Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *150*
Raspunsuri - Pagina 12
kemsy spune:
Monikus, cine stie cand le trece sperietura. Sper ca repede. Oricum, la capitolul somn, Loris e din ce in ce mai rau
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
Lali_mete spune:
Salutare dovlecei dragi si mamici frumoase! pe fiecare in parte.Mi-a fost tare dor de voi. Citesc nitel din urma si revin,nu vreau sa spun vre-o prostie asa ca ma documentez intai.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
monikus spune:
Crissa, Doris, Daciana, Luhtien acum ca am mai frunzarit prin urma am vazut ca ati revenit asa putin pe aici. Va.
Doris foarte frumoasa fetita ta.
Lali bine ai revenit. Chiar azi intrebam de tine. Ce coincidenta.
Raluk foarte interesant ce ai gasit tu cu luna a 8 a din viata puiutilor.
Mada sper ca te simti bine.
Anomis . Tu mereu intrebi de mine si eu... asa mai rarut. Dar sa stii ca ma gandesc la tine si la Dinutu. Sa stii ca nu uit ca mi-ai promis odata....mai demult ca vii sa ne vezi. Poate apuc sa vin eu in Moghioros intr-o zi, cine stie....
Mimika, Croco, Carina sa va traisca puiutii si sa creasca mari si sanatosi.
Pup.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Ellenuta spune:
buna fetele
repede repede intru pana nu vine ora de antibiotic, baie, tras mucii ..
eva are muci urati rau, anna ii calca pe urme .. aspiram cu be de n ori pe zi .. eva s-a facut si mai pramatie decat era .. plange si urla cum n-a facut-o niciodata .. din orice, oricand .. anna la fel .. e greu, tare greu dar sper s-o scoatem la capat.
alex of mi se rupe sufletul cand citesc de zeinuca .. iara a patit-o cu voma si febra .. imi pare tare rau. ce i-a iesit la analize? o fi vreun virusel ceva sau ea reactioneaza asa la vreun aliment .. sanatate multa va doresc.
ralucule va citesc pe blog si ma bucur tare ca alexu' e un viteaza si ca papa ce ii face bun-bun mami a lui. felicitari pentru !
mary succes cu renovarea!
nela anita cum mai e?
kemsy sa ne luam de mana .. mi-a scos peri albi anna .. cum dispar din raza vizuala, racneste nene de ma stie tot blocu' .. si cu somnu' mai usor asa ca strica ..
lali bine ai revenit! cum fu' la socrita?
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta buna fetele repede repede intru pana nu vine ora de antibiotic, baie, tras mucii .. eva are muci urati rau, anna ii calca pe urme .. aspiram cu be de n ori pe zi .. eva s-a facut si mai pramatie decat era .. plange si urla cum n-a facut-o niciodata .. din orice, oricand .. anna la fel .. e greu, tare greu dar sper s-o scoatem la capat. alex of mi se rupe sufletul cand citesc de zeinuca .. iara a patit-o cu voma si febra .. imi pare tare rau. ce i-a iesit la analize? o fi vreun virusel ceva sau ea reactioneaza asa la vreun aliment .. sanatate multa va doresc. ralucule va citesc pe blog si ma bucur tare ca alexu' e un viteaza si ca papa ce ii face bun-bun mami a lui. felicitari pentru ! mary succes cu renovarea! nela anita cum mai e? kemsy sa ne luam de mana .. mi-a scos peri albi anna .. cum dispar din raza vizuala, racneste nene de ma stie tot blocu' .. si cu somnu' mai usor asa ca strica .. lali bine ai revenit! cum fu' la socrita? Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun bio bebe |
Doamne Ele, mie mi se pare un cosmar ce traiesti tu acolo. Doamne ajuta sa fie bine fetele si sa se mai linisteasca apele. In ceea ce priveste somnul sa stii ca si noi azi am inceput sa facem figuri si ziua. Inainte reuseam sa il potolesc vreo ora asa la pranz. Azi a urlat din 10 in 10 minute dupa ce il puneam in patut. Daca il tineamn in brate era foarte bine. Va pup si va doresc multa sanatate.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Lali_mete spune:
Eeeh,mai fetelor,'geaba m-am laudat ca citesc ,nu am avut cand pentru ca Paul face figuri mari de cateva ore de cand am ajuns acasa,adica pica de somn si nu vrea dom'le neam sa inchida ochii.
La socrela a fost ok, cred ca am facut sute de km pe jos,si nu exagerez deloc.Au fost zilnic minim 4 ore de plimbat,adica mers continuu.Stiu fiecare stradutza asfaltata sau cu pietris mai fin din Limanu.Acum eu dau din craci ( a se citi "legan ") ,si piciul candta si el cu laptopul " na-ni na-ni puisor" sau cum mama masii s-o numi melodia asta,ca se cheama diferit in funcctie de cine o canta .Maraie acolo,in legea lui,poate si adoarme intr-un final...
In afara de plimbare,am mancat capsune pentru o viata intreaga ,pana adorm vreau sa fac si niste dulceata,ca altfel mi se strica capsunelele. Bineinteles ca am avut mult de furca cu mancarea.Cum intorceam capul,cum avea copilul cate ceva in gura... I-a dat si cateva capsuni,iar acum are Paul cateva "blande", ca si cum ar fi piscat de ceva pe fata,habar nu am daca de la alea,sau chiar l-a piscat ceva.Nu am lasat-o singura cu el decat cateva minute ieri,si cateva azi,si in ambele dati i-a indesat capsuni in gura "ca plangea si se intindea la ele"(ah ce dor imi era de emoticonul asta ). Ne-a mai iesit un dintisor sus,si inca unul il urmeaza,a plesnit nitel si el.Deci are 5 dinti si jumatate .A facut progrese in aproape doua saptamani de stat la tara... Se taraie mai repede,bolboroseste mai mult,rade altfel,ca un copil mare,in hohote,are coordonare mai buna la manute,face pasi tinut de manute,mananca bucatele. Apropos de bucatele...Nu ma credea ca mananca,nu se ineaca,si mama-soacra i-a mestecat ceva sa ii dea,si i-am dat peste mana ,si s-a suparat.Incerca sa ii dea o bucatica de carnita de pui,si i-am aratat ca daca o marunteste bine cu furculita sau cutitul (depinde cat e de elastica carnita ) si ii formeaza o biluta,o molfaie si o inghite.I-am facut ciorbita si am acrit-o cu corcoduse,si a papat mormaind si tinand de castronel. Ooof,cate sunt de povestit... sa stiti ca m-am gandit la voi tot timpul.
Uka m-am gandit de mai multe ori pana sa scriu intrebarea... Fac ca tiganul ma tin dupa voi,pe cand o intalneala ?
Fetele de la capitala,vineri vin catre voi,si stau o saptamana,care pe unde va strangeti de obicei sa ne cunoastem si "live"?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
anamaria1979 spune:
Alex, Ellenuta sanatate multa fetelor.
Techila super pozele ai putea face o minicresa la tine. Arata atat de bine curtea umpluta de bebei.
Noi suntem urlaciosi rau de tot noaptea trecuta n-am dormit deloc. Dintii de sus dau si ei. Am fost cu cucu lui alex la medic care binenteles ne-a diagnosticat cu fimoza si ne programa pentru operatie. Eu sun pediatra aia imi spune ca totusi nu este de operat. Eu duminica seara las copilul vreo 15 minute in cadita s-a inmuiat pielea si am tras mai tare, surpriza se desfacu jumatate din pielea respectiva. Copilul a fost foarte mirat nu a spus nimic dar in schimb la primul pip ne-a auzit tot blocul si asa a fost toata noaptea. Acum punem rivanol si am anulat operatia de fimoza care de fapt nu exista, cam atat sper sa trageti concluzii si voi celelalte mame de baietei.
mamideandrei spune:
salutare!
anamaria sa stii ca si noua la fel ne spusese medicul ca e fimoza, dar nu era inca vorba de operatie, cu toate ca eu stiam ca la baita i se tragea bine pielea; mai exact iese caputul afara bine ; si eu am mai patit sa se inroseasca, dar i-am dat imediat cu spray Cu-Zn de la Uriage si n-a plans la nici un pipi. oricum acum e bine, sper sa fie toti baieteii bine si sa nu aiba probleme la ciucurei (Liliac ). va pup!
PS. apropo, ce-i cu linistea asta pe aici? cateva pagini in cateva zile?
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
lutoniana spune:
La multi ani dovlecei dragi si dulci, sa cresteti mari si voiosi, plini de noroc in viata !!!!
am 33 de ani dar nu a fost nicioadata un 1 Iunie in care sa nu ma fi sunat mama sa-mi spuna: La multi ani copile !!!! (cand eram mica sigur primeam si ceva jucarele dar zic de ultimii anisori)
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
mamideandrei spune:
LA MULTI ANI, DRAGII NOSTRI COPII, SA CRESTETI MARI, SANATOSI, FRUMOSI, SA VA BUCURATI DE COPILARIE
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA