Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 6
larissa_79 spune:
racusor, cum i s-a parut sotului Baby Expo? Ceva interesant? A retinut ceva standuri interesante? Ca sa stiu daca merita sa trimit sotul au nu.
Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
bumblebee spune:
Sa va traiasca bblasii
Andreea, intreaba si prostu', cum adica placenta 4,6?
Alina 30+ cu
gargarita
racusor2010 spune:
eladea placenta sau colul de 4.6? felicitari pentru bebe grasun si sanatos, e cu jumate de kil mai mare ca al meu
larisa admirat camera bebelina cu crocodil o stiam deja, ca i-am povestit si sotului ce haioasa era i-am zis ca si eu o sa ii cumpar un ursulache mare si molicios sa doarma bebe cu el si sa il care peste tot
paula, rodica sanatate multa si sa va treaca repede raceala si toate celelalte dureri si sa dormiti bine
ochidut bine ai venit in clubul celor 34 saptamani
maurice
belu ce mai faci?
Bulina 34+ cu poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
aelita spune:
si aici se inscriu copiii nenascuti la cresa.pt ca inscrierile se fac numai in aprilie,pt septembrie urmator.
RACUSOR e gata de atac,bebe,cu capul in jos.asta e bine,e asezat cum trebuie.
OANA si la tine e bebe asezat deja,bravo!
ce pozse frumoase,artistice !! SUPERBE! arati nemaipomenit !
ADRIANA BUC-ti se pare sau e dupa pauza lunga,ai stat prea atenta si nerelaxata sa vezi ce se va intampla practica si vei reveni
PAULA
LARISSA mor dupa printesa ta !
MOUSEL-Iulia daca e de la numele lui tati
OCHIDUT ce dragut ca vin ai tai sa te ajute si sa te sprijine pe ultima suta de metri !
CARMEN e experta noastra in decorari
28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
mousel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Mousel , mie/mi plac(e) Bianca, Luis(z)a, Iulia, Diana... adica toate si as mai adauga Alexia, Rosana, Isabella, Karina, Ruxandra, Ioana si nu mai imi vin acuma in minte ucenic(aspirant) burtica |
frumoase nume doar ca eu vreau sa le evit pe cele care contin "r"
26+ cu Printesa
Victo spune:
nume de fete..Iulia,Amelia.:)
Maya, mi-am procurat soc..asa cu nasu infundat cum sunt, dar ii simt totusi mirosul asa frumos..de-abia astept sa fac suculetul :):)
Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mousel ce nume vi se pare dragut din urmatoarele: Diana, Iulia (de la numele lui tati ), Monica, Luis(z)a, Bianca Astept pareri si sugestii 26+ cu Printesa |
Diana mi-a placut mereu, e un nume puternic, asa de zeita. Si Monica foarte frumos. Eu zic mai bine sa ne dai si numele de familie sa votam.
Daca te uiti la semnatura mea e clar ca pentru mine Iulia , am ales in speranta ca nasc in iulie.
Toate sunt frumoase dar la noi Diana n-am putea, a fost prima data pe lista dar am ales Ana, Luiza am cumnata si am o Elisa care-i asemanator, Bianca e fetita nasilor.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Sa va traiasca bblasii Andreea, intreaba si prostu', cum adica placenta 4,6? Alina 30+ cu gargarita |
scuze...am scris in graba...e vorba de col, evident...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adrianaBuc spune:
Andreea, ce mare e bebebu'. Foarte bine!
mousel, mie imi place Bianca.
34+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 4 saptamani! Dar nu mai mult de 6 !
bumblebee spune:
Bun colul, parca vad ca te apuci de frecat podele ca sa se deschida
Alina 30+ cu
gargarita