Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 13
ochidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 voi ce fel de cantar pentru bebelus cumparati? dar umidificator..sau monitor... printre altele incerc sa aflu si de utilitatea acestor produse si cam la ce sa ma uit cand ma hotarasc la un model sau altul... carmen zicea ca are monitor de la angel care care e folositor cand ai distante mari intre camere... Bulina 34+ cu poznasAMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
1. Cantar nu iau pentru ca este util pentru o perioada foarte scurta, copilul creste repede si nu mai sta pe acel cantar. M-au sfatuit medicul pediatru cat si ginecologul sa am in casa un cantar bun electronic, ma cantaresc eu si apoi iau in brate copilul si ma cantaresc cu el
2. Interfon am luat de la Graco dar nu mai stiu modelul, cred ca a fost in jur de 350 lei cu reducere 10%; fara interferente cu alte aparate si pt distante mari, l-am testat prin casa si merge bine. Noi l-am luat pentru ca o sa mergem la munte unde e casa mare si ne trebuia clar. Insa am vazut si la multi parinti si in apartamente, cum zicea si Larisa cred, daca esti in bucatarie si copilul in dormitor.
3. Umidificator nu am luat pentru ca acum vara nu l-am folosi. O sa vedem la iarna ce si cum, daca este necesar, insa intai cred ca vom incerca si metoda traditionala cu prosopul si cana pe calorifer.
34+ cu 
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 oare cat de deplasata as fi sa imi plimb baietelul in carut rosu ![]() ![]() ![]() niste prieteni au de la fetita lor si nu prea l-au folosit...si ne ziceau ca ni-l dau daca vrem...dar am zis pas la inceput, ca e rosu...acum ma gandeam ca mai fac o economie ![]() ![]() Bulina 34+ cu poznasAMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
rosu e f bun si pt baietei..eu ador rosu la baieti...
oricum, noi avem carut portocaliu...nu e mare diferenta, nu?*********************************************************
Andreea, Eric (9.12.2007) si
34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nela_didea spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 oare cat de deplasata as fi sa imi plimb baietelul in carut rosu ![]() ![]() ![]() niste prieteni au de la fetita lor si nu prea l-au folosit...si ne ziceau ca ni-l dau daca vrem...dar am zis pas la inceput, ca e rosu...acum ma gandeam ca mai fac o economie ![]() ![]() Bulina 34+ cu poznasAMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Eu cred ca, culoarea rosie este unisex. De altfel eu am cumparat tot rosu caruciorul si inca nu stiu ce am in burtica.

27 + cu 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
nela_didea spune:
Ca tot veni vorba de carucioare, voi ce lenjerie o sa puneti in el? Un cearceafel ceva sau o paturica subtirica eventual o perinuta si cred ca atat pt.inceput ca e vara si foarte cald.
27 + cu 
racusor2010 spune:
mesaj de la CD
lucrurile sunt ceva mai bine cu sotul, se pare ca posibilele probleme ale lui bebe l-au mai calmat
bebe iese mai mic cu o saptamana la masuratori si cu 2 la greutate nimeni nu imi spune nimic concret, ce inseamna, ce se poate intampla....
am fost la o dr noua care mi-a zis ca dublu test evidentia o problema care va aparea in trim 3, cum ar fi bebe mai mic, altceva nu mi-a zis, peste 2 saptamani ma vad cu ea si stabilim data nasterii, vrea sa fie inainte de termen, cu cat vedem atunci in functie de cat a mai evoluat bebe, acum are 1800 grame si sunt in 34s
te rog mult dca ai vreme sa saluti delfinariul din partea mea, nu am internet si nici canapea/scaune/masa.... e mai greu sa stau la laptop
va pup si sper sa ne citim curand cu vesti bune 
Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
nela pernuta pentru ce?
eu cred ca si un scutec de finet e ok, cred ca e mai subtirel decat o paturica...
Bulina
34+ cu
poznas
racusor2010 spune:
eu ma ingras pe zi ce trece si nu mananc mai mult ca inainte 

fructe mananc foarte multe, dar in rest paine si dulciuri chiar mai putin...
o creste el bebe, dar nici chiar asa...in ritmul asta de la + 14 kile ajung la + 20 in 4 saptamani 

m-am rotunjit rau la fata, ma simt ca un balon si m-au luat depresiile 

Bulina
34+ cu
poznas
nela_didea spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 nela pernuta pentru ce? eu cred ca si un scutec de finet e ok, cred ca e mai subtirel decat o paturica... Bulina 34+ cu poznasAMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Habar n-am.
Stiu ca bebeii nu au voie pe pernute.
27 + cu 
nela_didea spune:
Racusor parca tu ti-ai comandat patutul acela de la Baby-italia? Imi place foarte mult si tare ma tenteaza si pe mine. Cand iti vine? 
Multumim pentru vestile despre CD. Ma bucur ca lucrurile cu sotul s-au mai asezat.![]()
27 + cu 
larissa_79 spune:
nela, scutec de finet e suficient.
racusor, dar cat ai mai luat in greutate...de te agiti asa?
Larisa
31+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/