Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 12
tanti spune:
Fetele ce remedii stiti pt picioare umflate si maini
Avem voie ceva ceaiuri? la prima sarcina nu am avut probleme iar cum simt ca plesnesc
Andrei 11.02.2006 si
35+ 
beluistef spune:
La mine micutul statea invers fata de voi...cu capul in poz de start, cu fata spre stanga si fundul in dreapta, insa tot in dreapta da si suturile...incerc sa-mi imaginez cum ar sta...
Elena,
33+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 6+ 

larissa_79 spune:
racusoru' dar tu in camera lui bebe nu pui si o canapea extensibila pentru tine ceva? Vorbeai ceva de scaun de ratan...cum ti-o sade tie in mijlocul noptii alaptand in scaunul ala nu stiu!
Daca alaptezi se trezeste si de 3 ori pe noapte. Eu imi cumpar o canapea...nici nu discut...
Larisa
31+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
eladea2005 spune:
racusor, eu am primit un baby monitor de la bebeconfort...e f util, mai ales ca deemulte ori dupa ce dormea bb inchideam usa la camera iar eu trebaluiam sau chiar ieseam pe balcon sa iau o gura de aer...iar unul din monitoare era la mine permanent..![]()
cantarul la fel l-am primit, e de la Petite terallion...cam scumput din ce am vazut...dar sunt si altele de calitate la pret rezonabil..cred...
umidificator n-am, dar am agatat la calorifer un iepuras din ceramica in care se pune apa...tocmai in acest scop...![]()
Andreea, Eric (9.12.2007) si
34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
lalala13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanti Fetele ce remedii stiti pt picioare umflate si maini Avem voie ceva ceaiuri? la prima sarcina nu am avut probleme iar cum simt ca plesnesc Andrei 11.02.2006 si 35+ ![]() |
da, mie doctorita mi-a recomandat ceai din cozi de cirese, daca o sa am probleme
----------------------------------------------
my somebody....

32+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Sheritra spune:
Ramonella,
cum mai stai? Noi crestem, crestem!
Dragaico, cand am fost miercuri la eco, ecografista era si ea cu vreo 5 rezidente in spate, cica aveam morfofetala de trim III, a fost cea mai scurta eco din viata mea, nici cand nu eram bortoasa nu a tinut 8 min! Dar cu gemeni! Asa-i la stat, n-au dat rezidentele ciubuc la dr sa invete meserie, ziceai ca e Picasso asa zbura cu aparatu pe burta, de parca tragea tuse de penel. Da' nu m-am ofticat ca nu-ti arata nimic, n-au tveu pe pereti sa-ti vezi copii, stateam si motaiam pe o canapea si la sf 3 mil! Asa merg la 34 sapt la CMU, vad tot, mocca, daca am noroc ma pupa un pic si-n fund... Ca la prive pe criza!
Bumbulino te-ai scos, tine hantele bine pt sarcina nr.2, nu da nimic!
Gata a plecat si cocoselul nostru la mamai-sa, am un wk doar pt mine, apoi vine mama si pot declara huzureala generala! In rest la fel ca pana acum, fara contractii si cu somnic bun, aaaa, si cu un colet de 4 kile de carti comandate pe net, am ce face pana nasc!
Shery
32
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -4
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui maya71 'Neata fetele si de la o albinuta! Sa aveti o zi frumoasa si sa traiti din plin bucuria vietii voastre alaturi de minuni! ![]() Sheritra, DeaEla, Tanti, Ariana, Coteasco sunteti la cursa de 100m 'garduri' inscrise... ati intrat in linie dreapta ![]() ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Tu ce mai faci Maya
? Cum e la noul apartament? Ceva planuri de wk?Shery
32
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -4
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 racusoru' dar tu in camera lui bebe nu pui si o canapea extensibila pentru tine ceva? Vorbeai ceva de scaun de ratan...cum ti-o sade tie in mijlocul noptii alaptand in scaunul ala nu stiu! Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 9 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
ba da, o sa cumpar una care o mut apoi in birou
Bulina
34+ cu
poznasAMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
oare cat de deplasata as fi sa imi plimb baietelul in carut rosu 

niste prieteni au de la fetita lor si nu prea l-au folosit...si ne ziceau ca ni-l dau daca vrem...dar am zis pas la inceput, ca e rosu...acum ma gandeam ca mai fac o economie 

Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
coteasca spune:
Fetele am vazut ca vorbeati despre decorarea camerei bebelusului. Nasica mea se ocupa cu asa ceva, pretul e fff. convenabil, am pus la semnatura blogul ei unde va puteti uita la pozici. Ea a mai pictat si gradinite si e din bucuresti, disponibila 24 din 24h.

34+ 
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/