Bobocei de sept-oct 2008 (288)
Raspunsuri - Pagina 9
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Na ca am zis de mare si am disparut http://www.hotelcalifornia.ro/ Noi in general mergem la Mamaia, deh amintirile ne chinuiesc( acolo ne am cunoscut )Dar cand am fost burtica am fost pt prima daca la Neptun hotel Sulina si a fost super super. Cu micul dejun inclus. Ieseam de la sala de mese gafaind . Aveau si piscina si pt copii si pt adulti. Am fost super multumiti. Unica chestie fu ca trebuia sa merem un pic pina la mare, io burtica de 34 de sapt David trebuie sa fie fericit ! ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
Legat de mare, noi mergem la mare anul asta la hotel Sirena din Saturn. E pe plaja, are piscina tare frumoasa si e aproape de un Aqua parc deshis destul de recent. Ne costa 13 mil 7 nopti cu mic dejun - bufet suedez. Daca tenteaza pe cineva noi mergem intre 5-12 iulie , va asteptam cu drag sa mergeti cu noi
clau_geo spune:
Am citit super dieta si cred ca e tare potrivita pt mine. Are legume multe si iaurt ceea ce e super bine, eu nu ma omor deloc dupa carne asa ca de azi ma bag si eu ![]()
![]()
, numai ca de dimineata am mancat o felie de paine neagra cu unt si miere si am baut o cafea, ceea ce nu prea era in meniu
, dar respect de la pranz dieta. Cum imi bag si eu datele personale in forum cu dimensiunle mele actuale ?
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui Nerantula La mine unele dintre minunile optimiste au durat doar o zi, respectiv treaba cu indemnizatia, ca au mers astia pe sest cu reducerea si au redus si plafonul de la 4.000 ron la 3.400 ron ![]() |
doar stii si tu ca orice minune dureaza trei zile cu cea de-alaltaieri...
Unde s-a publicat? Cum stim si noi exact cum stam? Pe cine afecteaza, de cand, etc...
Nerantula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
doar stii si tu ca orice minune dureaza trei zile cu cea de-alaltaieri... Unde s-a publicat? Cum stim si noi exact cum stam? Pe cine afecteaza, de cand, etc... |
www.mediafax.ro/social/indemnizatia-maximala-pentru-mame-va-fi-de-3-400-lei-6185108/" target="_blank">deocamdata s-au exprimat doar mintile luminate, nu s-a publicat inca
Se aplica si retroactiv, adica ne afecteaza, de la 1 iunie (deci incepand cu indemnizatia de iunie)
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
Didididi spune:
Nikol, mersi. O sa ma uit pe site.
Ramo, sincer nu mi s a parut ca s a produs vreo schimbare fizica. Eu ma pregateam sa raman insarcinata si vroiam sa dau jos ceva, ca mi era teama ca o sa ma fac cat casa; noroc ca in sarcina nu am luat decat 10 kg
; oricum ca tonus a fost f bine, plus ca moral m a ajutat f mult; cred ca a fost singura data cand am facut ceva pt mine, pe o per lunga de timp. O sa ma uit dupa plank sa vad ce este.
Dya, cred ca nici l a ingrasat nu ma poti ajuta
. Nu sunt absolut deloc pofticioasa. Mananc rar dulciuri sau cu o mare pofta. Daca nu as avea burta, cred ca nici nu m as stresa de greutate.
Claudia, cred ca este o realizare sa slabesti atat; cred ca e mai sanatos si cu efecte de durata sa slabesti in timp si nu brusc. 
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clau_geo
Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina |
Andrei e nascut la 10,30 deci e putin mai mic
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
In alta ordine de idei Andrei a plans aseara destul de mult pana sa adoarma lucru ce la el nu se intampla si toata noaptea s-a tot frichinit si intors si sucit la 7 jumate a fost in picioare el nu se trezeste niciodata la ora aia.
Sunt moarta de somn am baut deja 2 cafele cam cat in juma de luna, deja imi simt hertzu ca o ia razna![]()
Suspectez ceva infectie urinara desi nu are febra dar il doare burtica si mi se pare ca il ustura cand face pipi.Din experienta voastra se poate infectie urinara fara febra??
Oricum am dus o proba la sumar de urina ne-am chinuit sa faca pipi in punguta aia o ora jumate nu vroia sa faca in ea si pace, de abia dupa o ora si ceva a facut ff putin a dus-o tati si au zis aia ca ajunge era maxim 5 ml.
Cum i-am dat punguta jos cum a umplut pampersu
greu de recoltat frate.
Mimihoo stai linistita ca eu am si mai putin si mie 3400 sau 4000 ron mi se pare ultra fabulos.Si noi avem si rate din pacate si nu stam decat in 2 camere.
Sanatosi sa fim ca restu le dovedim noi cumva.
Ramo ai o greutate ideala bravo.Cum faci budinca de varza???
Ange sa ne spui cum s-a descurcat Crinuta la bunici?
Dididi ce bine ca nu esti pofticioasa.Pe mancare nu sunt nici eu dar dulciuri prajituri, inghetata, suc etc astea sunt greu de evitat.
Clau_geo scumpa gradi la noi sunt mai ieftine cam 750 -1000 ron maxim.Dar important e sa fiti multumiti si Irina sa se simta bine.
Laura ce faceti?Cum sunteti?
Irina cum e Luca??
Atat am tinut minte...mai revin.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Si intr-o nota mai optimista
cadou de 1 iunie
P.S. Sa nu radeti de freza lui Andrei m-a chinuit ieri pe mine talentu si l-am tuns si el nu a prea stat asa ca a fost tuns din alergare![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Didididi spune:
Dya, ti a iesit f bine. Cate kg are baiatul? Ca e maricel, maricel.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
dyanira spune:
| citat din mesajul lui Didididi Dya, ti a iesit f bine. Cate kg are baiatul? Ca e maricel, maricel. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
Multumesc
mai il retusez azi daca ma mai lasaAre 15,2 kg imbracat si 93 cm la 1 an si aproape 9 luni(masurat chiar ieri).E mareee zic eu dar nu e exagerat adica nu e urias
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR

)
de
Inisa Ana-Maria
Irina Alexandra (04.09.2008)