Bobocei de sept-oct 2008 (288)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

neatza,
urata treaba cu reducerea indemnizatiei, io din 1800 voi avea avea 15-1600 ... 3400 e deja fabulos. asta e ... orae noi le putem reduce contributiile la statpe motiv ca nu au firmele bani?

laureta, bine ati revenit! ce frumoase sunteti si ce burtica ai ce este bb mic?

Lumi, drum bun si multa sanatate! sa aveti o vacanta frumoasa!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

vine cineva acum dimineata la bbexpo? o sa fiu si eu acolo, invartindu-ma ca un hamster ...

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Clau_geo tot vroiam sa te intreb la ce ora e nascuta Irina ca sa vad si eu care e mai mare ea sau Andrei al meu

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Irina e nascuta la 9.30 dimineata, nu stiu daca e mai mare decat Andrei dar cand vor creste trebuie neaparat sa se cunoasca ca sa vada daca au acelasi temperament

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

clau, uite aici subiectul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139699&whichpage=1

m-ai ameti cu scorul de la gradi

Dya si eu tot un 72 imi doresc, dar zau ca m-as multumi si cu 75...sper ca vara asta sa reusesc

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
Blogul boboceilor

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Multumesc de topic cand o adormi Irina la pranz ma pauc de citit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH
[Clau_geo, eu cred ca e normal sa te simti deseori frustrata si sa-ti doresti sa evadezi o clipa. E greu sa-ti pui pe termen lung dorintele pe planul doi, uneori chiar trei. Asa ca e normal sa te simti asa. Cu slabitul... eu am dat jos dupa prima sarcina in cca 3 luni 12 kg si am revenit la silueta de dinainte de burtica. Insa eram si studenta, aveam si copil mic si ceva socri pe cap care ma ajutau cu copilul dar imi fierbeau sufletul. Asa ca mi-a fost usor sa uit sa mananc. Acum , dupa a doua nastere merge mai greu. e un an si ceva de cand nu mai alaptez si de-abia am dat jos 12 kg si as mai avea de dat inca vreo 5. La mine merge slabitul daca respect principiile din ultima carte a Mihaelei Bilic si daca mai completez si cu ceva sport. Am acasa o bicicleta eliptica si daca pedalez zilnic 30min. in 2-3 sapt. se vad schimbarile. Insa nu prea reusesc sa ma tin in mod consecvent de sport. Cred ca fiecare om e altfel si trebuie sa gasesti genul de dieta care ti se potriveste ca stil de viata si la care corpul tau sa raspunda pozitiv. Succes!

Mersi frumos de sfaturi . Tu oricum ai luat putine kg in sarcina, eu am pus 23 kg ceea ce e foarte mult. In viata mea nu am luat mai mult de 2-3 kg intr-un an si multi ani m-am mentinut la 55 kg. Acum insa am ramas cu cele 7-8 kg de care nu reusesc sa scap. Am urmat si eu dieta conform cartii Mihaelei Bilic si a dat rezultate bune insa acum nu reusesc sa ma mai tin de ea. Am slabit de la 76 la 68 si se vedea tare bine , incepusem sa ma simt si eu mai bine cand vedeam rezul;tatele pe haine. Acum nu stiu de ce dar nu reusesc sa ma tin de ea. Cred ca depinde doar de vointa mea pana la urma. Va trebui sa ma incarc cu energie si sa ma tin de treaba ca mai am putin si incep munca si nu voi avea cu ce sa ma imbrac la birou, iar haine noi nu are rost sa-mi iau ca mai are putin si cade dylapul pe mine de cat e de plin
Pup si tin pumnii sa reusim sa ne tinem de treaba si sa slabim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo
urata treaba cu reducerea indemnizatiei, io din 1800 voi avea avea 15-1600 ... 3400 e deja fabulos. asta e ... orae noi le putem reduce contributiile la statpe motiv ca nu au firmele bani?

imi imaginez ca pare fabulos dar crede-ma, nu-i ducem in elvetia, marea majoritate se duc pe rate, sunt angajamente pe care le-am facut cand salariul meu era inca o data pe atat, in consecinta si contributia .. ca sa nu mai spun ca pana la venerabila mea varsta s-au tot strans contributii ...
acum, sincer, nu ne-am permite o gradinita privata pentru G, nici macar un abonament la inot nu se mai poate

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Clau_geo nu se poate slabi fara sport sustinut (parerea mea). AM o colaborare care ma obliga sa scriu articole despre nutritie si fitness si toate sursele sustin acelasi lucru.

