Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Salutari delfinariu

Si noi facem azi 34 s .
Va citesc dar nu prea am scris ca am tot facut treaba pentru birou, bineinteles cumintica din pat. Ma mai apuca crizele cateodata ca trebuie sa stau in pat, dar imi trece....Plus am perioade cand sunt calma si perioade cand ma apuca stresul nasterii si cum va fi....Dar asa sunt eu, mai stresata de felul meu

Am facut si bagajul de spital, mai am f putine lucruri de cumparat si se va duce oricum maine sotul la Baby Expo cu mama. Racusor, am vazut ca si la tine la fel au fost impreuna

Patut, comoda, carut toate sunt montate si la locul lor, hainele spalate si puse in dulap, diverse chestii de la farmacie cumparate. Oricum, fiind mai stresata din fire si cam maniaca cu organizatul, tot mi se pare ca imi lipseste cate ceva.
Noi avem un apartament cu 3 camere insa il vom renova deabia la toamna iarna, asa ca deocamdata vom ramane aici unde suntem si bebe va sta cu noi in camera. Mi s-a parut dificil la inceput dar acum m-am obisnuit cu ideea. Prefer sa stau ingramadita jumatate de an dar cand ma apuc sa il renovez pe celalalt macar sa stiu ca am bani destui sa il fac cu tot ce vreau, de la 0.

Sotul in schimb foarte relaxat, a zis ca el e pregatit pentru orice program (oricum el e mai rezistent la oboseala si stres) si ca deabia o asteapta. Vorbeste in fiecare seara cu fiica-sa, o pupa si ii zice sa fie cumintica sa mai stea in burtica. Cand schimb saptamana ii zice La Multi Ani, ca a mai crescut cu o saptamana. Si in timpul zilei ma suna sa ma intrebe ce face fiica-sa si ca ii e dor de noi

Sunt bucuroasa ca vine mama in seara asta si sta pana saptamana viitoare la mine sa imi mai faca una alta. Vine si tata 2 zile, dragul de el, ca ii era dor de fiica-sa si a zis sa ma mai vada cu burta.

la mamici si burtici

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

salutare delfinariu!! acum am venit si noi de la eco si ne laudam cu un baietel poznas de 1600 gr, pozitionat cu capul in partea stanga sus, si foarte dansator. am vb cu doctora de cezariana pentru ca eu nu pot naste natural din cauza ca am placenta praevia, si mi-a dat o veste foarte naspa. tre sa vin de acasa cu manusi, fasa, perfuzor, inclusiv anestezicul. romanica noastra e frumoasa, da condusa de niste boi!!!

30+ cu Bogdan- Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Eu sunt pe invers Daca pana de curand voi va simteati bine si eu ma luptam cu arsuri, de cateva saptamani nu mai am nici o arsura; ma rog mai am si eu daca mamanc dulciuri. O prietena spunea ca la mine trimestrul 1 are 6 luni.

34+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 4 saptamani! Dar nu mai mult de 6 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

racusor ma bucur ca sunteti bine!
carmen bine ai revenit in camera ta, sedere placuta in continuare!
larissa Ale este minunata!iar cu broscoiul ala verde este atat de scumpa . Si camera simpla, neincarcata, e pe gustul meu!

Eu ma apuc de treaba pt birou, nu mai am asa mult timp de citit, dar ma mai uit la voi din cand in cand!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mousel

ce nume vi se pare dragut din urmatoarele: Diana, Iulia (de la numele lui tati ), Monica, Luis(z)a, Bianca
Astept pareri si sugestii

26+ cu Printesa

Mie imi place Diana si Iulia.
Neatza, fetele, sa nu fiu ness(imtita).
Va , mi-e cam somn si am o pozitie incomoda la scris. Am fost ieri la Braila, nimic spectaculos, am mai gasit niste lucrusoare pt pitica.
O zi buna!

Alina, 33+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

senty_mary, e bine ca ti-a spus ce ai nevoie sa ai timp sa te pregatesti. Am o prietena care anu' trecut s-a dus la sputal ca o roza si nu au bagat=o in cezariana pana nu a cumparat sotul toate cele necesare pentru interventie - si ea intrebase cu 1 zi inainte dacamai trebuie adus ceva si au spus ca nu -. Mentionez ca ea avea hipertensiune si risca oricand sa ii faca rau lu' bb. Spitale de 2 bani!

34+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 4 saptamani! Dar nu mai mult de 6 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna dimineata si de la noi..

am profitat si azi un pic de soaresi am stat cu picioarele un pic la bronzat...
fetele mersi de voturi... acum intru si eu sa votez

27+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Din lista aia de nume imi plac f mult Iulia si Bianca

Senty, vorba Andreei, macar ti-a spus din timp, ca sa nu ai nicio surpriza neplacuta... asta e tarisoara noastra... dar macar reducere la spaga ceva? daca tot vii cu sarsanaua de acasa?

Alina 30+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

larissa...adirat camera bb.. admirat printesa ...pfiu ce frumoasa e.. sa-ti traiasca !!
m-am amuzat teribil cum doarme ea in pat cu ditamai crocodilul...
{:-))]

27+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare burtici si mamici!

raportam si noi vesti bune de la eco...Filip are 2700 gr...e peste varsta gestationala la toate masuratorile... oricum, zicea dr mea ca al doilea copil e mai marisor de obicei decat primul...
placenta de 4,6...asa ca nici gand sa nasc deocamdata...dar dupa 37 sapt fac tot posibilul...

revin!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput