Pufuleti cu colacei de ian-feb 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
cristies spune:
Nu stiu daca am apucat ieri (de vrut am vrut) sa le salut pe Blue_flower si pe Lia!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Miremia, eu sunt ca bugetarii. Daca e greva generala (si in spitale) vin, daca nu, nu pot veni ca vin niste rude programate la comisie. Asta in doua vorbe, ca pe larg pot sa spun ca vin aduse de un sofer care nu conduce in Bucuresti (???) si pe care trebuie sa le iau eu de la cel mai probabil Ozana sau Policolor si sa le duc la Sf. Ioan si apoi la 9. Dar ei sunt 4 si trebuie sa-i duc pe primii trei la spital, apoi sa aduc soferul la mine acasa, eu sa ma duc sa-i duc la 9 si apoi la mine acasa, si apoi again doua drumuri. Ma doare capul cand ma gandesc, dar mai e varianta sa ramana toti la mine care iar nu ma avantajeaza (am o singura canapea available) si oricum vor veni 2 dintre ei si pe 15 ca mai au iar nu stiu ce treburi... Nu mai zic nimic. Ca iar o sa ziceti ca ma plang... dar sincer mi se pare mult mai simplu sa fi venit cu autobuzul si sa-i iau de la gara... dar cum zicea Alexutzzza cu bunul simt dauneaza grav confortului... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Doamne! si inca ce mai dauneaza frate cum pot unii sa aiba anumite asteptari de la o mama cu copil mic??? Ca si cum copilu ala e papusa, il lasi unde vrei cand vrei cat vrei il pui il scoti din masina/pat oricand etc...
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cristies spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Fetele...eu va anuntz ca de aseara am inceput sa ii dau apa lui Yannis. Nu multa, bea cat 20-30 de ml, ieri in total de dupa masa pana seara a baut 60ml de apa si 860 de lapte dar am observat ca maraie bazaie plange si se agita ca si cum ar vrea bibe, ii dau bibe cu lapte, isi papa portia apoi continua agitatia, ii mai fac lapte , mi-l scuipa mi-l impinge afara dar se agita, vede bibe , se repede la el, trage un pic iar il scuipa asa ca i-am facut cu apagoala si bea saracu cate 20-30 si ii e bine apoi, puteti sa spuneti ca-s proasta sau ca interpretez aiurea dar mie mi s pare ca pe caldurile astea ii e sete iar LP stim cu totii ca e dulce nu cred ca ii potoleste setea pe caldurile astea. Voi ce spuneti? Sapt viitoare mergem la dr. si o sa intreb si dr de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Daca se potoleste dupa ce ii dai apa eu zic ca ai interpretat bine. Cat e de ok? Eu una (sa nu dati cu pietre) daca ar fi sa-i dau ceva copilului i-as da tot apa, nu ceai sau alte babydrinci (asta bineinteles pentru sete, nu apa in loc de ceai pentru constipatie).
_
Cresc
cristies spune:
Mamidepuiuti, drum bun si sa recuperezi ce aveai de facut saptamana trecuta!
_
Cresc
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Daca se potoleste dupa ce ii dai apa eu zic ca ai interpretat bine. Cat e de ok? Eu una (sa nu dati cu pietre) daca ar fi sa-i dau ceva copilului i-as da tot apa, nu ceai sau alte babydrinci (asta bineinteles pentru sete, nu apa in loc de ceai pentru constipatie). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
dap, de aia nici io nu i-am dat ceai, sotul mi-a zis "da-i musetel daca i-e sete" dar nu mi s-a parut pertinent, daca ii e sete ii dau apa, daca e constipat ii dau musetel, daca are diaree ii dau menta, daca are colici ii dau fenicul-chimen-anason si alte baby calm etc dar daca bebelului ii e sete de ce sa bag ceaiuri (care au si actiuni terapeutice) in loc sa ii dau simplu apa? Ma mai trezesc ca ii deraglez stomacelu sau ii provoc diaree
EDITEZ sa completez: DACA ALAPTAM LA SAN NU I-AS FI DAT APA! sunt de acord ca laptele la san tine si de sete, dar de la LP cred ca i se face si sete pe calduri
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cristies spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Doamne! si inca ce mai dauneaza frate cum pot unii sa aiba anumite asteptari de la o mama cu copil mic??? Ca si cum copilu ala e papusa, il lasi unde vrei cand vrei cat vrei il pui il scoti din masina/pat oricand etc... de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Si inca n-am zis-o pe cea mai tare. Cand le-am explicat cum am eu de gand sa procedez au si zis ca nu e cazul de asa ceva (cate doua drumuri) ca il tin ei pe Alexis in brate .
Deci (dupa parerea lor si a altor savanti) eu imi complic viata.
Sa mai spun ca pana acum n-am plecat niciodata singura cu gaza in masina?
_
Cresc
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rox_y
Multu'. Abia astept! 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
vazut poze cu Dianutza, cate kile are de curiozitate? ca asa-i dolofanica, ca un papanash...
miremia spune:
citat din mesajul lui cristies Si inca n-am zis-o pe cea mai tare. Cand le-am explicat cum am eu de gand sa procedez au si zis ca nu e cazul de asa ceva (cate doua drumuri) ca il tin ei pe Alexis in brate . Deci (dupa parerea lor si a altor savanti) eu imi complic viata. Sa mai spun ca pana acum n-am plecat niciodata singura cu gaza in masina? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Asa ma pot enerva incapabilii astia care au nevoie de ghid personal sa circule prin Buc.
Ia frate un taxi daca nu te descurci, nu pune pe drumuri mamici cu bebelusi pe caldurile astea. Am si eu cateva cazuri prin jur....ce le-as mai zice....
Mirela fericita de Mara Ioana
miremia spune:
Alexutza si eu zic ca e ok cu apa.
Mai vroiam sa zic...mai e vreun bebelus chiuitor?
Eu mor de ras cand o aud. Are si un timbru mai special...cand s-a nascut facea ca o sirena de la pompieri de radeau si asistentele de plansul ei.
Aer conditionat. eu il pun pe "quiet", il setez la 20 de grade si il las sa bata in jos. Credeti ca dauneaza? E infernal de cald la noi.
Mirela fericita de Mara Ioana
rox_y spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
vazut poze cu Dianutza, cate kile are de curiozitate? ca asa-i dolofanica, ca un papanash... |
8.200 kg ..mie-mi vine sa o pap tot timpul asa de dragutza e... mai ales are obrajorii aia
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
editez ca am uitat sa va spun ca am pus poze pe contul comun