Eu am ajuns la 51-53 de kilograme la 166, mai putin nu vreau sa am (aveam 45 inainte de copil) si inca am a ma modela. Nu gasesc mmult timp pentru sport - in afara de mers pe jos, carat copil, umblat in functie de necesitati. Bicla mea elipitica sta pe tusa ca vrea si Anda sa se suie pe ea si am si lovit-o odata usor ca nu sta departe de ea... asa ca ce sa mai zic? Problema mea e ca inca am burta, am dat jos mult cu electro (nu m-am mai amsurat dar aveam -7 cm dupa primul abonament) dar le-am speriat pe celelalte cliente cand vad ca ajung la intensitate 7 si unele din ele plang la 3. Nu mi-e usor sa ajung ca nu am mereu cu cine lasa fata, de multe ori o iau cu mine si o las pe-afara cu sora sau fratele meu dar cand nu sunt nici ei disponibili sunt nevoita sa aman programarile (din fericire daca anunt din timp ca nu ma duc nu le pierd). Burta ca burta, dar pielea aia care nu se mai strange ma ucide. Ma tratez cu supliform - deja am sdevenit insa delasatoare ssi cu ala - iar la salon ma mai da fetele cu crema dupa fiecare sedinta si face minuni. Am mai observat ca daca nu fac sedinte apropiate mi se blegeste iar burta.

Cauta despre plank, e un exercitiu simplu pe care-l poti face oricand ai nevoie, telul e sa stai 2 minute in pozitia respectiva si nu e usor, te cam stoarce. Eu reusesc cam 100 de secunde acum :) dar n-am mai facut de 2 saptamani, lenevoasa ce sunt.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
blogul boboceilorr

Saru mana frumos . Tu arati trasnet si ai aceais inaltime ca si mine, iar eu nu am mai avut 53 de kg cred de pe la 19 ani, adica de vreo 12 ani incoace. Ce n-as da sa mai arat si eu ca la 19 ani . O sa caut si exercitiile de care spuneai plank si oricum voi tine dieta in continuare atat cat reusesc. Iar faza cu electro stiu ca da rezultate ins atrebuie sa am bani si timp ca sa ma tin de treaba asta. Pe pitica nu am cu cine sa o las, poate din iulie cand v-a merge la gradi sa reusesc sa imi fac si eu un abonament la electro. ca la sala as merge insa nu am cand.Inainte de sarcina mergeam de 3 ori pe saptamna la fitness impreuna cu sotul, insa de cand am nascut si am avut multiple operatii nu am reusit sa mai ajung deloc. Sper sa am si eu norocul tau si sa slabesc frumos.

Mergi la inceput

Nerantula, da, stiu ca, creditele sunt mancatoare de bani. Din fericire, noi inca nu suntem datori la banci .... desi, din pacate, tot intr-o camera stam...

Sa aveti o zi frumoasa!

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

didi de pe chic bebe il poti lua pe Toby si ii pui tu cu usb povesti luate de pe torenti.Am gasit unele bestial de frumoase, de alea vechi spuse unele pe pickup sau povestile de seara de la romania actualitati...alea super frumoase spuse de actori mari.

in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

daca vreti careva povesti pt somn usor am cateva de la jurnalul national si vi le pot da pe mail. Mailul comun nu-l mai stiu ca le-as pune acolo ca sa le puteti lua fiecare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Ramo sper ca sunteti bine. Crina avea si ea temperatura acum pe seara, tot de la canini..cei de jos acum

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

intram si noi in gasca voastra cu temp. de la canini. Si noua ne-a plesnit al doilea canin de sus si s-a inflamat unul de jos. Are temp dar nu mare, nu stiu cat ca nu ii mai pot lua temp de ceva timp, insa nu se simte prea fierbinte si ea cand are 39 frige rau. NU o sa-i dau nimic momentan decat daca incepoe sa friga tare.Sanatate tuturor celor cu caninei mijiti

Mergi la inceput