Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 11
Ana. spune:
Racusor m-am uitat si eu pe site-ul Loredanei Ghera.
De cand caut pe cineva sa deseneze asa frumos...iti raman datoare :)
ai idee si ce preturi are?
32+ cu 
DPN 18 iulie
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita ELADEA super arati !!! ![]() stiu cum e cu asteptatul,la mine au intarziat peste 40 sapt amandoi...deja m-am consolat,cred ca si al treilea va veni la fel,de obicei se cam repeta.bine,nu se stie niciodata. eu ma gandesc ca orice am face,tot cand vrea el se naste.de ziua lui 28+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
vai aelita, sper sa nu ajung si eu acolo...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
Ana, inca nu mi-a zis pretul...stiu doar de la cineva care a facut camera de anul trecut ca pretul era 100 de euro de perete, dar pentru un perete incarcat (cu povesti) la care dureaza cam o saptamana cred pictatul...
nu stiu daca pentru un perete mai simplu iti ia mai putin ...o sa vedem...
Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
larissa_79 spune:
aelita nu stiu de ce se termina mai greu baietii sau de ce tre' sa stea ei mai mult decat fetele.
Speram sa i-mi ziceti voi asta..
Larisa
31+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Ana. spune:
Si eu tot ceva mai complex vreau, pe tot peretele.
Dar mi se pare complicat pt ca Resita e destul de departe(de unde este tipa).Oricum vad ca are si lucrari in buc.
In poze toate arata bine,dar in realitate pare de calitate?
32+ cu 
DPN 18 iulie
racusor2010 spune:
voi ce fel de cantar pentru bebelus cumparati?
dar umidificator..sau monitor...
printre altele incerc sa aflu si de utilitatea acestor produse si cam la ce sa ma uit cand ma hotarasc la un model sau altul...
carmen zicea ca are monitor de la angel care care e folositor cand ai distante mari intre camere...
Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
bumblebee spune:
Larisa 
sa treaca timpul cat mai repede si cu bine, si acusica o sa-l tii pe Nectarie in brate
Eladea

Frumoasa si sexy
Numai eu cred ca am luat-o pe ulei, mi-a explodat burta in ultimele 2 saptamani si parca nu0s obisnuita cu ea
Din cate stiu eu... inca din viata intrauterina fetele se dezvolta mai repede. Sansele de supravietuire la prematuri cica sunt mai mari la fete
(desi eu stiu baiat nascut acu' 18 ani de 1 kg la aproape 7 luni si e bine mersi). Dar in principiu cred ca despre asta este vorba, dezvoltarea nu e la fel nici intrauterin, baieteii... se lasa asteptati![]()
Alina
30+ cu 
gargarita
bumblebee spune:
Racusor, sa stii ca poate fi util monitorul si la un apt. mai mic. De exemplu daca il culci pe bb si te duci sa faci si tu ceva de papa, sau ce treaba iti gasesti tu, sigur il auzi pe strumf. Eu zic ca e util, mai ales cand ne apuca trebaluiala si mai facem si ceva galagie, decat sa planga bb pana-l aud toti vecinii, si noi la urma![]()
Alina
30+ cu 
gargarita
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana. Si eu tot ceva mai complex vreau, pe tot peretele. Dar mi se pare complicat pt ca Resita e destul de departe(de unde este tipa).Oricum vad ca are si lucrari in buc. In poze toate arata bine,dar in realitate pare de calitate? 32+ cu ![]() DPN 18 iulie |
tipa e din oradea si cred ca vine unde are lucrari...poti sa o suni cel mai bine sau sa ii trimiti un mail de pe site.
un coleg si=-a facut asa camera si zicea ca a iesit frumos, eu nu am vazut. dar ce vezi pe site sunt camere facute deja...si ce am inteles de la ea e ca are mult mai multe modele, dar iti trimite separat pe mail, in functie de ceea ce iti doresti tu...
Bulina
34+ cu
poznasAMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
beluistef spune:
Buna burtici,
Nu am mai intrat demult, insa am fost ocupata de numa.
Am spalat din hainutele lui bebica, am si fetele acasa si ne cam "certam" pe calculator ![]()
Felicitari pentu bebicii grasuni si pentru vestile bune de la eco.
Felicitari celor care au schimbat prefixul si celor care au schimbat saptamana...mai avem asa putin si ne vom tine micutii in brate
.
Va pup pe toate 
Elena,
33+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 6+ 

Andres(22mai2008)