***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Livia!
Vlad!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI LIVIA

LA MULTI ANI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

La multi ani! Livia si Vlad!

Faza faina: Andreea s-a dus sa ii dea Alexandrei pepene galben si asta nu vroia si o tot fugarea prin casa si incerca sa ii bage in gurita. Azi le-am imbracat cu rochite cu bretelute, pacat ca-mi era descarcat aparatul foto si nu le-am facut poze, dar am timp ca tot cald se anunta. Andreea vrea numai in fustite sau rochite, ca Alba ca zapada sau printesele.

Cred ca o sa ajungem sa scriem un cuvant in ritmul asta .

Ioana(doxinu) ce mai faceti? pe unde umblati pe caldurile astea?

Ana, Didi, mai dati cate un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Betty, io sunt pe aici, m-a toropit caldura, ma doare capul si n-am chef de nimic, caut idei de amenajat apartamentul (combinatii culori ) si n-am nimic interesant de zis .
F frumos povestesti de mandrele tale, se simte in mesajele tale ca ai depasit "greutatile" si acum te bucuri cu adevarat de ele.
Si Ana e fudula, cu rochite, fustite, agrafe si bratari.

Si io o astept pe Didi sa vina sa ne povesteasca cum au petrecut..sper ca sunt bine sanatosi toti.

Carmen_So, voi ce mai faceti?

Chiqui, la multi ani pt Livia!! sa fie sanatoasa si norocoasa!!

Ckristina, (cu intarziere ca nu ne-am mai "sincronizat") la multi ani pt Bia! sa va aduca numai bucurii!!

Miniuta, tu ce mai faci, draguto! hai, mai vino pe la noi! ce mai gatesti bun, ce mai citesti? Ce mai face Davidul tau?

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liv ai ramas datoare cu pozele de la serbare. Sau le-am ratat eu?
Am vazut azi un baietel cu o floare de nufar in cap. Probabil ca mergea la serbare. Era tare haios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Livia La multi ani!
Multumim frumos tuturor pentru urari! Eu scriu mai rar aici si chiar nu ma asteptam sa i se faca atatea urari lui Vladut.

Noi anul asta am serbat pentru prima data cu invitati, au fost 6 copii ( si mamicile aferente) frumos dar epuizant.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ana, daca gasesti ceva frumos sa-mi spui si mie, inca nu am bani de mobile, dar nici eu nu stiu cum sa decorez apartamentul. Vreau mobila alba in camera fetelor, dar care este pe piata e super scumpa, cred ca e din lemn, adica sigur, restul nu-mi plac cum arata. Ma gandeam daca mi-ar face cineva la comanda, dar cine stie ce iese ... pentru camera mare nu am nici macar o idee. trebuie sa dispara tonele de jucarii sa ma pot gandi.

Andreea nu iese din casa fara fustita, de bratari si alte biju-uri inca nu stie, nici ma-sa n-are, sau habar nu am pe unde imi sunt cele pe care le aveam, inca mai am cutii nedesfacute. Acum inchide ochii sa o pup, cica o pupa printul, si ii spune si sora-si, cica: 'Inchide si tu ochii Alexandra, sa te pupe si pe tine printul'. Is mortale, Alexandra azi a gasit o minge maare si grea, din aia adevarata, si se juca fotbal, habar nu am cum o putea ridica. Ii ies dinti si atata se freaca, nu prea mai mananca, dar arata bine inca, nu-mi fac griji, de fapt, la ritmul asta de vara de iesit de 2 ori afara, facut baie seara, nu mai stiu cat si ce a mancat fiecare, eu le dau, daca una scuipa, asta e ... asta e avantajul cu 2, nu te mai stresezi nici cum le imbraci, nici cat mananca ...

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Madaiulia, Mica, Betty, An@, Angiuta multumesc pentru urari!

Am serbat-o si noi sambata pe Livia, am avut tort buburuza (compozitie Ambasador) si invelit in cioco ca Livia daca nu vede cioco in/pe tort nu se atinge. O sa incerc sa pun si poze.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Betty, Mara are mobila din asta http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=12 in camera. Acum vrem sa-i luam pat de tineret din aceeasi gama, http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=19 , cel cu sertar dedesubt. Este frumoasa mobila, de efect as spune. E din pal, dar mie imi place mult. Mi s-a parut rezonabila ca pret la data cand am luat-o, acum 3 ani. Am impresia ca livreaza si in tara.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Betty, Livia are mobila de pal in camera, cred ca cea din lemn e multicel mai scumpa. Nu te speria de facut pe comanda, iese exact cum vrei. Eu i-am facut piese de care m-am gandit ca va avea nevoie in urmatorii ani, ca nah, nu imi permit sa o schimb la 5 ani.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput