Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 15
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
Denisa...o sa poti face astfel de pozici dupa ce vin bebeii..sa vezi ce minunatii de poze o sa iasa.. si eu astept sa vina Filip pe lume apoi mergem toti 4 frumusel la pozat...********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip![]() bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani... ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
asta asa e

Oana
34+ - Matei
ooana spune:
Larissa stai cuminte in patut ca nu mai e foarte mult 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica M-am apucat de impletit, vreau sa fac paturici la berbecuti, am sa va arat rezultatul final......asta daca nu ma apuca plictiseala si-am sa le termin cand o sa plece ei la facultate ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 27+ de Tudor Sébastian si Félix AlexandruAMR 9 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
e o idee tare buna, ma gandisem si eu la un moment dat dar nu mai stiu de ce am renuntat la idee cred ca de lene

Oana
34+ - Matei
ooana spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 voi ce fel de cantar pentru bebelus cumparati? dar umidificator..sau monitor... printre altele incerc sa aflu si de utilitatea acestor produse si cam la ce sa ma uit cand ma hotarasc la un model sau altul... carmen zicea ca are monitor de la angel care care e folositor cand ai distante mari intre camere... Bulina 34+ cu poznasAMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
la noi nu e cazul de monitor la 2 camere

Oana
34+ - Matei
racusor2010 spune:
carmen, e totul ok? 
Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
fetelor, mi s=a facut un somn de la cat am butonat azi calculatorul dupa carucioare, camere de copii...am si lucrat pentru serviciu...
si sotul e iesit putin si tre sa astept sa se intoarca sa imi faca patul ![]()
Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
rodyka spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 aelita, eu la Ale in landou am avut finet...si a fost ok. Nici bubite nu a facut. Si oricum afara o sa iesim seara cand e cat de cat racoare...ca nu ii putem scoate asa in caldura. E buna si ideea cu panza subtire dar trebuie sa se prinda de salteluta landoului cumva. Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 9 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
larissa, aelita are dreptate pentru situatia de aici. in Ro poate ca nu sunt huse, dar aici gasesti toate culorile si modelele pentru carucioare, patuturi...
32+ AMR 7+
Gibraltar
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
enik83 spune:
buna fetelor..sunt si eu pe-aici..dar nu prea stiu ce sa scriu.. va citesc din urma ![]()
27+ cu o minune de 
poze
nela_didea spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 nela eu vreau sa iau si de lemn, si pliant. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu ![]() AMR 9+ |
De ce ambele? Si le montezi pe amandoua?

27 + cu 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
86cmm spune:
vai fetelor da ce repede va miscati...
...am zis sa intru sa va spun macar Noapte Buna:)..ma sa'mi fac un ceaiutz si sa ma bag in patuc ca am luat raceala de la sora mea
..eu ca eu..da saracutzul nepotelul meu de 7 luni ..nici el n'a scapat..a facut rosu in gat...sa simtim ca vine vara..asta e..sper sa scapam repede...apropo..ce stiti despre vaccinele ce le primesti de la Dr. de familie?la cat timp se primesc si care sunt acestea?va multumesc mul..inca o data Noapte buna si somnic pufos..va pup;)

cristina
25+
aelita spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 aelita, eu la Ale in landou am avut finet...si a fost ok. Nici bubite nu a facut. Si oricum afara o sa iesim seara cand e cat de cat racoare...ca nu ii putem scoate asa in caldura. E buna si ideea cu panza subtire dar trebuie sa se prinda de salteluta landoului cumva. Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 9 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
aici in iunie,iulie si august sunt calduri mari indiferent ca e dimineata,noapte,eu folosesc finetul doar iarna-primavara .
28+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Andreea, Eric (9.12.2007) si
27+ de