Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *150*
Raspunsuri - Pagina 11
vik-cj spune:
Buna ziua doamnelor! Dar ce liniste prin zona...a dat vremea buna peste voi si stati doar in parc?!?
Raluk, Dana, Nela ...asa ma bucur cind va citesc. Nela...curaj mami...te invidiez ca poti lucra de acasa. Si eu vreau !!!! Dar eu mai am saptamina asta si apoi doua trei zile in iunie (de examene ca sigur asa se vor desfasura) si intru in vacanta. Abia astept!
Vai...am vazut poze cu cresa de la techila si ma declar super invidioasa! Mai ce atmosfera faina aveti voi acolo. Si ce frumosi sunt toti dovleceii si dovlecutele! Si ce au crescut!!!!
Oricum Techila...vad mami ca il inveti pe Stefan de acum cu oalele...super! Ca eu pe Isabela incerc sa o obisnuiesc de pe acum cu coaforul si cosmetica (nici un caz cu bucataria desi ea tot acolo trage)...
Vazut si poze cu Iri de Mada (de mai demult) dar am uitat sa spun ce frumoasa e Mada! Si Iri ii seamana...
Iar de Ebru pot sa spun ca acum inteleg cu cine seamana asa frumoasa (sunteti 3 generatii de frumoase Selen...asa niste trasaturi de papusi aveti si tu si mama ta si micuta si frumoasa Ebru!).
Liliac pentru Radu...sper sa fiti ok.
Isabela e intr-o pasa mai proasta..a iesit un dintisor dar acum ne chinuie al doilea...sid e data asta e ca la carte: stare ferbila, diaree, agitatie maxima, 10 treziri/noapte etc etc. Sper sa treaca odata cu bine de asta ca mi-e mila cum se chinuie (de cum ma chinui eu ca sunt chiauna de cap de somn nu mai spun).
Alex...multa sanatate Zeinei si tie putere sa treceti cu bine peste toate.
No...sper ca nu am uitat nimic ...dar daca am facut-o sa ma iertati...am 2 saptamini de cind dorm in medie pe noapte cite 3 ore. Iar ziua merg si la munca...si neuronii astia ai naibii tot la jumate au ramas!
Va , zi faina!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
vik-cj spune:
Am uitat of course sa o salut pe Monikus si sa o intreb ce ii mai face puiul? S-a mai cumintit?
Si Mely...idei de mobilier daca vrei...uite eu camera Isabelei am luat-o de la Baby ...design...(am despartit sa nu se considere reclama, da un google ca le gasesti site-ul). Au modele dragutele si foarte bine facute. Noi avem camera Veverita si sunt tare multumita de ea! E cu patut kombi care se desface in pat normal si comoda...si eu ma gandeam ca pina la varsta scolara sa nu ii mai schimb mare lucru prin camera.
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
monikus spune:
Diamar, Vik multumesc tare mult de intrebare. Sper sa iasa repede dintisorii aia care deranjeaza atat. Noi suntem cam ca de obicei. Am mai crescut si noi, inca ne cam supara din cand in cand niste bubite dar care trec si reapar. Eu zic ca nu e vorba de DA pt ca sunt numai pe o zona. Acum avem la un cot si pe manute cateva. Sper sa-i dam de cap pana la urma. In rest papam cate putin din toate dar tot laptele a ramas baza pt noi deocamdata. Afara ne place tare mult, stam in carut cumintei. Cum ajungem acasa vrem numai in brate sau in picioare. In fund nu ne prea place sa stam si ne cam clatinam dar in picioare stam bine. De dormit .... nu mai zic ca nu s-a schimbat nimic. Tot de 5-6 ori ne trezim pe noapte din care doua treziri se termina cu leganat ca altfel nu ne tace gura. Ne agatam de patut la greu.... nu mai stiu.
AAAA dintisori nu avem inca asa ca nu va faceti griji ca noi sigur ramanem ultimii. Nici nu vad nimic umflat. Oricum eu acum mai am un dinte de lapte asa ca va dati seama cand o sa kii iasa lui.:))
Dam....cam atat.
Le pup si pe Nela si pe Dana pt curajul de a se stabili in tari straine.
Alex, tare imi pare rau ca treceti prin asa chinuri. Sper sa treaca repede si sa iasa soarele si pe starda voastra.
Mely eu una as lua ceva in combinatie alb - mov sau alb - verde. Eu am vazut ceva in buline care mi-a placut la staer. E in carrefour colentina un magazin.
Ma duc si eu acum sa incerc sa adorm un pui maraicios. Va pup.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
doris_79 spune:
Buna, mamici si pitici! Va mai aduceti aminte de noi?Ca noi nu v-am uitat. Ne-a fost dor de voi.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
mary_07 spune:
Culcai copiii asa ca am timp de forumeala (parca vad ca bantui iar singura pe aici )
Multumesc pt sfaturi,fetelor
Sa detaliez un pic...eu vreau sa fie cu 2 paturi de o persoana,dar momentan Razvi nu v-a dormi acolo,bag patutul la noi in dormitor.
Culoarea m-am gandit sa fie undeva la un verde frumos cu un galbui,culoarea spicului de grau...sa vedem si ce nuante are tipu' care vine azi sa ne ia comanda
Dana,si eu am visat la paturi suprapuse,dar Calin mi-a spun un "NU" categoric
Si oricum,camera e destul de mare,are 5/6 mp,deci loc berechet pt 2 paturi si cv mobila
Cred ca v-am ametit cu mobila mea,dar azi vine nenea ala sa preia comanda si nu vrea ca dupa ce pleaca el sa-mi plang in pumni ca o vroiam asa si pe dincolo
Alex,off ce m-am intristat cand am citit de biata Zeina...sanatate multa amandurora
Nela, te ,ma bucur pt progresele Anei si tie spor la munca! Si avea dreptate nenea Nelu,macar 1-2 randuri sa scrii,sa stim de voi
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
Lullaby_2009 spune:
Ola mamici!
La multi ani Thea!
La multe lunite!!!
Matei si Luca
Amilici
Maria
Raluk Felicitari pentru dintisor!!!
multumesc. Obrajorii arata mai bine, la noi marea problema a fost pe picioruse, iar cand a explodat ii aparuse si pe manute, nu pot povesti cat se scarpina, acum e cat de cat sub control, dam sirop, crema. M-am speriat ca au reaparut la nici o zi dupa ce am facut pauza la cortizon. Cred ca voi incerca o dieta prin eliminare, mergem peste doua zile la doctor.
Selen e o scumpa Ebru. Sa-ti traiasca!
Monikus
Alex imi pare rau ca treceti iar prin momente grele! Multa sanatate!
Azi e zi de smotru si gatit si la noi.
iulia0807 spune:
Buna si de la noi!Multumim de urarile de ziua noastra! va pupam pe toti.revenim
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
kemsy spune:
Salutare fetelor!
Dupa lupte seculare, apar si eu.
Nela, ma bucur ca Ana banana se distreaza cu buni. Mami castiga bani ca sa ii intretina distractia
Lullaby, imi pare rau ca nu ati scapat de DA.Noi am avut ceva probleme la inceput, avea zone cu pielea uscata, dar am dat pe corp si fata cu crema Mustela, si acum e totul ok.
Raluk, felicitari pentru primul dintoc al lui Alex!!!!
Mely, cauta pe net, poate sunt site-uri unde poti da simulare de mobila (cum se zice??!)
Noi suntem intr-o perioada gri, o fi angoasa de 8 luni?Loris se trezeste de n ori pe noapte, nu-si gaseste pozitia, plange, tipa. A cazut din pat joi, si a ramas cu sperietura, tresare cand e aproape adormit si plangeee!
Eu sunt cam plictisita si obosita.
Alex, sanatate Zeinei. Sper sa ii dati de capat, sa vedeti care e cauza.
O zi buna!
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
kemsy spune:
Am trimis pe mail poze.
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Noi suntem intr-o perioada gri, o fi angoasa de 8 luni?Loris se trezeste de n ori pe noapte, nu-si gaseste pozitia, plange, tipa. A cazut din pat joi, si a ramas cu sperietura, tresare cand e aproape adormit si plangeee! , Giani fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009) Loris, o noua stea |
Stiu cum e. Cam cum descrii tu e si la noi. Doar ca asta mic al meu a cazut acum mai mult de o sapt. Totusi tind sa cred ca e foarte speriat desi el nu a dormit bine niciodata. Foarte frumoase pozele. sa treaca.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei