Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *150*
Raspunsuri - Pagina 9
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta .. stiti ceva remedii babesti in afara de gargara cu sare? |
...gargara cu gaz
Buna dimineata fetelor bolnavioare si mucoase.
Stiu sigur ca te vei simti mult mai bine daca te vei gandi cui ii intre pe 25 nisipul intre degetele de la picioare....si cine se va parpali la soare, cu palarie cu boruri mari si cola cu gheata....cine ? cine ?
Asta in timp ce tati se joaca cu fetele amandoua
Toata sanatatea din lume
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Pentru mine postul Hepilicai de ieri a fost cea mai buna terapie antistres.
Draga mea, vreau neaparat sa te cunosc, esti mortala si felul in care povestesi lucruri firesti ma face sa te iubesc si mai tare.
Te imbratisez cu mare drag si o pup pe Maia si o felicit ca a nimerit asa familie beton in care sa creasca mare si norocoasa
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
raluk16 spune:
Si eu sunt fan Hepi
Elle baga si propolis. Noi avem aici miere cu propolis si io iau asa in gura si se topeste incet, sa ramana pe gat. Nu pap si nu beau nimic apoi o perioada. Sau ia o tinctura cu propolis. Si neaparat sa faci gargara cu sare. Cand am fost raciti eu si Alex eram la pamant,nu imi pot imagina cum esti tu cu doua sufletele racite . Doamne ajuta sa treaca repede!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
selen80 spune:
salutare
slaba miscare pe aici...sunteti in plimbarici toate?
si eu m-am amuzat copios la mailul Hepilicai eu sper totusi ca nu asteptai si un raspuns, nu?
Uve felicitari pt realizari, la mai multe inainte incet incet s-r da pe brazda si dovleceii nostri...
Liliacule cum mai e Radulescu?
Elle chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau....eu mai sugeam vitamina C cu propolis, dar nu am avut probleme asa mari...
va las si eu POZE DE VINERI
o duminica placuta in continuare
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Ellenuta spune:
aoleu .. luci nu pomeni de gheata ca mor aici .. sper sa fie totul ok si pe 25 sa stau tolanita pe sezlong sa fumez o tigara si sa beau un cocktail ... iar domnul ta-su sa stea cu zuzele .. si asa am niste draci pe el caci de vineri e plecat la un training aproape de sibiu .. iti dai seama ce ma distrez singura noaptea cu astea mici ..
ralucule saru-mana! o sa ma duc maine la plafar sa vad daca gasesc propolis. eu am luat ptr eva propolis glicolic .. pot sa-mi pun din ala in miere?
selen e delicioasa pitica ta!! imi vine s-o pap toata!!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
raluk16 spune:
Elle da, cred ca e ok. Eventual amesteca doar intr-o cantitate mica, sa nu strici toata mierea daca face ceva reactii.
Selen superba sarbatorita!
Lullaby_2009 spune:
Buna seara mamici dragi!
Raluk am citit linkurile referitoare la criza de la 8 luni, tare intersante, multumim. Un pupic si-o mangaiere calda pentru Alexutu al tau.
Felicitari viitoare matusica Uka!
Multa sanatate micutei Raisa!
Maria
Elle sanatate tie si micutelor printese!
Liliac imi pare rau de experienta neplacuta! Sper sa fie mai bine Radulescu sa nu mai fie nevoie sa apelati la doctori. Din pacate nici la privat nu ai garantia ca sunt mai buni. Am senzatia ca nu se implica deloc, cu cat mai multi docotri cu atat mai multe pareri contradictorii: "aaa, pai nu trebuia sa dati cu crema aia etc."
Alexutu se face pe zi ce trece mai scump, se joaca, ii place la nebunie la plimbare, seara cand iesim din casa e incantat. Mi-a fost dor de voi, din pacate nu am reusit sa citesc prea mult, am avut o saptamana tare incarcata. Nu gasesc un ton optimist sa va spun ca, din pacate, inca nu trecut DA, ba din contra am avut un episod tare neplacut, am dat cu o crema cu cortizon si parca se intrevedea speranta, dupa ce am mai rarit tratamentul vad ca reapare in forta, nu stiu ce sa mai fac. Cu cat citesc mai mult, cu atat am impresia ca sunt mai departe de a descoperi cauza ... ufff, vreau doar sa treaca mai repede si sa nu revina.
O saptamana frumoasa va doresc!
raluk16 spune:
Lull il pupam cu drag pe obrajori pe scumpicul si jucausul Alex si speram si noi sa treaca rapid DA! Ai incercat si sa elimini tu glutenul din alimentatie sa vezi ce se intampla? Stiu ca scrisesem la un moment dat aici ceva de genul asta, cu eliminarea glutenului, pe langa cioco ci restul stiute de toata lumea. Asta numai pentru vreo 2 saptamani ca sa vezi daca e asta. Citisem atunci ca eczema si psoriazisul sunt in majoritatea cazurilor date de o intoleranta la gluten. Si mai scria acolo de o cura cu omega 3 parca. Ce ciuda mi-e ca nu gasesc articolul. Daca te intereseaza mai caut.
Apropo de asta, de doua zile ma gandesc la Diana cum or mai fi ei...
Si mai sunt curioasa ce mai face Mihaela cu Josh!
Noua azi ne-a iesit primul dintisor!!!
Noapte buna, fete dragi!
monikus spune:
Buna
Raluk felicitari pt dintisor.
Lullaby . Sper din toata inima sa gasiti solutia pt a scapa Alexutul de DA.
Liliac, Elle multa sanatate va doresc si voi si prichindeilor vostri.
Selen sa iti traiasca Ebrusca. Foarte reusite pozele.
Alex o cafea ceva?
Cred ca tre sa apara si Lali nu?
X-ggg . Ce mai face Rareselul?
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
mary_07 spune:
Buna dimineata
Ralucule,felicitari pt dintisor
Liliacule,va si sper sa gasiti un orl-ist bun
Selen,pupam fetita frumoasa tare cu o mamica mereu cu zambetul pe buze
Noi de azi suntem in santier,renovam camera mica,o facem dormitor pt noi iar apoi camera mare,pe care le-o facem baietilor (tre' sa dau comanda de mobila si sunt cam indecisa in privinta culorilor...daca aveti ceva idei/sfaturi,pls help; nici modelul nu stiu exact cum va fi,vreau sa fie cu 2 paturi si ceva mobila pt haine,jucarii..dar destul de incapatore,sa fie ok si pt cand vor fi scolari )
La multi ani sarbatoritilor de azi
L.E.
Si ca sa mai bag niste ,miercuri am primul examen
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."