***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liv plecati in concediu sau in week-end? Distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Multumim de urari Al_Ma, Liviana, Mihamora si Mica!
Acum ne-am intors de la petrecere. Piticii s-au distrat super. Am avut 8 copii invitati, din pacate unul s-a speriat de animatoare si a plans rau pana au plecat acasa.
Andrei a fost foarte constient ca e ziua lui. Mandru nevoie mare la tort si cand i s-a cantat "LA MULTI ANI!". Si am vazut ca are mama un mare ambitos, s-a suparat foc ca nu a castigat la un joculet, dar ca sa nu recunoasca ca plange de necaz s-a prefacut ca s-a lovit si plange de durere .
Miha imi pare rau de puisori bolnaviori. Multa sanatate!
Liv distractie placuta la mare!
Da, trebuie sa tinem regim o vreme.
Alynta multumim. Sper sa fie bine. Macar sa nu mai verse. De mancat nu a mancat mai nimic toata ziua, doar ce era interzis la petrecere. Ca astfel e ragusit si tuseste un pic. Iar am adus de la spital un pui de virus si ca de obicei eu sunt mai varza decat el.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Madaiulia bine ca ai trecut peste boala si i-ai facut ziua! Un sa mai treaca oboseala si supararea!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

multumim frumos pentru urari. uneori nu mi vine sa cred ca de 3 ani sunt mamica. si acum, cu burtica mea mare ma simt in luna iunie 2007 si o vad pe bi asa de mare... parca i o calatorie in viitor.

urez si eu la multi ani capsuneilor si felicit toate mamicile.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ckristina, pana la urma ati adus animatori, clown?
Da, tare greu de crezut ca au trecut 3 ani!! Ieri a scos Ana din biblioteca carte ei "Minunea in roz", aia gen jurnal, unde ma lipit eu diferite poze si ma uitam la poze, la botul ala mic si cu par negru, si linistit si cuminte (in majoritatea pozelor dormea ), apoi imi mutam privirea la Ana de langa mine care turuia intruna, la blondina mea neastamparata si incapatanata (ca sa nu zic "naravasa" ) si nu stiu cand a trecut timpul si a crescut asa repede.
Acu' vreo 2 zile ma uitam la emisiunea aia a lu' Dr. Oz (de pe euforia ....moamaa, ce-mi place dr. asta ) si era un subiect despre tineri si inceperea viatii sexuale, invitate mame si fete...si m-am gandit ca acus-acus, la cum trece timpul, vine si vremea intrebarilor astea.

Liviana, concediu placut la mare! (e concediu sau doar we?)

Chiqui, ce domnisoara frumoasa si blonduta ai!

Madaiulia, sa-ti traiasca flacaul ambitios (deh, e oltean, e normal sa fie ambitios . Maica-mea e olteanca, asa ca stiu ce vorbesc . Noi avem o vorba in familie care caracterizeaza f bine ambitia oltenilor: "cand pleaca olteanu de acasa sa-si faca un rost in lume, se roaga: da-mi Doamne sa ajung, daca nu director, macar inspector" ). Pe Ana cand o intreaba taxu "tu ce esti? olteanca sau ardeleanca?", raspunde: OLTEANCA !

Betty, si eu tot mobila alba vreau pt Ana. Nu m-am hotarat daca fac la comanda sau iau de la Ikea. Oricum, vreau sa fie cat mai simplu, ca sa aiba spatiu (nu vreau sa i-o mobilez de acum ca pt scoala, cu birou sau biblioteca. Noi oricum una din camere vrem sa o facem birou-biblioteca si vreau sa-mi amenajez un coltisor de citit ...pt cand 'oi avea timp sa citesc ). Eu ma tot uit pe site-uri pt idei de amenajare, mai ales pt depozitare si salvare spatiu. Un site care imi place si cu idei dragute este al emisiunii "sos casa mea".

Fug la "trebi'.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.
Ce fac fetele ????
vai deja vorbim de gradinite!!!!!!!!!NU-mi vine sa cred ca deja am ajuns aici!!!!!!!!!!
Mihamora, ma bucur ca acum sunteti bine.
Liviana, deci vezi marea ???????????? Ce frumos!!!!!!!!!!!
Madaiulia, se pare ca ati avut o petrecere tare faina.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

E concediu, fetelor! Am o saptamana de stat la mare, cred ca plecam maine. Din pacate sotul s-ar putea sa nu poata sta cu noi din motive de servici.
Daaa, Vas! Super, nu?

Multumim frumos pt urari, va povestesc impresiile la intoarcere. PUP!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salutare!
Mihamora, nu e facut de mine tortul, e cumparat. Imi pare rau ca ati fost bolnavi.
Liviana, distractie placuta la mare!
Madaiulia, unde ati facut ziua lui Andrei?

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@
....emisiunea aia a lu' Dr. Oz
mami de Ana (22 mai 2007)

Deci acolo esti tu dupa orele 22
Ziua biancai am petrecut o restrans in familie din cauza santierului din curte si a contractiilor mele; vom chefui mai bine de sf maria; tot in iunie este si ziua sotului dar eu cel mai probabil voi fi in spital; dar va primi cel mai frumos cadou, nu i asa?

Liviana sa aveti concediu placut; poate ne trim si noua un pic din briza marii

Voi ati fost in concediu la mare cu capsuneii mici de 1-2 luni?

Bianca mea nu renunta sub nici o forma la bluzele cu maneca lunga si la strampi; transpira toata de mi e teama sa nu raceasca rau; i am tot explicat ca acum e timpul de maneca scurta , a inteles ceva si acum vrea 2 bluze pe ea:una cu maneca lunga si peste, alta cu maneca scurta; am incercat, zic eu, toate metodele de a o convinge dar n am reusit decat sa o conving decat in masina sa renunte la o bluza;de ziua ei a venit o prietena sa i aduca un cadou si a primit si o pereche de pantaloni ¾ (albi cu o capsunica); a inceput sa planga ,sa reproseze ca “n a vazut ca s mici?... uite nu ajung pana jos”; nu e rasfat, chiar o streseaza asta; aveti solutii pt pb noastra?

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

La multi ani capsuneilor de iunie!!

Sanatate la cei bolnaviori!

Liv concediu placut si vreme frumoasa! Si eu abia astept sa plec, nu mai am stare. Le-am organizat in stilul meu, adica fara sa am o secunda sa respir: astazi ma duc la bookfest, apoi la concert, maine mergem sa-l luam pe Matei si duminica decolam!

Alina am auzit lucruri bune despre gradinita de la piata Crangasi.

Ana sa aveti numai bucurii in noua casa. Sa inteleg ca v-ati luat cu 4 camere daca amenajezi birou/biblioteca. Inainte de Matei camera lui avea aceasta functie.

Si ca tot vorbiti de amenajarea camerei copiilor: ar trebui sa ganditi sa amenajati dormitorul cel mare pentru ei. Prima data cand mi-a zis o prietena asta am crezut ca face glume. Ea are un baietel de 9 ani si a argumentat asa: va creste, ii va trebui un birou; dar mai ales copilul isi petrece o mare parte din timpul zilei la el in camera; pe cand noi adultii folosim dormitorul aproape exclusiv pe timpul noptii.

Cristina La multi ani pentru Bia! Si iti urez de pe acum nastere usoara si sa fiti sanatoasi - nu stiu daca mai apuc sa intru pentru majorete. Ce nume ati ales?

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput