Pufuleti cu colacei de ian-feb 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
cristies spune:
Scot gaza in parculet ca nu mai are stare.
Va pup!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
Ruxita spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui rox_y
8.200 kg ..mie-mi vine sa o pap tot timpul asa de dragutza e... mai ales are obrajorii aia 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi editez ca am uitat sa va spun ca am pus poze pe contul comun |
sa va traiasca si sa va bucurati de ea! acum vad ca e mai mare decat muciacios-ul al nostru cu aproape o luna (noi pe 21 ian si 8400g, dar probabil suntem mai lunguti).
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Scot gaza in parculet ca nu mai are stare. Va pup! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
eu nu-mi scot "gaza" decat seara pe la 5-6, acum la 12 are program de somn pana la 15... si dimineata a tras un pui de somn - e singurul moment al zilei cand il las singur in patul mare, se trezeste pe la 8.30 pana la 9 ne iubim cu pupici, gangureli, ceva laptic, de la 9 ma scol si eu toaleta, una alta si pe el il las singurel, si-l vizitez la 5 min...deseori adoarme inapoi ca e rupt saracutul (dupa atata tzoca-tzoca noaptea)... la 12 - 12.30 alt pui de somn ... ce bine ca nu ma scoate afara ca as muri de caldura...
rox_y spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui Ruxita
sa va traiasca si sa va bucurati de ea! acum vad ca e mai mare decat muciacios-ul al nostru cu aproape o luna (noi pe 21 ian si 8400g, dar probabil suntem mai lunguti). |
la fel.
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
rox_y spune:
nici noi nu iesim decat pe la 17-18,.., program de somn de dimineatza dupa vreo ora de la trezire apoi iubire, joaca si plimbareala prin casa(uite masinutele cum stau singurele in parcare) si apoi iar somn pana la vreo 14-15. si apoi papa, iubire si afara
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
Ruxita spune:
Sunt cu capu de cate ori ma uit la Ela si "amorezul" ei mi se pare ca ar fi de etnie... Ela zice ca nu! ma doare mintea...
mandruta spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Fetele...eu va anuntz ca de aseara am inceput sa ii dau apa lui Yannis. Nu multa, bea cat 20-30 de ml, ieri in total de dupa masa pana seara a baut 60ml de apa si 860 de lapte dar am observat ca maraie bazaie plange si se agita ca si cum ar vrea bibe, ii dau bibe cu lapte, isi papa portia apoi continua agitatia, ii mai fac lapte , mi-l scuipa mi-l impinge afara dar se agita, vede bibe , se repede la el, trage un pic iar il scuipa asa ca i-am facut cu apagoala si bea saracu cate 20-30 si ii e bine apoi, puteti sa spuneti ca-s proasta sau ca interpretez aiurea dar mie mi s pare ca pe caldurile astea ii e sete iar LP stim cu totii ca e dulce nu cred ca ii potoleste setea pe caldurile astea. Voi ce spuneti? Sapt viitoare mergem la dr. si o sa intreb si dr de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Mie mi-a zis chiar dr sa-i dau apa cand e foarte cald. Si chiar se linisteste. Parerile sunt impartite.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
mandruta spune:
citat din mesajul lui miremia Alexutza si eu zic ca e ok cu apa. Mai vroiam sa zic...mai e vreun bebelus chiuitor? Eu mor de ras cand o aud. Are si un timbru mai special...cand s-a nascut facea ca o sirena de la pompieri de radeau si asistentele de plansul ei. Aer conditionat. eu il pun pe "quiet", il setez la 20 de grade si il las sa bata in jos. Credeti ca dauneaza? E infernal de cald la noi. Mirela fericita de Mara Ioana |
A mea chiuie! Am fost la vreo 3 nunti cand eram gravida. S-o fi inspirat de acolo.
mandruta spune:
citat din mesajul lui Ruxita Sunt cu capu de cate ori ma uit la Ela si "amorezul" ei mi se pare ca ar fi de etnie... Ela zice ca nu! ma doare mintea... |
lia_2009 spune:
elefantica si a mea la vaccinul de 4 luni a dormit toata ziua. Cu kg si eu am pus multe nu ma simt bine asa mare am incercat un regim dar nu am putut mereu au aparut diverse ocazii si am mancat alte "bunatati".
afara iesim dimineata o ora pana la 10 sau 11 si seara dupa ora 18 pana pe la ora 20.