Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

nela eu vreau sa iau si de lemn, si pliant.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu

AMR 9+

De ce ambele? Si le montezi pe amandoua? Eu , din pacate,din lipsa de spatiu voi fi foarte limitata cu mobilierul.Cel mult patutul si o comoda pt.hainute.

27 + cu

Mergem inainte cu Doamne Doamne
Pai cel de lemn il voi tine in dormitorul nostru si cel pliabil pe post de tarc si in calatorii.

Fetelor, ia uitati de ce www.trilulilu.ro/michelle1981/67c07d15d9403b" target="_blank">concert am eu parte

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu

AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor noi ne punem la somik...
noapte buna..somn odihnitor sa aveti...

27+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

michelle... la tine canta broscute..la noi greieri...
stai in apropierea unui lac???

27+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor noi ne punem la somik...
noapte buna..somn odihnitor sa aveti...

27+ cu o minune de
poze

Noapte buna si vise placute. Eu mai raman putin dupa ora 24 ca vreau sa-mi schimb semnatura.

27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Am ramas singura in delfinariu. Nu-i nimik, am schimbat semnatura si acum merg la somnik. Noapte buna sa aveti

28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

ieri seara m-am pus in pat dupa ora 12 in speranta ca dorm si eu mai mult...si am dormit ce-i drept pana la 7, num-am mai trezit la 6 ...si ce mai visez la un son lungggggg care cred ca nu mi se va arata in curand.

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Citat:

nela eu vreau sa iau si de lemn, si pliant.

AMR 9+

De ce ambele? Si le montezi pe amandoua? Eu , din pacate,din lipsa de spatiu voi fi foarte limitata cu mobilierul.Cel mult patutul si o comoda pt.hainute.

27 + cu

Pai cel de lemn il voi tine in dormitorul nostru si cel pliabil pe post de tarc si in calatorii.

Fetelor, ia uitati de ce www.trilulilu.ro/michelle1981/67c07d15d9403b" target="_blank">concert am eu parte

AMR 9+

superrrrr se aud greierasii

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Am facut , ma duc sa ma pregatesc de inca o nunta. A avut fratele meu nunta in 2008 si in week-endul asta li s-au adunat 3 nunti si ne-a repartizat si noua una. Macar nu mai gatesc azi
Sa aveti un week-end frumos si linistit.

Paula, 31+ cu , Raul Codin
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata...haideti la o cu laptic.
Oana, eu ma trezesc tot la 6. Zici ca is ceas. Mananc ceva...f putin si ma bag inapoi in pat...doar asa mai adorm putin. Apoi pe la 7:30 ma duc la sot in pat. Eu cu burta nu pot dormi in dormitor ca e saltea cu memorie nu stiu cum si eu simt ca mi se afunda burta si nu pot dormi comod...ori de unde m-am obisnuit in alta parte. Asa ca stau la sot cam inca 40 de min, timp in care bebe ii danseaza pe spate...dar incep sa vorbesc si normal ca il trezesc.
Acum astept micul dejun si cafeluta si dupa aia..sotul are azi curatenie in program iar eu program de butonat in pat si desigur o sa dau indicatii pretioase.
Carmen, mai stii ceva de micuta Mihaela? Ma tot gandesc la ea.
Va imbratisez pe toate! Sa aveti o zi minunata!
Paula, acum am vazut ca ai dat si tu cafea. Nu-i nimic...beau doua

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata delfinariu!

Ce faceti? Cred ca sunteti bine si ca ati venit cu vesti bune de la eco

Noi am cam umblat zilele astea dar sper ca totul sa fie bine.

Am si eu o intrebare, dar sa nu dati cu rosii..... la cele care au experimentat col mai scurt de 4cm si descis. Ne putem da seama ca s-a scurtat? ca s-a deschis?

ma duc sa citesc din urma si revin

tina 31+ cu Tudor Gabriel

AMR 8+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

multumim de cafea, ca asa am nevoie

nu stiu ce a avut sotul azi noapte ca s-a tot foit si pe la 4 dimineata a deschis geamul, se plimba prin casa...si eu muream de somn, dar normal ca m-am trezit apoi mi s-a facut foame...am citit, imi lacrimau ochii de somn, dar nici ca am mai putut sa adorm...dar al meu dragut sot pe la 6 acum sunt rupta...gandesc in reluare, ca de miscat nu...

ieri si alaltaieri am zis sa nu mai iau no-spa decat la nevoie si m-am mai ridicat din pat..dar ieri m-a durut burtica si azi noapte putin...asa ca am revenit de azi si la magneziu si la nos-pa si la stat numa in patut

or mai trece si celelalte saptamani....

paula petrecere frumoasa la nunta

o zi minunata sa aveti

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput