Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 5
racusor2010 spune:
mousel mie imi plac diana si bianca
Bulina 34+ cu poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mousel ce nume vi se pare dragut din urmatoarele: Diana, Iulia (de la numele lui tati ), Monica, Luis(z)a, Bianca Astept pareri si sugestii 26+ cu Printesa |
Mousel , mie/mi plac(e) Bianca, Luis(z)a, Iulia, Diana... adica toate si as mai adauga Alexia, Rosana, Isabella, Karina, Ruxandra, Ioana si nu mai imi vin acuma in minte
Alina2005 spune:
Am uitat! Nela, multumesc mult pt acel site! Am sunat si au zis ca sunt la expo acum si nu se stie daca o sa mai aiba pe stoc...c rau imi pare ca nu pot ajunge si eu acolo
Alina, 33+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 am uitat sa va zic cum sta bebe mic, ca ne-a zis ieri la eco... cu caputul jos, inspre dreapta, funduletul in stanga si piciorusele sunt undeva in dreapta...ca o bate pe mami cand sta pe dreapta ca nu ii place deloc asa pe stanga stau pe funduletul lui Bulina 34+ cu poznas AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
hihi..si al meu e cu caputul in jos dreapta...ce-au frate toti de stau asa???
Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
paula_m spune:
Eladea, ce mare s-a facut Filip!!!!! Felicitari Sanatate in continuare
Senty, felicitari si tie. . Sa fiti amandoi sanatosi si sa creasca mare!!
Maya, cum te-ai acomodat in noua casa?
Paula, 31+ cu , Raul Codin
AMR 8 saptamani
rodyka spune:
citat din mesajul lui Victo rodyca, nu esti singura..si eu dorm groaznic.putin, adorm greu sua am trezesc cu noaptea in cap..sunt racita, ma doare gatul..ba am arsuri..ba vomti de la arsuri, nici nu mai stiu ce e cu mine. e a 3a noapte consecutiv iar eu sunt efectiv sfarsita. Nu mai pot. iar Stefan e atata de dificil in per.asta, iar eu simt ca nu mai rezist nici lui, daramite la 2.. Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007) AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica |
asa e si printesita mea, parca le face pe toate pe dos (sau asa le vad eu), noroc cu tati ca umbla dupa ea si dupa toanele mele. saracul, si dragul de el... peste o sapt e ziua lui si era cat pe ce sa uit. Doamne, o iau razna de tot, am pierdut sirul zilelor, acum numar doar saptamanile cand le schimb la semnatura...
ochidut, felicitari ptr saptamana noua. in 34 ati intrat destul de multe zilele astea...
senty_mary, eladea, felicitari ptr vestile bune de la eco
larissa, camera si printesa
mousel, Iulia imi place, daca era sa se nasca in iulie era si mai misto
32+ AMR 7+ Gibraltar
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc A! Ca vorbeati despre . Am avut parte de ... dupa multeee saptamani. Fetele care nu aveti interdictii, ati observat vreo schimbare referitor la orgasm? Parca nu mai e asa puternic? Sau mi se pare mie? 34+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! Inca cel putin 4 saptamani! Dar nu mai mult de 6 ! |
adriana, orgasm...ce-i ala??? eu n-am mai avut chef de chestii de-astea de ceva vreme...abia ma intorc de pe stanga pe dreapta...unde sa mai si prestez?? sotul saracu tace si rabda...acu ce sa faca...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui senty_mary salutare delfinariu!! acum am venit si noi de la eco si ne laudam cu un baietel poznas de 1600 gr, pozitionat cu capul in partea stanga sus, si foarte dansator. am vb cu doctora de cezariana pentru ca eu nu pot naste natural din cauza ca am placenta praevia, si mi-a dat o veste foarte naspa. tre sa vin de acasa cu manusi, fasa, perfuzor, inclusiv anestezicul. romanica noastra e frumoasa, da condusa de niste boi!!! 30+ cu Bogdan- Andrei |
poftim??? sa mergi cu toate de acasa?? pai in cazul asta trebuie sa iti iei mai multe de atat, poate calmante si mai stiu eu ce, sa nu se trezeasca in timpul operatiei sau dupa ca nu au ceva....offf...
Bulina 34+ cu poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina2005
Mie imi place Diana si Iulia. Alina, 33+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
si mie...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
rodica, paula...of, sanatate dragelor...ce nasol trebuie sa fie...aveti ggrija...sa va faceti bine rapid!
rodica, enik, votat...
multam de voturi tuturor!
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...