Pufuleti cu colacei de ian-feb 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Salutare!

Sunt fara curent, deci cand moare bateria, ADIOS!

Fetele, sa nu dati cu rosii, dar eu nu ajung la intalnire!!! Plecam la socrii sa stau acolo cu Andrei toata saptamana, sa mai respire aer curat, nu toxic de Bucu . Si daca nu plecam saptamana viitoare, intram in perioada de diversificare, pe care exclus sa o fac in deplasare! Imi pare atat de rauuuuu!!!

Cu apa, si eu am incercat pentru ca mananca mult mai mult LP decat acum o luna sa zicem. Nu a fost interesat. Eu oricum folosesc tzitzi intre mesele lui pe post de apa, pe post de suzi, pe post de adormitoare de cupil etc... poate de-aia nu l-a interesat apa. Chiar a facut o fata foarte mirata cand a dat de gust (sau de lipsa lui...) Ce-mi plac de el cum morfoleste tzatza fara protectie Si asa imi dau seama ce viata usoara puteam sa avem amandoi de 4 luni incoa, fara bibe, fara sterilizatoare etc... asta-i viata, ne-am descurcat noi si asa

Cum e cu Rotarixul, a mai auzit cineva ceva?

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

va doresc un week-end fain tuturor
ne citim luni
raluca,vorbim sapt viitoare.

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Week-end placut si voua !!

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

offf , si tu cand vrei sa incepi munca? dupa ce face el un an?
Si o sa iti ajunga sa il vezi asa rar? complicate lucrurile, dar deh cand gasesti un job bun, bani buni, trebuie....

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

O sa-l duc la cresa in august anul viitor. Daca nu intervin alte modificari. Ma gandeam acum la ce a spus Ayanna cu reducerea sporurilor si a salariului. La mine nu s-a redus dar in astia doi ani in care stau acasa pierd 4 negocieri salariale si probabil o avansare (ca sa nu mai zic de cunostinte). Ceea ce inseamna ca o sa ajung probabil cand ma intorc sa am salariul mai mic decat oamenii pe care ii conduc si sa stiu mai putine decat cei pe care ii controlez.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

mie nu mi-e teama ca ma ramolesc, am sarcini de job aproape saptamanal (una-alta), imi mai iau eu sarcini din propria initiativa (n-am mai facut un plan de afaceri, vreau sa fac unul, m-am propus si initivele se penalizeaza, deci trebuie sa-l fac), dar... nu cred ca vreau sa fac asta o vesnicie, vreau satisfactia maxima din jobul meu (a remarcat careva ca sunt o workoholica?) vreau proiecte micute (pana acum am lucrat doar pentru proiecte mari-mari) ma gandeam la scoli care ar fi interesate de servicii de management proiecte (orice scoala ar fi interesata de cate un proiectzel)... cat despre cunostintele celor din subordine - mai au de studiat mult si bine ca sa ma intreaca si miram-as sa o faca (ma laud stiu, ah, gata cu aplauzele va rog frumos... comisia care mi-a certificat calificarea m-a aplaudat la propriu...) DAR, i-am zis sotului ca daca lui ii merge bine la bursa, ne mutam oriunde vrea el, macar si la tzara, unde eu pot creste flori, pot confectiona jucarii sau altele... vreau ca sotul sa aduca grosul banilor in casa (el sa stea cu capul la bani nu eu), eu sa ma ocup de copii, casa, gradina...

Si al meu tot bursa face!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Se pare ca totul e OK cu Rotarixul si Rotatech-ul:

www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/ucm212140.htm" target="_blank">http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/ucm212140.htm

Cica riscul e teoretic si este surclasat de beneficiile evidente ale vaccinului. Sper asa sa fie, ca eusunt tufa pe partea de medicina...

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:

Citat:

Citat:

Si o sa iti ajunga sa il vezi asa rar? complicate lucrurile, dar deh cand gasesti un job bun, bani buni, trebuie....

de Yannis

O sa-l duc la cresa in august anul viitor. Daca nu intervin alte modificari. Ma gandeam acum la ce a spus Ayanna cu reducerea sporurilor si a salariului. La mine nu s-a redus dar in astia doi ani in care stau acasa pierd 4 negocieri salariale si probabil o avansare (ca sa nu mai zic de cunostinte). Ceea ce inseamna ca o sa ajung probabil cand ma intorc sa am salariul mai mic decat oamenii pe care ii conduc si sa stiu mai putine decat cei pe care ii controlez.

_

Cresc

mie nu mi-e teama ca ma ramolesc, am sarcini de job aproape saptamanal (una-alta), imi mai iau eu sarcini din propria initiativa (n-am mai facut un plan de afaceri, vreau sa fac unul, m-am propus si initivele se penalizeaza, deci trebuie sa-l fac), dar... nu cred ca vreau sa fac asta o vesnicie, vreau satisfactia maxima din jobul meu (a remarcat careva ca sunt o workoholica?) vreau proiecte micute (pana acum am lucrat doar pentru proiecte mari-mari) ma gandeam la scoli care ar fi interesate de servicii de management proiecte (orice scoala ar fi interesata de cate un proiectzel)... cat despre cunostintele celor din subordine - mai au de studiat mult si bine ca sa ma intreaca si miram-as sa o faca (ma laud stiu, ah, gata cu aplauzele va rog frumos... comisia care mi-a certificat calificarea m-a aplaudat la propriu...) DAR, i-am zis sotului ca daca lui ii merge bine la bursa, ne mutam oriunde vrea el, macar si la tzara, unde eu pot creste flori, pot confectiona jucarii sau altele... vreau ca sotul sa aduca grosul banilor in casa (el sa stea cu capul la bani nu eu), eu sa ma ocup de copii, casa, gradina...

