Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 17
crissy77 spune:

Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, mi-a venit premiul de la Tide, de vreo 10 min. Poza pe sapt. viitoare, avem musafiri (vorba vine, cumatrii care taie motul la fata
, fac la noi in curte, Doamne-ajuta sa tina vremea cu noi!). Multumesc inca o data pt "ajutor", mii de
si 
Carmen nu a mai scris de ieri dimineata....
tina, nu stiu ce sa-ti zic de col... eu nu mi-as da seama ca s-a scurtat...
racusor, frumosi strumfii. Un cantar pt bebelusi in casa pt mine ar insemna un stres in plus![]()
Cristina
27 s cu
&
Elise-Stefania (3 dec. 2005)
bumblebee spune:
Neata burtici, Maya.
Pe mine ma trezeste juniorul pe la 5, de vreo saptamana, azi m-am trezit cu o zguduiala, nici nu stiu ce face asta mic in garsoniera, dar parca vroia sa-si ia zborul. Eii, de la 5, mai incerc sa fentez putin si nu-l bag in seama, il las sa croseteze dar nu vorbesc si nu mangai si de regula mai reusesc sa adorm. Dar nu-mi fac probleme, ca daca simt ca ma ia somnul ma intorc si
.
Mai nasol e ca nu prea mai reusesc sa dorm pe partea stanga... umarul e mult prea avariat si soldul doare tare... Cel mai bine stau pe dreapta
, incerc sa nu prea stau, dar daca e mai putin uzata partea dreapta... De abia astept sa pot dormi pe burta din nou![]()
Paula, distractie placuta!
O zi placuta delfinariu!
Alina
30+ cu 
gargarita
michelle1981 spune:
Neata!
Multumim pt cafea, vin si eu cu micul dejun: paine integrala cu branzica si legume, suc de fructe, iaurt![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 michelle... la tine canta broscute..la noi greieri... stai in apropierea unui lac??? 27+ cu o minune de ![]() poze |
| citat din mesajul lui ooana superrrrr se aud greierasii Oana 34+ - Matei |

Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu 
AMR 9+
michelle1981 spune:
Paula, Crissy, petrecere frumoasa!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu 
AMR 9+
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfinariu
Iaca-ma aici
, cu aranjatul (dirijatul) hainelor, si azi am sa intru mai putin poate terminam si scap si eu de o grija!
O zi minunata!!!
Felicitari pentru vestile frumoase de la eco, si celor care au primit mai putin frumoase, curaj, vom ajunge la termen, si startul fa fi dat de Eladea si Sherry!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu 
AMR 9+
tina_80 spune:
Crissy, Paula, petrecere frumoasa!
Eladeea, arati super!
Sa mai faci poze cu burtica, ca sa ai mai multe amintiri.
Ieri, am constatat ca am frigiderul gol si am fost cu sotul la cumparaturi, la carefour.
Pe langa mancare si alte lucruri necesare in casa am mai luat si servetele umede pt bebe, betisoare ureche si gel, sampon, ulei de corp de la Sanosan(sper sa fi facut alegerea buna cu aceasta firma)...aaaa, si pt mine o crema de corp, tot de la sanosan.
La raionul de copii am gasit si sutiene de alaptat de la Argos (cred ca am dat 14 sau 19 lei, nu mai retin
), am luat cupa C si va spun ca este super, l-am probat acasa si tare comod mai este.
Racusor, am vazut lejeriile de la Feretti in mall la un pret mai marisor. Deci am sa comand de pe net![]()
....dar la cat m-am foit zilele astea parca nici nu mai imi vine sa comand nimik. Vreau sa-mi vad bebelusul la termen si sanatos!
Carmen, te-ai apucat de treaba? Sa ai spor dar nu te obosi prea tare!
Mai vroiam sa va mai spun cate ceva dar.....am uitat!
Maya, ma bucur ca te simti bine in noul stup
Azi stau si eu in pat linistita si relaxata, sotul a facut o ciorba de vita si un ostropel, eu numai am fost si le-am mai potrivit de sare, bors, dres cu ou, etc. Ambele feluri au iesit f bune, ca de!...are experienta de cand am ramas insarcinata
... si acum nu avea stare in casa si s-a dus la ferma, dar vine la pranz sa mancam impreuna.
tina
31+ cu
Tudor Gabriel
AMR 8+ si vine

Doamne ajuta!
racusor2010 spune:
tina m-am uitat si eu acum la lenjerii...foarte frumoase
dar daca scrie ca are 4 piese asta ce inseamna?
ca are cearsaf de pat + 3 aparatori? ca nu stiu cum sa le aleg...
si in mall la ce pret ai vazut? 

Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
larissa_79 spune:
dati-mi si mie link cu lenjeriile frumoase de care vorbiti...poate ma bag si eu sa comand de pe net ca vad ca se ingroasa gluma cu statul in pat.
eu am papat omleta cu oua de tara si branzica si cafea cu ciocolata. Boierim si eu sotul ..chiar vorbeam azi ca nu mai pupam curand asa boiereala. Cand e Ale acasa normal ca imi sta cafeaua cam in gat...ca ori vorbeste la masa, ori rastoarna ceva, ori vrea ea ceva. Ne e dor de ea..dar stim ca ii e bine la ai mei, sta toata ziua la aer curat si ne mai relaxam si noi. Linistea dinaintea furtunii.![]()
racusor, draguta chiar nu iti trebuie cantar. Tot asa o cantaream si eu pe Ale...eu cu ea in brate si apoi fara. Plus ca la fiecare control la medic o cantareste....si nici nu e bine sa te tot stresezi cu cantarul, fiecare ia in ritmul lui.
tina, unul din semnele ca e colul deschis e ca mergi f des la baie. Adica cum bei putina apa aproape imediat simti nevoia sa mergi la baie. La fel noaptea daca mergi mai des de 3 ori. Cel putin asa mi-a zis mie medicul. Alte simptome nu sunt. Oricum stai cumintica acolo...ca nu e deloc de gluma.
Carmen, spor la dat indicatii. Imi intru si eu in rol imediat cand incepe sotul curatenia. A inceput sa fie mai stresat sa nu pateasca bebe ceva si ma tot trimite in pat cand vede ca ma ridic.
Larisa
32 fix cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
rodyka spune:
citat din mesajul lui crissy77 ![]() Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, mi-a venit premiul de la Tide, de vreo 10 min. Cristina 27 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
felicitari ptr premiu
. si distractie placutala fel si tie,paula
maya, ce mai face vecinul?
aelita, vai de copilasii nostri... ca ne e noua cald, dar lor! ce sa facem, o sa se obisnuiasca...
32+ AMR 7+
Gibraltar
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
enik83 spune:
neata fetelor...!!!
crissy...felicitari pt premiu !!! sa-l folositi sanatosi !!!
bumblebee... bursucu meu noaptea nu se topaie..dar daca ma trezesc sa merg la baie... top si el...
da de 2-3 ori din piciorute..nu cumva sa uit de el si se pune la loc...
fetelor sa nu ne uitati cu votik-ul... va rugam mult.. mai sunt 2 zile de concurs si gata nu va mai stresez..![]()
27+ cu o minune de 
poze