***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau.
am tot fost plecata cu serviciul si nu am avut timp sa mai intru pe la voi.
Betty, Eliza din Italia a venit cu un geamantan plin numai de rochite. E atat de feminina...si tot de la Alba ca Zapada ni se trage. Doar ca la noi eu sunt cea care inchide ochii si ea ma saruta sa ma trezesc. Ma topesc cand imi da ea un pupic pe obraz asa usor cum vede in desene.
De agrafe, cordelute, oje, e o adevarata lupta sa o conving ca anumite agrafe nu se potrivesc cu ce e ea imbracata.....asta e sunt fetite......DIVE....
noi suntem bine profitam de vara, mergem pe 4 august la mare de abia astept.......e tare frumoasa vara. ma duc la Eforie Nord....ma inttalnesc cu cineva pe acolo???????????

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, abia azi le-am pus.
Uitati-l aici pe GREIERASUL MEU

Nu ne-ai zis cum ti-a iesit pizza.
bettyR, eu din Pal alb am facut mobila baietilor. N-ar trebui sa fie mai scumpa, dimpotriva, mai ieftina pt ca nu are culoare. Cea mata arata mai bine ca cea lucioasa, sau cel putin mie asa imi place. Hehe, jucariile se vor inmulti GARANTAT. Eu mai duc din cele de la pufuleti la cresa. Ti-as sugera sa scoti de pe net un model care iti place, eventual combina-l cu un design propriu care sa se potriveasca la dimensiunile peretilor si du-te cu schita la un producator. Eu asa am facut; m-am inspirat din modelele cataloagelor italiene. Vezi de ex www.doimocityline.com

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Liviana foarte frumos costumat greierasul! Cred ca va luat ceva timp si imaginatie sa-i faceti hainutele!
M-am dus cu baietii la gradi! David de cum a intrat s-a alaturat copiilor, vroia sa stea langa ei! Apoi in goana in spatele clasei la jucarii! Nu mai puteam sa-l scot de acolo! D-na educatoare l-a amagit cu o bombonica de am putut pleca! Mi-a zis ca in toamna va trebui ca fiecare copil sa plateasca 200 lei contravoaloare patutului deoarece sunt mai multi copii in grupa decat e prevazut! Paf!
Lista rechizitelor:
-2caiete pt desen mici
-2caiete cu foaie velina
-1 cutie creioane colorate-cu 12 culori
-ascutitoare
-confetti
-foarfeca cu model
-acuarele-12culori/colibri/adel
-2 pensule
-1 set hartie creponata
-un creion de scris-HB
-un tub lipici solid-BIC
-1 set hartie glace
-10 coli carton colorat A4 dif. culori
-1 bloc desen A4-foaie groasa
-50 coli de xerox
-1 cutie plastilina
-2 carti pt colorat
-10 coli albe mari
-1 m snur colorat
- papusi pt fetite
-1 puzzle cu piese mari
-jocuri de constructie pt baieti
-carioci
-etichete
-suport pt creioane
-20 folii de plastic
-1 dosar tip mapa plastic
-1 biblioraft
-1 set-"De-a doctorul", "De-a gospodina",...(sau alt joc de creatie)

E comparabila cu lista voastra de rechizite?! Daca il dadeam la facultate nu trebuia sa-i cumpar asa multe rechizite!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liv tare simpatic greierasul tau.
A iesit foarte buna pizza...de fapt e prima pizza care imi iese , de regula imi iesea aluatul cam tare. Acum l-am facut dupa reteta ta si l-am bagat la masina de paine la programul de aluat.

alynta din pacate eu nu te pot ajuta. Noi nu am dus nimic la gradi dar si contributia e de cateva ori mai mare decat la voi. Chiar sa ne spui si noua cat te costa lista de rechizite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Cand va aud pe voi de rechizite etc. mi se face rau. Eu nici acum nu m-am hotarat asupra gradinitei pt Mara si, implicit, nu am inscris-o. Tre sa-mi fac shortlist cu gradinite din sect 1 si sect 6. Ceva sugestii?

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Nici noua nu ne-au cerut rechizite la gradi.(de stat)
Liviana, am vazut un super greieras!

Cateva poze de la ziua Liviei aici

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

alynta27, sunt uimita! Rechizite, contravaloare patut? Pff, la noi nu exista asa ceva. La inceputul anului se plateste un fond al grupei din care se cumpara tot ce e necesar copiilor (inclusiv partea de rechizite) si parca (nu mai stiu exact) se plateste si un fond pt gradinita. Oricum impreuna nu depasesc 200ron. Cati copiii sunt in grupele voastre de trebuie platit patul??? Eu stiu ca legal nu au voie mai mult de 25.
Ce inseamna foaie velina?
Mica, super! Sa stii ca si mie imi iesea cam tare aluatul, acum insa nu mai dau gres. Chiar si fara masina de paine, aluatul se face super repede.
Chiqui, frumoasa ca intotdeauna Livia ta! Ce frumos e covorul din camera ei! De unde e luat? Hehe, s-a facut mireasa cu voalul!
Alma, vezi pe gradinite .ro lista de unde poti alege. Din pacate pt cele de stat s-a terminat perioada de inscrieri, dar am senzatia ca oricum una privata te interesa. Succes!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Multumesc de sugestii, la ora asta is cam lesinata de atata iesit pe afara, pe caldurile astea, chiar daca stam la umbra.

Al_ma, mobila de tineret indicata de tine imi face si mie cu ochiul, e pe gustul meu. Nici noi nu am inscris-o inca pe Andreea, deci nu sunteti singurele, tot amanam de pe o zi pe alta, parca vad ca nu mai gasesc locuri, la particulara.

Liviana, frumos greieras si frumoasa serbare au avut. Eu cand ma gandeam la comanda, si vedeam albul ala lucios de la mobilele de bucatarie vechi de pe vremea noastra, nu m-am gandit ca se poate si alb mat, daca nu e de lemn. Imi place site-ul de mobila, oricum o sa mai fac si la comanda, ca imi trebuie un dulap pe hol sa maschez masina de spalat.

Mergi la inceput

Chichi cred ca va spune de rechizite la inceputul anului!
Liviana e o foaie lucioasa!
Stiu de la vecina mea care are baiatul in grupa mijlocie la aceiasi gradinita ca si lor le-a luat in grupa mica cate 150 lei pentru patut de copil! deci povestea se repeta!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Liviana stiu ca sunt trei grupe! Ei afisasera 50 de locuri! Vom vedea in toamna cati vor fi real! Partea cu platitul patului mi se pare cusuta cu ata alba! E un pretext sa ia bani! Poi copii care au terminat gradinita-grupa pregatitoare de anul asta pe unde au dormit?! Sau au plecat la scoala cu tot cu paturi?!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput