***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***
Raspunsuri - Pagina 21
vas spune:
Betty, frumosi copiii!!!!!!!!!!!!!!!!La fel are si Eliza uneori niste nervi chiar nu stiu cum sa o potolesc.
Didi, bine ai revenit!!!chiar aveam nevoie de mesajele tale.
Carla, deja ati fost la mre?????????ce frumos!!!!!!!!
De abia astept sa merg si eu....cu toate ca acum ma gandesc ca nu voi putea sa profit de soare ca in alti ani: cred ca am un samburel in burticuta. Am facut ieri un test si au iesit doua liniute, e adevarat ca a doua e mai pala dar este. mai fac unul maine si va spun , dar eu simt ca este acolo BB 2.
Va pup!!!!!!!!
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
chiquitita spune:
Vas, felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Hai ca a iesit pana la urma. Sa fie intr-un ceas bun! Ce iti doresti acum?
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
CarlaV spune:
Vas, felicitari!!!!!!!!
Deja am fost la mare, eu voiam din mai, ca in alti ani. Noi de obicei mergem din mai pana in octombrie, anul trecut am facut plaja si baie pana la jumatatea lunii octombrie.
Legat de samburel, daca ai putina grija de tine nu este un motiv sa nu mergi la mare, ideea este sa nu intri in apa daca este foarte rece, sa nu stai la soare in orele de varf (asta e ceva normal) si sa nu stai cu burtica fix in bataia valurilor. In rest, enjoy!
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
Vas eu zic ca este acolo bebe! Felicitari! Daca e pal e sarcina micuta! Dimineata la prima urina repeta spre linistea ta! Si fuguta la medic! Sunt fericita pentru voi! Stiu ca va doreati mult! Sa fii sanatoasa si sa fiti fericiti in patru! E tare frumos!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
DidiAlex spune:
wow Vas, sa fie acolo samburica
chiar vroiam sa va anuntz ca mai e o burtica printre noi..Gabiu, am vazut-o pe lista de 2011
am incarcat aici poze cu Sarbatoritul nostru.
tocmai mi-a adus propietarul un castron cu capsuni din gradina :) Taman la fix pt ca 13 grade si frig ca ieri descoperisem un camp cu capsuni si vroiam sa merg cu copii sa incerce, egal ca las 10 e sa le culeaga cu manutile lor..batea vantu si mirosea de la 1 km distzanta. dar nu ma pot aventura ca-s vreo 6 km pan acolo. poate in We.
Acu cateva zile imi povestea R ca Verena, o edu de la el de la gradi s-a urcat in wilkirsche (cires) si le-a dat cirese in park si cand i-l intreb cate a mancat, imi spune ca a primit 5 ba nu 6 si una a pastrat-o pt David m-a emotionat la maxim si asta din multiple motive. ca io mancam pan lesinam cirese, fara norma si pt ca sia adus aminte de David. el era incantat.
Woow ce bucurie cu burticile va urez la toate implinirea dorintzelor
mica0307 spune:
vas felicitari pentru samburel. Si la mine cu Maya tot asa sters a iesit a doua liniuta....Bravo!
didi bine ai revenit. Si se pare ca ai revenit cu bateriile incarcate.
Haideti doamnelor ca v-ati cam lungit. Ma duc sa fac capitol nou. Nu de alta da maine plec in concediu....si sa va las teme de facut .