Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *150*
Raspunsuri - Pagina 8
Dana15 spune:
Ellenuta, nu pot spune sigur daca este varicela sau nu...timpul o va spune, daca apare eruptia sau nu..antibioticul nu va impiedica aparitia ei; asa este, te-ai grabit un pic cu antibioticul..varicela este boala virala si AB se da doar in cazul in care se suprainfecteaza (cu bacterii) bubitele;
-tot ce poti face este sa le dai antitermice, sa urmaresti febra si sa asteptati
-cea mai contagioasa perioada este cu 2-3 zile inainte de aparitia eruptiei (deci, daca ar fi ca la carte, copilul la care ati fost in vizita a fost "cel mai contagios" in 24-25 mai) si continua pe perioada formarii veziculelor (initial sunt niste pete rosii, apoi vezicule si la final, cruste)...veziculele se pare ca apar in continuu timp de 4-5 zile;
nu mai stiu daca intrebai si altceva..scriu cu ana in brate..
da, poti face analize de sange..sa vezi daca exista anticorpi sau nu..dar oare mai are rost? stiam ca poti face vaccinul in primele 3 zile de la expunere si astfel este impiedicata aparitia eruptiei...dar parerea mea, daca este sa faca, sa faca! si stai linistita, o sa va bucurati de concediu...mai este vreme pana atunci!
va pup! sanatate multa!
Liliacule, draga mea, mai ce l-au chinuit pe puiul scump!:( va imbratisez, sunt alaturi de voi si sper sa gasiti un ORL-ist bun care sa va lamureasca ...parca ar fi prea devreme pentru polipi..
Ebru, papusica scumpa, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si voioasa! pupici mamicutei!
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
"...eu vreau sa-ti spun ca te ador, ca pot de dragul tau sa mor..."
selen80 spune:
'na seara!!
vin si eu la ceas de seara cu bunatati, cum se cuvine la ceas aniversar, PLUS ca azi e si ziua mamicii mele dragi asa ca pizze, sucuri, berici, beuturici, colici la toata lumea!
SI LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE IERI SI AZI!
multumim tuturor pt urari!
azi i-am facut cadou de ziua ei...o noua freza nu e chiar cheliuta, dar acum chiar zici ca e baietel...maine facem si pozici, ca azi dupa ce am tuns-o am bagat-o la baitza, papica si somnic direct...
ieri am petrecut o frumoasa zi, dimineatza m-am intalnit cu o prietena din copilarie care acum sta in Italia si n-o mai vazusem de un an, de cand eram amandoua cu burtici (la diferenta de o luna jumate..), iar acum s-au cunoscut si bebicii...din pacate intalnirea a fost scurta, ca avea ea treburi cu buletine, pasapoarte etc....iar dupa-amiaza au venit ai mei sa ne faca mama cinste de ziua ei , pt ca noi nu puteam ajunge azi la Tulcea....
maine pun pozici si de ieri...
vad ca n-ati fost prea active, am retinut ca Elle e ingrijorata, eu nu ma pricep, asa ca doar te si tin pumnii sa fie toate bune pana plecati in minunata excursie...
Carina, am vazut ca si voi ati trecut peste un eppisod uratel, ma bucur ca sunteti bine..tot maine ma bag si la poze;e voastre, sunt curioasa cat de cheliuta e Maria....acum tre sa pap si eu si sa ma dusulesc..
noapte buna la mamici si pitici!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Iulika29 spune:
La multe lunite, nora mea dragå Ebru si la multi ani bunicii tale
Elle multå sånåtate vå doresc!
Liliac multå sånåtate parlmentrului frumos
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
daciana.ilie spune:
salutare fetelor
am si eu putin timp liber si am intrat sa vad ce mai faceti
offf Liliacule si Elle, nu am cum sa va ajut cu sfaturi de aceea luati de la mine cativa pupici; off, sper sa va fie bine cat de repede;
noi am scapat de antibiotice pt ca am refuzat sa-i dau chiar toata sticluta - 4 zile si un pic mi s-au parut chiar suficiente; suntem mai bine si cu stomacelul (scaunele) si invinovatesc pt asta banana pt ca mucilagiu de orez nu a prea fost chip sa manance;
sa trecem la un registru mai vesel si sa o intreb pe Luto daca am inteles bine - Luci draga, munciti la o surioara pentru Davidos ?
in alta ordine de idei, vroiam sa stiu daca mai stiti cate ceva de Aida; am mai intrat cand si cand pe la voi dar posturi de la ea nu am nimerit; sunt bine?
va urez tuturor nb
Liliacule ma rog sa-ti scoata DD in cale un ORL, ca sa nu mai chinuiesti copilul cu drumurile si sa va chinuiti si voi impreuna cu el
Elle, sunt sigura ca va veti insanatosi la timp ca sa va bucurati de concediul minunat din Bulgaria; nu-ti mai face inima rea
daci
www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-04-26/00:41:52" target="_blank"> dragul mamei
daciana.ilie spune:
hehehe Iulika, mi se pare chiar normal ...am un deja vu ...cine mai putea fi pe forum la ora asta ?!
ce face Bruculica? sunteti bine?
www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-04-26/00:41:52" target="_blank"> dragul mamei
Iulika29 spune:
Ce fac fetele?Eurovision?Eu sunt in varful patului si bineinteles ca urmåresc eurovisionul .am votat bineinteles, ca doar nu må uit degeaba
Må sparg de ras la comentariile suedezilor( mor de ciudå cå ei nu s-au calificat) , in fiecare an au cate ceva de comentat la adresa romånilor , moldovenilor si nu numai.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
daciana.ilie spune:
La multe multe lunite Ebru !!!
Sa-ti traiasca Selen fata, am vazut-o in poze ... e tare activa si frumusica !!
daci
.... si cu asta ma retrag ... gata timpul liber
nb
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 'na seara!! vin si eu la ceas de seara cu bunatati, cum se cuvine la ceas aniversar, PLUS ca azi e si ziua mamicii mele dragi asa ca pizze, sucuri, berici, beuturici, colici la toata lumea! SI LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE IERI SI AZI! multumim tuturor pt urari! azi i-am facut cadou de ziua ei...o noua freza nu e chiar cheliuta, dar acum chiar zici ca e baietel...maine facem si pozici, ca azi dupa ce am tuns-o am bagat-o la baitza, papica si somnic direct... ieri am petrecut o frumoasa zi, dimineatza m-am intalnit cu o prietena din copilarie care acum sta in Italia si n-o mai vazusem de un an, de cand eram amandoua cu burtici (la diferenta de o luna jumate..), iar acum s-au cunoscut si bebicii...din pacate intalnirea a fost scurta, ca avea ea treburi cu buletine, pasapoarte etc....iar dupa-amiaza au venit ai mei sa ne faca mama cinste de ziua ei , pt ca noi nu puteam ajunge azi la Tulcea.... maine pun pozici si de ieri... vad ca n-ati fost prea active, am retinut ca Elle e ingrijorata, eu nu ma pricep, asa ca doar te si tin pumnii sa fie toate bune pana plecati in minunata excursie... Carina, am vazut ca si voi ati trecut peste un eppisod uratel, ma bucur ca sunteti bine..tot maine ma bag si la poze;e voastre, sunt curioasa cat de cheliuta e Maria....acum tre sa pap si eu si sa ma dusulesc.. noapte buna la mamici si pitici! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
La multe lunite si la cat mai multe realizari cu care sa ne uimesti, Ebru Ursulica!
uve_got_mail spune:
Eu sunt in plin proces de obisnuire a piticei mele cu patutul, nu de alta dar mi-era teama ca la masa de noapte o sa imi cada din pat cat eu ii preparam lapticul la bucatarie; avem deja o saptamana de somnica singura Si tati vrea fasole cu ciolan afumat, maine merg la piata sa iau prospaturi pt o salata si da-i veselie
si noapte linistita
Carina, iti multumesc inca o data, o sa verific maine daca merge si pe ws.
Ellenuta spune:
neata
poftiti la ... eu iara o iau intravenos .. m-a terminat anna azi-noapte cu n treziri .. nu stiu ce o deranja-o atata de tipa asa caci dintii de jos i-au spart deja si nu se intrevede altceva .. eva s-a sculat si ea urland, spre dimineata m-am trezit cu ea in pat .. m-am si speriat caci dormeam adanc si m-am trezit cu popandau langa mine ..
ralucule, danutzu
multumesc mult fetelor de incurajari. dr pediatru e in grecia, vine diseara .. va dati seama ca o astept ca painea calda .. mucii evei vad ca nu trec, o aspir, ii pun picaturi .. off .. annei i-au revenit si ei mucii, horcaie si e super maraita si fitzoasa ..
am si eu o stare de kko .. ma doare in gat de mor, ma inteapa urechile, ma dor sinusurile, ptr moment nu se vad efectele antibioticului. mananc miere cu lamaie, ceaiuri, iau strepsils .. Doamne nu am mai avut asa galci de cand eram mica .. tot gatul e alb de infectie .. stiti ceva remedii babesti in afara de gargara cu sare?
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe