Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *150*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Update de pe frontul de est:

Zeina a fost ieri la dr, al 3-lea in 2 zile si a facut din nou si analizele de sange: concluzia, virus la stomac, ceva ce s-a transmis de la unul la altul, pentru ca si eu am fost rau, acum e si tac'su si sa nu radeti, dar pana si cainele a fost afectat. De unde si cum, habar nu avem. Acum asteptam rezultatele la coprocultura, coprocitograma si urocultura, sa speram ca nu vor fi alte probleme. Ieri nu era deshidratata, dar deja a inceput sa scada in greutate. Nu ne-am internat, incercam in continuare din rasputeri, si de ieri de la 4 nu a mai vomitat, iar azi noapte a dormit neintoarsa pentru prima data, desi seara nu a vrut decat sa bea ceai. Bun si asa, ca hidratarea ne intereseaza cel mai mult.

In concluzie, ca m-am intins prea mult, speram ca incet incet sa ne revenim.

Va pup si va doresc o zi minunata.

LA MULTI ANI DRAGI COPILASI, SA FITI FERICITI O VIATA INTREAGA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTI MULTI ANI, AIDUKULE!!!!

Sa fii sanatoasa, voioasa, fericita si sa ai parte numai de lucruri bune alaturi de cei dragi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

La multi ani Aida!!!

La multi ani tuturor copilasilor. Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi ca frumosi sunteti deja toti.

Alex ma bucur ca se intrevede o raza de soare si la voi. Sper sa treceti cu bine peste acest episod si sa nu va mai confruntati cu asa ceva.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

AIDA
La MultiAni!, copilasilor nostri, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa ne aduceti numai bucurii!

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza !!!

La Multi Ani copilasilor nostri dragi si Aidei noastre iubite,vesnic cu suflet de copil

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna dimineata,

LA MULTI ANI PRICHINDEILOR SA CREASCA MARI SI VOIOSI, SA FIE SANATOSI SI FRUMOSI !!!!

Alex sper sa se gaseasca repede solutia pt virusul asta atat de suparator. Multa sanatate !

Lali "La multe lunite puiului tau drag !" sa fie sanatos si sa aveti parte numai de bucurii impreuna !

La multi ani si la multe lunite sarbatoritilor !!!

Offf ce urat e afara ... poate totusi reusim sa ne "strecuram" printre picaturi si sa facem si o mica plimbare pe afara.

O zi cat mai placuta !

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mda, avand in vedere ca sta si sotzul acasa pentru ca ii e rau am si eu cateva momente pentru mine.

Elle imi pare tare rau ca mandrele sunt inca cu mucisori si ca iti pun parul pe bigudiuri. Tin pumnii sa se termine mai repede perioada asta.

Anamaria ma rog sa nu fie fimoza si sa rezolvati fara operatie.

Monikus

Fetele, va multumesc pentru sustinere, va dati seama ca sunt o epava, ma termina pur si simplu cand o vad ca se uita in ochii mei si vomita, iar eu nu o pot ajuta cu nimic...dupa care ii e foame din nou, si ma gandesc cu groaza sa ii dau sa pape ca o sa vomite din nou...nu ii doresc nici celui mai mare dusman al meu. Din pacate acum de dimineata a vomitat din nou la 1 ora jumate dupa ce a papat un amarat de 120ml de lapte....si eu ma mai mir ca nu are pipi in pampers. Sper sa ii dam de capat, dar cica ptr asa ceva nu se ia antibiotic si poate dura pana la 7 zile, totul e sa reusim sa o hidratam...eu reusesc sa ii dau, dar ea vomita dupa 1 ora, si eu ce sa fac???

La multi ani AIDA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

lali bine ai revenit la noi

alex multa sanatate fetitei si voua. tot raul spre bine, uite cum sta sotul acasa si ai si tu 5 minute libere
incearca sa-i dai si apa ...ceva ceva poate ii ramane in stomacel

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Mda, avand in vedere ca sta si sotzul acasa pentru ca ii e rau am si eu cateva momente pentru mine.

Elle imi pare tare rau ca mandrele sunt inca cu mucisori si ca iti pun parul pe bigudiuri. Tin pumnii sa se termine mai repede perioada asta.

Anamaria ma rog sa nu fie fimoza si sa rezolvati fara operatie.

Monikus

Fetele, va multumesc pentru sustinere, va dati seama ca sunt o epava, ma termina pur si simplu cand o vad ca se uita in ochii mei si vomita, iar eu nu o pot ajuta cu nimic...dupa care ii e foame din nou, si ma gandesc cu groaza sa ii dau sa pape ca o sa vomite din nou...nu ii doresc nici celui mai mare dusman al meu. Din pacate acum de dimineata a vomitat din nou la 1 ora jumate dupa ce a papat un amarat de 120ml de lapte....si eu ma mai mir ca nu are pipi in pampers. Sper sa ii dam de capat, dar cica ptr asa ceva nu se ia antibiotic si poate dura pana la 7 zile, totul e sa reusim sa o hidratam...eu reusesc sa ii dau, dar ea vomita dupa 1 ora, si eu ce sa fac???

La multi ani AIDA
Alex, multa, multa sanatate Zeinutei.Fruntea sus,mami vor trece si astea

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

te salut doris

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput