Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 18
enik83 spune:
michelle...broaste..greieri ce mai conteaza..mai bine decat vecini cu manele nu??![]()
27+ cu o minune de 
poze
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 tina m-am uitat si eu acum la lenjerii...foarte frumoase dar daca scrie ca are 4 piese asta ce inseamna? ca are cearsaf de pat + 3 aparatori? ca nu stiu cum sa le aleg...si in mall la ce pret ai vazut? ![]() ![]() Bulina 34+ cu poznasAMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Vezi ca ai descrierea pt fiecare produs in parte(e mai in josul paginii)
eu pe asta as merge
http://www.feretti.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=388_485&products_id=2813
4 piese inseamna: -cearsaf pat
-cearsaf pilota
-cearsaf perna
-aparatori pt 1/2 de patut(au si pt toate laturile patutului, dar eu merg pe jumatate)
Cele cu 6 piese, au si pilota inclusa cu pernuta si nu stiu ce sa fac sa iau de acum si pilota sa o las pt la iarna...ma mai gandesc!
tina
31+ cu
Tudor GabrielAMR 8+ si vine

Doamne ajuta!
larissa_79 spune:
super misto...a luat cineva de la ferreti? in cat timp vin?
Larisa
31+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 si in mall la ce pret ai vazut? ![]() ![]() |
In mall la setul pe care l-as vrea eu, era cu 50 lei mai scump (chiria magazinului)
Si am vazut pe site ca la comenzi de peste 100 lei, transportul e gratis
tina
31+ cu

Doamne ajuta!
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 dati-mi si mie link cu lenjeriile frumoase de care vorbiti...poate ma bag si eu sa comand de pe net ca vad ca se ingroasa gluma cu statul in pat. eu am papat omleta cu oua de tara si branzica si cafea cu ciocolata. Boierim si eu sotul ..chiar vorbeam azi ca nu mai pupam curand asa boiereala. Cand e Ale acasa normal ca imi sta cafeaua cam in gat...ca ori vorbeste la masa, ori rastoarna ceva, ori vrea ea ceva. Ne e dor de ea..dar stim ca ii e bine la ai mei, sta toata ziua la aer curat si ne mai relaxam si noi. Linistea dinaintea furtunii. racusor, draguta chiar nu iti trebuie cantar. Tot asa o cantaream si eu pe Ale...eu cu ea in brate si apoi fara. Plus ca la fiecare control la medic o cantareste....si nici nu e bine sa te tot stresezi cu cantarul, fiecare ia in ritmul lui. tina, unul din semnele ca e colul deschis e ca mergi f des la baie. Adica cum bei putina apa aproape imediat simti nevoia sa mergi la baie. La fel noaptea daca mergi mai des de 3 ori. Cel putin asa mi-a zis mie medicul. Alte simptome nu sunt. Oricum stai cumintica acolo...ca nu e deloc de gluma. Carmen, spor la dat indicatii. Imi intru si eu in rol imediat cand incepe sotul curatenia. A inceput sa fie mai stresat sa nu pateasca bebe ceva si ma tot trimite in pat cand vede ca ma ridic. Larisa 32 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 8 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Intra pe www.feretti....au calitate super pt ca le-am vazut ieri la mall.......si calitatea m-a convins
Larisa!!!

deci am colul inchis(asa sper

) pt ca eu merg la 6 dimineata la toaleta (deci o singura data pe noapte) si dupa iar adorm va valiza in gara pana pe la 9-10. In timpul zilei mai am momente cand am senzatie de mers la toaleta si nu fac...cand sunt obosita, merg mult, etcMs mult!

tina
31+ cu

Doamne ajuta!
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 super misto...a luat cineva de la ferreti? in cat timp vin? |
Cred ca in 4 zile lucratoare, spun ei pe site.
Fetelor, voi luati si pilota de pe acum?
tina
31+ cu

Doamne ajuta!
larissa_79 spune:
nu, eu pilota nu...fi'mea n-a dormit niciodata invelita...decat cel mult cu o paturica subtire. Si pe aia o gaseam dimineata la picioare. Pilota nu o suporta deloc.
Larisa
31+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
mercic tina 
eu intrasem pe alt site unde scria doar ca are 4 componente, dar nu zicea ce si cum...
eu as lua una acum fara pilota si las pe la iarna cu pilota si perna..ca acum nu prea avem ce face cu ele ma gandesc...
Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
tina_80 spune:
Dar protectia o luati pt tot patutul sau pt jumatate?
Ma gndesc ca atunci cand v-a sta in fundulet si se poate misca de colo colo, nu o sa se loveasca de cealalta jumatate care este neprotejata?
tina
31+ cu
Tudor Gabriel
AMR 8+ si vine

Doamne ajuta!
enik83 spune:
tina...eu una zic ca trebuie protectie pt toate marginile..pt ca isi va da cu capusorul de margini..![]()
27+ cu o minune de 
poze