Catalutza mami de Irina

cu mult succes? sau cand si cum? eu am descoperit bursa si in demo faceam de-a banuti de ma vedeam milionera in cateva luni, in real e mai complicat, apare mai pregnant componenta emotionala (adrenalina, zgarcenia, lacomia, agitatia, trepidatia, etc... cunosc in profunzime sentimentele in cauza) si de asta nu-l cert cand pierde, dimpotriva am zis ca-l voi sustine pana in panzele albe... pentru ca il duce f. bine capul, stam mai prost la capitolul "problema" - emotiile... si am mai zis ca ii cedez lui acest domeniu fascinant pentru ca nu vreau sa-mi aglomerez capul cu "prostia" asta care te acapareaza in totalitate, vreau capul limpede pentru copii si mai e nevoie de cineva "cool" care sa-l supervizeze pe ala infierbantatul de bursa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:

Citat:

Citat:

de Yannis

_

Cresc

cu mult succes? sau cand si cum? eu am descoperit bursa si in demo faceam de-a banuti de ma vedeam milionera in cateva luni, in real e mai complicat, apare mai pregnant componenta emotionala (adrenalina, zgarcenia, lacomia, agitatia, trepidatia, etc... cunosc in profunzime sentimentele in cauza) si de asta nu-l cert cand pierde, dimpotriva am zis ca-l voi sustine pana in panzele albe... pentru ca il duce f. bine capul, stam mai prost la capitolul "problema" - emotiile... si am mai zis ca ii cedez lui acest domeniu fascinant pentru ca nu vreau sa-mi aglomerez capul cu "prostia" asta care te acapareaza in totalitate, vreau capul limpede pentru copii si mai e nevoie de cineva "cool" care sa-l supervizeze pe ala infierbantatul de bursa...

Are si job dar bursa e iubirea lui. Pana acum 3 ani lucra exclusiv in bursa, acum o face doar pt noi si cativa prieteni! si o face Ok zic eu...e pasiunea lui, de cateva ori a incercat sa imi si explice, eu sunt varza la acest capitol, dar stiu sa cheltuiesc bani fff usor . O data mi-a zis seful meu "I know you laywers freak out when you see a calculator, but please don't panic" - asta la fata mea cand imi arata niste calcule pe un calc de birou . (sefu' fiind contabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Noi avem chiar langa casa un parc cu o gramada de pomi, foarte umbros si racoros, de-aia iesim ziua in amiaza mare cand gaza e cuminte si se uita la frunze si la alte balarii. Seara deja nu mai are rabdare si facem kilometri...

Ca sa zic sincer sunt foarte incantata de ce face Piedone (cum eram si in 3 de Negoita). Sunt banci peste tot, toate locurile transformate in loc de joaca, curate si pazite... chiar ok.
Chiar vorbeam cu sotul ca atunci cand am fost la control cu fi-miu de la clinica si pana la metrou nu am gasit nicio banca, nu mai vorbesc de parc.

Am editat ca nu scrisesem cum e gaza, sau am scris si s-a sters...
_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua si de la noi!
mamici ce ne facem vin caldurile, dimi dak nu scoatem pufii pana in ora 11 afara dupa 12 e soarele prea puternic, dupa masa dupa ora 5 nu?
am avazut poze frumoase de pufuleti, am citit povestea nasterii pufilor de lorex si ruxita. miau placut. se pare ca am ramas ultima care nu sa invrednicit sa scrie povestea nasterii. poate cand o sta piticul meu singur sa se joace.
ar trebui sa imi fac griji ca la 4 luni jum nu se rostogoleste? am mai citit pe aici ca unii bebei o fac dar fiecare are ritmul lui de crestere. va pup si o zi buna va doresc ma intorc sa citesc cap asta si apoi afara.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

plateea, mersi pt coltunasii personalizati!

alexutza, da, aia e intrarea de la intersectia de care zici cu tip-topul, locuri de parcare gasesti de-a lungul parcului, in continuarea liniei de tramvai. Ora e ok, ramane 11. Despre colacei, ce sa zic, io-s cu capul, ma gandeam la colaceii de grasime pe care-i au toti bebelusii mai putin slabanoaga de fii-mea. Eu stiu ca nu-i nicio problema sa dai apa sau ceai bebelusului hranit cu LP, ba chiar e indicat.

Ruxita, da, la intrarea aia din parc de langa statie, cred ca zici de autobuzul 368.

Aoleu, cristies, ce combinatii fac rudele tale... Intrebai cum e in casa, e f cald, dar pe Irina o tin dezbracata, doar in body cu maneca scurta si fara sosete. Gandindu-ma la onitza si la cafelele ei, mi-a trecut prin cap ca poate lu' fii-mea nu-i prieste ciocolata mea, azi am facut pauza. Sa vedem cum o fi.

catalutza, haios seful...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Io-s toropita de caldura si cu nervii-n batista ca azi sunt cu amandoua fetele, am baut un ceai de tei ca simteam ca-mi crapa capul. Acum aia mare doarme si m-am mai linistit si io nitel.

miremia, ziceai sa fim vigilente si sa te trimitem la scris, sper ca asta faci acum. Sa ai spor!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput