Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 10
racusor2010 spune:
Dragaica de pe acum? 

asta chiar e tare...
Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Otiliav spune:
Si aici se prinde greu un loc la cresa=gradinita.
Bine ca mi-ati adus aminte ca eu trebuie sa merg sa spun ca pe Elisa vreau sa o tin acasa. Cand am inscris-o nu ma gandeam la bb3
si ca voi sta in concediu.
Dar ce se intampla in Ro cu inscrierea la o invatatoarea e la fel cu nascutul cu medicul personal. Aici nu se poate si gata, nici una nici alta. In concluzie nu se agita nimeni ca legislatia nu permite. Ana a primit loc la grupa 1B in scoala de langa noi, alta optiune nu am decat daca ne mutam in alt cartier sau daca imi permit o scoala privata. In sistemul de stat nu se poate alege scoala, invatatoarea.
Iar de nascut nasc cu cu moasa care o fi pe acolo.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+
Iulia Alexandra
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Vad ca vorbiti de gradinite, eu tre sa merg saptamana viitoare sa-i inscriu, aici ii inscrii inca din burta daca vrei sa prinzi loc. Tre sa ma trec pe liste la 4-5 gradinite si nici asa nu stiu sigur ca o sa prind loc. ![]() ![]() ![]() Aici e dezastru din cauza natalitatii crescute ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 27+ de Tudor Sébastian si Félix AlexandruAMR 9 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
asa e si aici cu cresele si gradinitele, te inscri la mai multe ca, asa cum zicea aelita, se fac numai in aprilie ptr anul urmator si se acorda punctaj favorabil daca e mai aproape de casa, daca mai are frati/surori acolo, daca parintii lucreaza etc.etc... si in final te trezesti ca tot pe dinafara esti si te duci la alta unde te usca de bani...
32+ AMR 7+
Gibraltar
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 Pai se grabeste Eldeea mai...nu vedeti ce bebe grasun are si col beton...normal ca vrea mai repede...ca altfel...vai de fundu' ei.Pan' la 40 de saptamani se face de 4 kg vrea si ea sa scape mai usor Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 9 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
pai vezi crissy ce zice larisa...de raman cu colul asta la 38 sapt, ma impusc...
o sa ma duc la sala sa fac body building si o sa ma apuc de pus gresie si faianta..ba chiar sa zugravesc...asa ca daca aveti nevoie de ajutor, anuntati-ma..racusor, f dulcic desenul cu strumfuleti...adorabil...

Andreea, Eric (9.12.2007) si
34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca_vlad spune:
Va salut si eu mai asa pe la pranz...
azi am avut zi de unblareala am luat si hainutele lui bb de la posta am cam terminat camera de amenajat am gasit si coverura pt patul din camera care se potriveste ff bune... am gasit la Obor au lucruri frumu....si preturi ok...
...si revim sa intreb ce s-a hotarat cu banutii pt indemnizatie?

Anca +28s
IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
ochidut spune:
Azi am muncit fara pauza toata ziua pentru birou, nici nu am apucat sa mananc. Dar nu ma plang, ca asa imi mai functioneazai si mie neuronii
. Doar ca se prevad inca 10 zile destul de aglomerate si sper sa reusesc sa le rezolv din pat pe toate, cu leptopul si cu telefonul. Azi am stat 15 min la tel numai sa ii expplic cuiva unde gaseste niste acte sa faca copii
, nu mai puteam de draci. Eu o sa lucrez si cand vine bebe, dar sper atunci sa priceapa colegii mai repede, ca nu o sa mai am timpul asta la dispozitie

Ce vroiam sa va zic: am facut o pauza acum si pe Zone Reality era un documentar cu nasteri. Era o tipa care nastea acasa, in America, cu moasa. Ideea e ca la nastere trebuiau sa fie 2 moase obligatoriu, insa tipa s-a dilatat asa repede ca moasa 2 nici nu a mai apucat sa vina. Moasa care era prezenta a actionat f calm, dar nici nu apucase sa ii aseze patul, sa puna sub ea cearsafuri si alte chestii.... Deodata au luat-o contractiile mari si cand s-a uitat moasa intre picioarele ei i-a zis: nasti, vad copilul!!!! Nici nu mai nimerea moasa sa isi puna manusile!!!! Cum si le-a pus, a pus-o pe tipa sa impinga o singura data si a iesit copilul

