***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna dimineata!
Andrei de Madaiulia ! Sa cresti mare, frumos si sanatos!

Didi, imi e foarte dor de un mesaj de al tau, ce faaaaaaaaaaaaaaaaaci?

Liviana, multumim! Covorul cred ca l-am luat de la Piritex, acum 3 ani. Si noua ne place. Da, Livia mereu se face mireasa in ultimul timp, din cauza asta nu mai am tiara ca a rupt-o. Vroiam sa te intreb cum e cu cadourile la gradi de stat? Ma refer la sarbatori, 8 martie etc. Am inteles ca sunt 2 edu, una dimineata si una seara. Sunt si ingrijitoare?

Alynta, cred ca noi o sa platm tot un fond al clasei. Deocamdata nu am prins cu pat, doar pana la ora 1, inclusiv masa.

V-am pupat!

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Andrei de Madaiulia ! Sa cresti mare si sanatos!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Multumim de urari chiquitita si alynta27.
Noi ne pregatim de petrcere dupa amiaza.
Ieri Andrei a facut o gastroduodenita urata, asa ca am ajuns la spital pentru perfuzie de rehidratare. Acum suntem bine, pe regim. Sper ca deseara la petrecere sa fie totul bine.
Alynta noi am dat bani pentru rechizite, 50 de lei de copil cred, si am dus cate o jucarie.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Liviana, nu vreau neaparat sa fie particulara, din contra, prima (si singura, de altfel) optiune a fost o gradinita de stat. Nu exclud varianta celei particulare, daca se dovedeste ca e mai buna. De site-ul ala stiam, m-am mai uitat la cateva, dar vroiam impresii personale.

Mada, la multi ani pentru Andrei! Sa creasca sanatos si sa aiba parte de multe impliniri!

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani David de madaiulia! Sa cresti, mare si voinic!
alynta27, eu as cere lamuriri la directoare in leg cu plata paturilor.
Chiqui, da de regula sunt sunt 2 edu, una dimineata si una seara. Au si ingrijitoare, dar sunt distribuite la mai multe grupe, prin rotatie. Ca dourile fiecare procedeaza cum considera, eu duc cadouri formate din cosmetice, ob de decor etc doar de 8 martie, in rest flori.
madaiulia, sa ne spui cum a iesit petrecerea. Bietul pui, cred ca va trebui sa tina regim o vreme, nu?
AlMa, scuze, retinusem ca vizitasesi acum ceva timp niste gradi particulare, de aici si concluzia mea.
Pe gradinitele de stat e bataie in general, dat fiind nr mic de locuri. Nu stiu sincer daca se mai fac acum inscrieri, oricum grabeste-te. Ti-am dat site-ul ca sa ai toata lista de unde sa faci o prima selectie. Mai urmareste topicul de la Scoli, gradi etc, poate gasesti info utile despre cele ramane in short list, eventual mergi personal sa le vezi. Bafta multa!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare!
Nu am mai reusit sa intru, am fost destul de ocupati cu tot felul de lucruri si plimbari, cu copii bolnavi, cand unul cand celalalt, asta micu a facut febra aproape 1 saptamana, doctorii zic ca a fost un virus...

Irinusha - scuze ca raspund asa tarziu, sunt in Manilva- Malaga,destul de departe de Alicante:(sunt aproape de Gibraltar, defapt acolo as fi frut sa stau dar e mult prea scump fata de Spania . Poate faceti voi o plimbare, si atunci ne putem vedea, daca vrei iti las numarul de telefon.

Liviana - scuze de raspunsul intarziat, sotul meu e liber profesionist, nu e angajat nicaieri, ne gandeam sa facem ceva pe aici, sa vedem daca reusim...Mi-au placut foarte tare pozele voastre.

ANgela - ai o fetita minunata, imi place ca faceti activitati impreuna, eu nu reusesc sa fac asa ceva cu Domi , de aia l-am si dus la gradinita aici, sa nu se plictiseasca cu noi acasa...si pe unde mai umblam. Acum stie si el cateva culori in spaniola, si cifre...

Ckristina - aceeasi problema am avut-o si eu , nu ma puteam hotari , ce fel de anestezie sa fac, nici in ziua operatiei nu stiam. Prima oara am avut anestezie generala si a fost ok, a 2a oara la fel am facut, de frica sa nu fie ceva care sa ma sperie in timpul operatiei si regret ca am ales asta, pentru ca nu reuseam sa respir dupa ce mi-au scos tubul...brrr, groaznic, asa ca, daca ar mai fi o data sa aleg as face partiala.

Ioana- frumos tortul, tu l-ai facut?

Betty - ce atmosfera frumoasa e la voi :)

Mica - fain concediu o sa aveti, distractie placuta!Frumoasa domnisoara s-a facut Maya.

Chiqui - frumoasa delaratie de dragoste, e o scumpa Livioara. Foarte frumos tortul Liviei, tu l-ai facut?

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Liviana - mi-a placut foarte tare greierasul, am lasat comentarii.

La multi ani copilasilor care au implinit 3 ani sa fie sanatosi si sa creasca mari!
La multi ani Andrei! Multa sanatate!

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Tamara, vacanta placuta la greci!
Mihamora, multumim de vizionare si pt comentarii.
Vad ca apa marii are intre 19-22 asa incat abia astept duminica sa plonjez in valuri.
Nu cred ca mai intru pe forum asa ca va urez spor in toate!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mihamora imi pare rau ca ati avut puii bolnavi!
Liviana azi am vorbit cu nasa mea de cununie care sta in Bucuresti si mi-a spus ca cam asa a dat si ea: 200lei a ajuns-o rechizitele, 120lei patutul +60 fond pentru gradinita! Se pare ca se mai practica si in alte parti! Explicatii iti d-au foarte repede: "daca nu va convine mergeti la particular"!
Madaiulia imi pare rau ca ati avut de tras cu boala!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput