Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *150*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Beyyy,voi v-ati mutat pe alt forum si eu n-am aflat?!?

Ce-i cu linistea asta?...daca nu vreti sa ma ajuttati cu un sfat,no problem ,dar macar scrieti si voi 1-2 randuri sa stiu ca n-ati plecat

Alex mami,ce faceti? Ne-ai obisnuit cu cafeaua de dimineata si acum ne lasi adormite si vai de noi...ce face Zeina?

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

Hai Mely ca stau eu cu tine.
Ca timp am berechet, ca doar sunt in timpul programului, ce naiba!

> Intr-un autobuz, pe aceeasi bancheta stateau un barbat si o femeie cu
> un bebelus in brate. La un moment dat, femeia scoate un san sa-l
> alapteze pe cel mic. Bebelusul intoarce nasucul intr-o parte si nu
> vrea sa suga.
> Femeia, suparata ii spune:
> - Mananca, altfel ii dau lui nenea!
> Ajung ei la Ploiesti , aceeasi scena: femeia scoate un san sa-l
> alapteze pe cel mic. Bebelusul intoace nasucul intr-o parte si nu vrea
> sa suga.
> Femeia din nou:
> - Mananca, altfel ii dau lui nenea! Bebelusul, nimic..
> Ajung ei la Brasov ....scena se repeta, bebelusul iar nu vrea. Femeia
> iar spune:
> - Mananca, altfel ii dau lui nenea!
> Autobuzul pleaca mai departe. Domnul care statea langa femeie pe
> bancheta izbucneste:
> - Dar hotarati-va doamna odata, ca eu trebuia sa cobor la Ploiesti !!!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata,
si eu sunt in zona, dar matur, mopuiesc, spal, schimb lenjerii....adica numai de bine. si e adevarat ca e tare liniste pe aici si din cauza asta nici macar o scuza sa iau pauza nu am...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta

Mergi la inceput

Da, mai, fetele, asa e cum zice Techila. Si mie imi trebe o scuza. Eu nu fac din astea cu mopul ca cica muncesc, am o scuza. De fapt am o lene de zile mari, mai, dar de zile mari!!!

Da' hai, va rog io, hai scrieti ceva.

Eu am citit si vazut tot. Pozele cu Ebruska sunt minunate. Am vazut si dovlecei adunati la Techila la gradi, am vazut cam tot, tot.

Techilla, ce fac putzele? All ok pe frontul de est?
Ce mai mananca? I-am vazut in poze, sunt in forma, gazde bune, cum le stiam eu, le aratau la astialalatii jucarii si minuni... frumos, frumos.

Elle, te pup mami. Cu tot cu galci, poate iti trece. Si pe fetitele tale frumoase. Asa rau imi pare ca treceti prin necazuri. Of of. Sper sa fie bine. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Neata!

imi da eroare daca vreau sa-l votez pe Falci

Nela esti tare mamicule!

Mely, n-are fata idei de amenajat camera flacailor..mie imi plac paturile acelea suprapuse, dar, stiu si eu..cand ma gandesc la o eventuala cadere, parca mai bine as pune o saltea la nivelul solului..hai, spor cu sesiunea! baga-n forta!

Selen este tare, tare dulce Ebruska! nu ziceati ca-i faceti o noua freza?!

hai, va pup...sunt si eu pe aici ca iar au venit ploile peste noi :(

Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
"...eu vreau sa-ti spun ca te ador, ca pot de dragul tau sa mor..."

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte. Maria, scumpa, am fost ocupe zilele astea. Ca sunt ai mei in vizita. Si umblam mult de tot. ii duc sa vaza tot si toate, de aia scriu mai rarut. Si am inceput si lucrul. De acasa, dar na, tot ma tine un pic in priza. Monique, sunt full time, ca tu ma intrebai. Numa' ca muncesc de acasa pe moment. Nu stiu pentru cat timp, dar eu sper ca pentru cat mai mult. Oricum nu puteam pleca, Ana este dependenta de sanuc si pe zi. Inca.

Mergi la inceput

Aaaa, bonjurica Dana! Te pup dulce. Am vazut de dimineata pe blog filmulet cu Ana. Mai, e o frumoasa. Si in poze, si am vazut si ratustele salbatice. Frumos, frumos. Mi-a placut tare.

Si la noi da sa ploua, dar buni insista, sta cu Ana afara non stop. Sunt cu ochii pe geam sa dau strigarea de intoarcere acasa daca se pune!
E in forma de zile mari Ana cu buni... fac de toate afara, dar de toate!!! Le invidiez, sincer. E frumos cu buni acasa, asa de ciudat mi se pare sa nu o stiu pe Ana cu mine non stop...
Ne lipseste maimutzica, cum glumesc eu cateodata cu Sorinica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna ziua si de la noi!

Ca sa nu ziceti ca am disparut ca magarul in ceata, am intrat doar sa va spun ca nu suntem bine deloc. Zeina are aceleasi simptome ca si acum 2 saptamani, varstauri interminabile, febra, tot ce papa da afara...asta se intampla din senin, de sambata noapte. Inca nu ne-am internat pentru ca am reusit sa ii dau ceva electroliti, dar daca o tinem tot asa va fi inebitabil...sambata noapte am fost la urgente si nu era de internat...astazi la 4 mergem sa ne vada dr...am preluat si analize din nou. Eu ma simt jalnic, ieri mi-a fost si mie cumplit de rau, noroc cu mama ca nu puteam avea grija de ea, nu vreti sa stiti ce dezatru e la minte in casa.

Nu am apucat sa citesc nimic din urma ca nu am cand, tot ce fac este sa stau langa ea sa o urmaresc daca vomita si ce temperatura are, sper sa ma iertati.

Nu puteam sa nu va zic si voua ce este cu noi, stiti ca sunteti pentru mine a doua familie.

Pup pe toata lumea si va doresc multa sanatate.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Alex, mami, imi pare nespus de rau!
Din pacata chiar stiu prin ceea ce treci...
Te imbratisez cu mare drag, mami drag, fii puternica!

Important este sa o hidratezi pe a micuta acum. Stiu ca tendinta e sa ii dai mancarica si toate cele, insa tine-o pe lapte o perioada, pana isi revine. E foarte important sa fie hidratata.

Te rog frumos sa ne tii la curent cu ce zice doctora. Ma rog la Dumnezeu sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
Mie imi place linistea asta pt ca asa nu trebuie sa recuperez prea mult.
Of Alex, ma gandeam ca sunteti mai bine. Dr e buna, ai incredere in ea? Nu stiu, incearca sa meregi si la alt medic.
Raluk, bravo pt dintisor.
Nela, tare bancul. Ana cum mai este? Nu am stiut ca ati avut asa probleme.
Mary, am vazut vineri la chioscuri o revista de amenajari care avea un supliment cu camera copiilor. Da o fuga si poate o cumperi ca sa te inspiri. Bafta la examene! Eu cred ca o sa fiu prima din istoria facultatii care ramane repetenta la master. Nu m-am prezentat la un ex. Singura solutie este sa fac o cerere si sa ne aprobe sa dam ex la toamna cand o sa fie mai bine sotul.
Monikus, bine, bine ai spus cate un cuvant pt fiecare dar de comoara ta nu ai spus nimic.
Dana, am vazut ca si pe acolo au iesit oamenii in strada. Cum e?
Selen, ii sta tare bine la Ebru in roz si tu mami chiar ca esti tot timpul cu zambetul pe buze.
Noi suntem bine, ne aparea si al doilea incisiv inferior, laringita i-a trecut cu homeopate dar parca inca este infundat.
Liliac, si eu am fost cu al meu la ORl dar nici la noi nu este medic ORList doar pt copii. Nu m-a lamurit cu nimic. El a fost mai tot timpul infundat, nu i-a iesit niciun microb in nas dar nici polipi nu mi-a spus ca are. E tare frumos Raducu, roscat cu ochi albasti. Eu nu mai vazusem demult poze cu el si am fost surprinsa de ce am vazut. Sper sa gasiti un medic bun si sa fie bine Raducu.
Eu vreau sa cumpar cu carut sport mai ieftin dar dotat cu husa de ploaie. Aveti ceva recomandari?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput