citit ca la varsta asta, o sa tot avem 'probleme' cu imbracatul, deci fetele sunt normale. Sa vezi cum vrea sa doarma cu o fusta - sarafan de blugi pe caldurile astea, i-am dat-o peste pijama si cand a adormit, i-am scos-o ca murea de cald, pe la 4 dimineata s-a trezit si s-a vazut fara, sa vezi ce scandal cu plans s-a lasat, a venit taica-sau si a imbracat-o la loc ca eu eram cu alexandra la san .

intr-o zi in parc mi-a dat o palma peste fata de am vazut stele verzi, in viata mea nu am primit o palma. Nu am reactionat nicicum ca am fost socata, sotul s-a enervat pe ea, dar nu i=am zis nimic, si doar o intrebasem daca nu vrea la topogane, dar era nervoasa pe mine ca am dat-o jos din carut si am pus-o pe alexandra. ma mir si eu de unde are atatia nervi, ca se vede ca se stapaneste sa nu o pocneasca pe sora-sa cand ii ia jucarii.

saptamana viitoare o sa vina mama, cand a auzit a zis ca vrea sa o bata si sa nu vina . Probabil sunt intr-o perioada cu ceva schimbari, ii este rusine de taica-sau mai nou, il scoate afara din baie cand face pipi, nu il lasa sa o mai scoata din baie, se vede ca se face tot mai fetita. Asa mare mi se pare.

De alexandra ce sa zic, intelege multe, imi cere 'papa pi' , adica 'papa pinguin' ca le pun sa danseze. a inceput sa fuga deja, si oricum o vad mai mare de 1 anisor si saraca nici macar nu l-a implinit.

Se vede ca a plouat afara ca am timp ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mihaela, Betty, multumesc mult .

Pozele cele mai recente sunt de la mare de la inceputul lunii: http://larisa.geneza.ro/poze/larisa-6-12-luni.html?dir11=%2FMare+iunie+2010

Si Larisa e o mare vorbareata, acum ma innebuneste cu "vea d'asta", "da d'aia", "vea apita", "vea papa" etc., de regula ce e legat de mancare. Imi arata "asta bu(r)ta", "asta pici-pici" (picior), "asta tu(r)ta", imi scoate din gurita daca o intreb ce are acolo, duce-aduce obiecte la comanda la diferite persoane, incearca sa pape singura cu lingurita si uneori reuseste fara sa faca mizerie, papa singura banana, bea cu paiul, incearca si la san tot cu paiul, 'gateste' cu sora-sa, face vaccinuri la animalutele de plus, e o dulceata si acum nu-mi pot imagina cum ar fi fost viata fara ea. Saby este mare si pare mai matura, face prostioare dar in majoritatea timpului este cuminte, a cam trecut de partea cu "de ce-urile" duse la infinit, acum imi argumenteaza ea si merge pana in panzele albe ca sa ma convinga. Una peste alta sunt o norocoasa.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Carla, ti-am admirat fetele, ai de ce sa te simti o norocoasa! Is frumusele foc, Saby o adevarata domnisoara, iar Lary o scumpica.

Mergi la inceput

Betty, suntem norocoase amandoua, si eu iti admir fetele de cate ori am ocazia. Si mereu ma gandesc cat de precoce este cea mica, cum a venit ea singura cu jucaria la tine dupa ce s-a trezit.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Carla, nu stiu cat e de precoce, dar se vede ca are sora mai mare, tot asa face de mancare si ne da si noua, bate din picioare cand vrea ceva, si inca o faza tare, imi impinge mie capul spre san sa sug si eu. E buna daca vrea sa imparta sanul cu mine. Intelege f multe, ca raman uimita, i-am zis cand se batea cu Andreea de la jucarii, sa o lase pe Andreea cu pisicile si sa mearga la elefant sa se legene, si chiar s-a dus. Sau Andreea a zis ca vrea paturica (are una preferat care si-o pune ca o pelerina) si Alexandra s-a dus in camera cealalta si i-a adus-o. Si multe din astea, vorbesc cu ea ca un om mare, nu spune multe in schimb, dar normal pentru varsta ei.

Mergi la inceput

Am pus poze. Mi-am facut norma pe o saptamana.

Mergi la inceput

E foarte tare faza cu sanul, ca vrea sa-l imaparta cu tine. A mea e geloasa daca taica-su se apropie de san si il impinge deoparte. Imi recunosc fetele in majoritatea povestirilor tale si le savurez pe toate, ca si pe poze. Sunt superbe si tu arati foarte linistita si implinita si mi se pare ca ai slabit mult.

