Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

rody...votat !!!

27+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

eu am avut protectoare pe jumate,lor le place sa vada apoi printre gratii,altfel plang ca nu vad nimic.
inclina capul si privesc,sau cand incep sa se puna pe burtica.
nu s-aui lovit niciodata,nici nu ii lasam in patut sa zaca acolo singuri.
pe la 6 luni se ridicau in picioare pe patut,nici atunci nu se loveau,au miscari destul de incete,nu se lovesc chiar asa si nici periculoase nu sunt gratiile alea cat sa le faca rau.
sunt unii copii care dau ei cu capul,cand se enerveaza,dar asta vedeti mai tarziu si puneti ceva protectie,cand sunt mai maricei,daca vedeti ca se lovesc .
altfel,din miscarile si rasucirile lor nu se lovesc asa tare incat sa fie nevoie de protectii peste tot si sa nu mai vada nimic.
vedeti pe parcurs.
acum cand sunt mici,le mai intra si lor aerul printre zabrele
se mai pot pun erulouri din alea,pernutele alea sul.sau pur si simplu prosop facut sul.

28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor,

eu am dormit acasa azi noapte ca stau la 5 min cu masina de maternitate si asa am facut un un dus ca la spital nu pot.Acum sunt in spital cu laptopul ,cu contractii f rare.Asa ca luni ma lasa acasa de tot cred.

Vorbeati de cantar,Pai oricum ar fi cantarul electronic tot nu poti vedea exact cat a pus bebe pe sapt ca asa se cantareste in primele luni nu?eu am sa iau unul sigur pt ca la gemeni altfel se cantaresc,altfel e ritmul de crestere si daca se nasc si prematuri trebuie obligatoriu cat si cum iau in greutate.Asta medicii mi-au spus-o.La un bebe la termen e altfel,ce-i drept.

Tipa cu pictatul e din Oradea????super.e din oras cu mine.Am s-o sun sa vad,poate imi arata mai multe modele si o si chem acasa sa-si dea cu parerea.

Fetele eu declar cele mai multe kg: 17,5 kg Imi vine sa ma dau cu capul de pereti!SI acum se pun cele mai multe kg!!!si mai am 6-7 sapt

Racusor dar rosu e culoare universala,eu special am comandat asa carutul,rosu cu gri!!Ii si mai vesel si cald in acelasi timp.Pai barbati cu tricouri,camasi rosii nu ai vazut?si ce?nu le sta bine?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
30+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -7 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Denisa, tu pe 13 iulie ai programata cezariana? Cate saptamani vei avea atunci?

Larisa 32 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

delfinariu, cum mai e? cred ca vremea e buna si in Ro acuma, se poate iesi la plimbarica (cine poate), ptr cele consemnate

eu am terminat de facut cumparaturile, am pregatit mititeii si in cel mult 3 ore am plecat la lac. de data asta cam am emotii ptr ca afara e foarte cald, maine o sa fie si mai si... la noapte o sa fie mai misto, o sa ma invelesc in sacul de dormit daca o sa-mi fie frig in cort, iar daca nu o sa arunc cu pietre in lac sa alung pestii barbatilor nostri "pescari de ocazie"

raceala inca nu m-a lasat, nasul e ca un robinet, deja mi se face greata de ceaiuri... of-of, mereu se iveste ceva care sa ne preocupe...

va doresc un we placut, sa va bucurati de liniste atat cat mai puteti si sa va odihniti...

PS: eladea, votat de dimineata. si pe tine enik de pe amandoua calc (si printesita voteaza de pe al ei), dar de ce kitty are doar 40% viata?!

32+ AMR 7+ Gibraltar
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

a plecat sotul la cursul de ingrijire bebe

sper sa pot sa merg si eu pe la 37-38 saptamani, daca ma lasa bebe, nu de alta, sa invat si eu una alta

iar eu ma coc de cald in casa si azi e mai racoare cica...am dat drumul la AC in sufragerie, acolo e rece, aici e un aer respirabil..

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

eu lucrez din pat
azi vad ca am spor...
rodyka, sa aveti vreme buna!
racusoru', hai mai ca va descurcati si fara cursurile alea....

AMR 8 saptamani pana la

Mergi la inceput

larisa, te cred ca doar ai experienta spor la lucru

am votat tot....

eu l-am ajutat pe sot sa pregateasca tot ce trebuie pentru zugravi, ca o sa doarma acolo...perne, lenjerii, vesela etc. le-am cumparat o saltea gonflabila

Bulina 34+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

larisa, te cred ca doar ai experienta spor la lucru

am votat tot....

eu l-am ajutat pe sot sa pregateasca tot ce trebuie pentru zugravi, ca o sa doarma acolo...perne, lenjerii, vesela etc. le-am cumparat o saltea gonflabila

Bulina 34+ cu poznas

dar de ce dorm acolo mai? is din provincie? v-ati angajat si cu mancare? daca dorm acolo sunt sanse mai mari sa termine repede.

AMR 8 saptamani pana la

Mergi la inceput

dar ce liniste e azi in delfinariu....

Bulina 34+ cu poznas

Mergi la inceput