***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Chiquitita, doxinu v-am admirat pozele.
Pentru maine
Maria! Ralucami ce mai faceti? Unde sunteti acum?
Si noi avem mari probleme cu imbracatul. Andrei vrea numai ce-i place lui. Ba chiar a inceput sa faca aprecieri si la adresa tinutelor mele. Asa ma admira din cap pana in picioare cand sunt imbracata in ce-i place lui. Zilele trecute imi spunea :imi plac culorile cu care esti facuta la ochi, dar nu-mi place cum te-ai facut! Iar mamei i-a spus acum cateva saptamani dupa ce se vopsise: imi place culoarea, dar nu-mi plac carliontii tai!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Maria!
Ioana ce pasionat aveti voi acolo! Fain excavatorul primit! Ce distractie pe baieti la piscina!
Livia e o draguta! E perisor fain are!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI MARIA

LA MULTI ANI PATRICK

Un articol interesant www.cegatesc.eu/?p=2115" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Mai, mai, ce letargie pe aici...v-a molesit si pe voi caldura ca si pe mine?

La multi ani!! pt Patrick si Maria.

Nu ma simt in stare de povesti, simt ca mi s-au clocit creierii in cap . Dar pun si io o intrebare: daca are cineva plita cu inductie electromagnetica, sa-mi zica si mie o parere ... e buna de ceva? consuma mult? ce dezavantaje are? (ca avantaje am tot citit, dar io sunt Toma-necredinciosu').
edit: asa arata http://electrocasnicepremium.blogspot.com/2008/08/plitele-cu-sistem-de-incalzire-prin.html

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Ioana, la multi ani pentru Stefan! Sa creasca sanatos si norocos! Auzi, dar esti sigura ca are doar 3 ani? In poze pare de 5/6 ani.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LA MULTI ANI MARIA

LA MULTI ANI PATRICK
SA cresteti mari,sanatosi si sa aveti parte doar de bucurie si implinire in viata

Al MA,da,chiar sunt.Este luat de aproape,ca imi place sa/i vad fetisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Ioana ce pasionat aveti voi acolo! Fain excavatorul primit! Ce distractie pe baieti la piscina!

POZE

Cum a aparut Printul!

Daaaaaaaaaa,chiar pasionat.Nu stiu daca mamicile de baieti stiu cine este acest pomier(prima data l-am vazut la MiniMax),insa noi avem toate DVD-urile si le stim pe derost.Ma incurajez ca este o faza si o sa treca cum au trecut si altele
Era un timp in care spunea ca il cheama Pompierul Sam,la oricine il intreba cum il cheama.Acum am facut un pact: io recunosc ca este Pompierul Sam si il stig asa IN CASA,iar el afara spune numele lui adevarat cui il intreaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Patrick!
Doxinu bine ca ati ajuns la o intelegere!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare si de la noi! Mea culpa ca am absentat, a fost o perioada aglomerata, am fost la mare, am inscris copila la gradinita, ieri am rupt turta celei mici.

Din suflet ii felicit pe cei care si-au sarbatorit ziua de nastere si le doresc tot ce este mai bun pe lume alaturi de parintii lor. M-am delectat cu pozele voastre, am vazut tot .

An@, felicitari pentru apartament! Nu stiu detalii dar ma bucur pentru voi.
Cristina, noi am fost la mare cu bebe mic, am plecat cand avea Larisa 12 zile. A fost OK in afara faptului ca m-a supt vreo 2 nopti din ora in ora, a schimbat aerul si avea o foame de lup. Dar i-a mers foarte bine in rest.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.
Betty, Eliza va merge la tara, la Fundatura, e in drum spre Bistrita, tre sa stii.
Doxinu, mie sincer mi se pare cea mai grea perioada, uneori simt ca nu fac fata...incerc tot ce-mi sta in putere, mai nou sunt foarte linistita si asta ma ajuta sa-i fac fata.
Va pupicesc, acume vara intram din ce in ce mai rar dar macar profitam, acum avem copii mari si acem ce face alaturi de ei.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

Mergi la inceput