A fost super tare!!! Sa stiti ca m-am gandit la voi toate care nasteti natural si va doresc din suflet sa aveti toate nasteri asa usoare!
Bine, ma rog, nici chiar asa, sa ajungeti totusi la spital
, ca in documentarul asta moasa ii zicea tipei ca daca ar fi nascut la spital si era mai departe, nastea in masina
.
Oricum am fost f impresionata, ce sa zic asta da vizionare buna de facut inainte de o nastere naturala, pentru incurajare
Totul asa natural, firesc, rapid si chiar a parut usor......
33+ cu 
racusor2010 spune:
anca aseara am auzit ca reduce cu 15%, inclusiv plafonul maxim scade de la 4000 la 3400 

Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
rodyka spune:
| citat din mesajul lui ochidut Ce vroiam sa va zic: am facut o pauza acum si pe Zone Reality era un documentar cu nasteri. Era o tipa care nastea acasa, in America, cu moasa. Ideea e ca la nastere trebuiau sa fie 2 moase obligatoriu, insa tipa s-a dilatat asa repede ca moasa 2 nici nu a mai apucat sa vina. Moasa care era prezenta a actionat f calm, dar nici nu apucase sa ii aseze patul, sa puna sub ea cearsafuri si alte chestii.... Deodata au luat-o contractiile mari si cand s-a uitat moasa intre picioarele ei i-a zis: nasti, vad copilul!!!! Nici nu mai nimerea moasa sa isi puna manusile!!!! Cum si le-a pus, a pus-o pe tipa sa impinga o singura data si a iesit copilul ![]() ![]() A fost super tare!!! Sa stiti ca m-am gandit la voi toate care nasteti natural si va doresc din suflet sa aveti toate nasteri asa usoare! Bine, ma rog, nici chiar asa, sa ajungeti totusi la spital Oricum am fost f impresionata, ce sa zic asta da vizionare buna de facut inainte de o nastere naturala, pentru incurajare ![]() 33+ cu ![]() |
ochidut, tipa de care zici tu a ales sa nasca acasa. eu cam tot pe reality ma uit, e altceva decat scandalurile de la stirile de toata ziua. era si un caz al unei familii care a ales sa aduca pe lume al treilea copil ptr a-i recolta celule din cordonul ombilical ptr a-l salva pe primul copil. a, acuma vad ca asta inca e in desfasurare, nu s-a terminat. eu le-am mai vazut...
32+ AMR 7+
Gibraltar
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
aelita spune:
ELADEA super arati !!!
stiu cum e cu asteptatul,la mine au intarziat peste 40 sapt amandoi...deja m-am consolat,cred ca si al treilea va veni la fel,de obicei se cam repeta.bine,nu se stie niciodata.
eu ma gandesc ca orice am face,tot cand vrea el se naste.de ziua lui![]()
LARISSA cum adica baietii se termina mai greu??
RACUSOR-da,si aici se inscriu copiii inca din burta,pt cresa.pt ca se inscriu doar intre 12-29 aprilie.
28+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
| citat din mesajul lui ochidut Azi am muncit fara pauza toata ziua pentru birou, nici nu am apucat sa mananc. Dar nu ma plang, ca asa imi mai functioneazai si mie neuronii ![]() , nu mai puteam de draci. Eu o sa lucrez si cand vine bebe, dar sper atunci sa priceapa colegii mai repede, ca nu o sa mai am timpul asta la dispozitie![]() ![]() Ce vroiam sa va zic: am facut o pauza acum si pe Zone Reality era un documentar cu nasteri. Era o tipa care nastea acasa, in America, cu moasa. Ideea e ca la nastere trebuiau sa fie 2 moase obligatoriu, insa tipa s-a dilatat asa repede ca moasa 2 nici nu a mai apucat sa vina. Moasa care era prezenta a actionat f calm, dar nici nu apucase sa ii aseze patul, sa puna sub ea cearsafuri si alte chestii.... Deodata au luat-o contractiile mari si cand s-a uitat moasa intre picioarele ei i-a zis: nasti, vad copilul!!!! Nici nu mai nimerea moasa sa isi puna manusile!!!! Cum si le-a pus, a pus-o pe tipa sa impinga o singura data si a iesit copilul ![]() ![]() A fost super tare!!! Sa stiti ca m-am gandit la voi toate care nasteti natural si va doresc din suflet sa aveti toate nasteri asa usoare! Bine, ma rog, nici chiar asa, sa ajungeti totusi la spital Oricum am fost f impresionata, ce sa zic asta da vizionare buna de facut inainte de o nastere naturala, pentru incurajare ![]() 33+ cu ![]() |
si barbatii fricosi,deasemenea
28+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
27+ de