Va pup si imi cer scuze de la alte fete ca am scris off topic despre cea mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am vazut printese frumoase de Betty si Carla! Abia imi astept si eu minunea de fetita!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Hei salut,

vaz ca am fost strigata, am intrat pe DC, evident info dar nu am intrat pe subiect..parca v-am zis ca io daca nu am timp de scris..la ce folos sa citesc..clocesc ulterior degeaba.

sunt in urma rau de tot cu Urarile:

Carla, la Multi ani!!! Larisei..ai dreptate,cu totii suntem norocosi

La multi ani!!! Mariei Bucuria
tastatura mea face figuri si orice scriu e la dublu

La multi ani Patrick, fostul terorist, acu sigur e mare cavaler la 3 ani si o tine pe Mary ocupata

La multi ani!!! Patrick de Ioana de la Cluj [he he..ce frumos v-ati balacit, iar voi aratati minunat]

La multi ani! fericiti micutzul Pompier

. petrecerea urmeaza?

La multi ani!!! Mariu . Adina sa va traiasca. uite ca am ajuns sa inteleg cum e cu telegramele si scrisul la distanta.
dar nu mi-am pierdut curajul, poate nici tu..da o veste despre voi si poate despre geamanul vostru: Andrei de Lavini -La multi ani!

he he..am un sarbatorit mai apropiat: Angiuta, Sa va traiasca . Poze, pooozeee

sa nu uit..Venus aseaza o floare si un s la sarbatoritul zile. Azi e randul lu Alex de Timur, hei unde esti, sa te dam in urmarire?

La multi ani Floricica rara Livia

La multi ani!! David Andrei...wow ce vorbeste..woow

Anca, sa va traiasca ce face micuta carliontzata? La multi ani! Manuela

Noi am petrecut frumos, da, copilul meu s-a simtit bine. am avut iar multe torturi, vreo 3 de data asta. Unul noi acasa la 7 dimineatza luni, altul dupa masa de pranz la cresa, ultima zi- cand al meu Aschiutza is canta singur: la muuulti ani in romaneste si socotea ca are 4 ani, pe germana. si joi am fost cu alti copii la Rin si a avut alt tort. Oare unde e plaflo sa isi revendice denumirea: traim bucuria copilariei prin okii copiilor nostri.

apoi am plecat la mare. sigur am zis ca doar din ianuarie planificam concediu. Colegu meu are 6 sapt de concediu si pan la sfarsit de ianurie e bine sa precizeze ,ca altfel risca sa nu aiba voie sau nu ar fi frumos ca sunt altii planificati, asa din timp..asa ca la noi totul e cu programare. Peste 5 sapt plecam in ro
in alta ordine de idei, David merge in continuare la cresa. cel care ar fi trebuit sa vina in locul lui, vine abia din sept, adika plateste locul dar nu vine. Oricum si copii care au trecut in martie si aprilie tot pe la cresa ii vad.
asa ca chiar daca are loc, cu poza lui la gradi merge sus la cresa si apoi isi face de lucru ca numai in gradina in nisip sta.
am citit listele alinei 27 si pot sa zic: dar copilul ala cand se joaca?!

Liviana e la mare, Mica se pregateste.
Mica, imi da-i te rog un link cu barcile pe care le inchiriati voi?

Anul acesta am ajuns in Croatia. Ne-am dat seama de anul trecut cand ne-am intalnit cu Irinelul in Spania ca ar fi perfect atat cat pt copii cat si pt noi sa mergem in grup..si din diverse motive (inclusiv pozele Micai)am ales Croatia. Toti au gasit-o frumoasa..io ma rezerv sa zic doar interesanta. as reveni, dar numai cu barca.
Mi-a placut salbaticia si faptul ca eram singuri intr-un golf dar nu mi-a placut ca depindeam de o masina sa fug pe plaja. si, cu toate ca io am ales locatia care era la 100 m de plaja doar daca aveam aripi ajungeam. si, e scumpa rau. in fine, cu tot cred ca ne-am ajuns la 900 e, mai mult nu as da pe un concediu de 7 zile am stat aiciwww.adria-istrien.de/domizil_jonny.php" target="_blank">aici
David s-a dovenit un curajos, bine si anul trecut a fost fan apa dar anul acesta pleca singur :). Noi, am facut si scufundari. R i-a luat vreo 3 zile sa se obisnuisca cu intiderea, oricum are mai mult curaj ca mine, l-am lasat sa sara inclusiv din barca, dar parca e mai retinut ca ma-sa.

Mai scriu odata La multi ani!! tuturor celor pe care i-am uitat

Mergi la inceput