Bobocei de sept-oct 2008 (288)
Raspunsuri - Pagina 7
nikolici spune:
didi de pe chic bebe il poti lua pe Toby si ii pui tu cu usb povesti luate de pe torenti.Am gasit unele bestial de frumoase, de alea vechi spuse unele pe pickup sau povestile de seara de la romania actualitati...alea super frumoase spuse de actori mari.
in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nerantula spune:
La mine unele dintre minunile optimiste au durat doar o zi, respectiv treaba cu indemnizatia, ca au mers astia pe sest cu reducerea si au redus si plafonul de la 4.000 ron la 3.400 ron 
Ramo, de mai multe ori am vrut sa te intreb care sunt rezultatele electrostimularii, dar am tot uitat ... suna foarte bine! La mine burta nu a avut de suferit, insa simt ca am imbatranit mult dupa prima sarcina ... acum dupa inca una ... 
Gruia a mancat caramele in seara asta, a avut buni pofta si i-am luat, a vazut pachetelul, l-a desfacut de curiozitate si i-am dat o bucatica, apoi parca era in sevraj, tropaia, cauta prin sacose si genti, ma implora din priviri
... n-am rezistat, era absolut delicios cum lipaia la caramele, rar il vad asa in extaz la ceva ce se poate manca
Si adoarme la san, e asa dulce, il tine cu ambele maini si protesteaza vehement daca il scot, chiar daca el nu trage (lucru care mergea foarte usor inainte), acum e diferita atitudinea lui fata de tzitzi, e mult mai atasat ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
Nerantula spune:
Denisa, excelent! ce vesti bune, ma bucur mult pentru Edwin! 
Ada, sper sa gasesti iesirea din butoi
, iti doresc sa ai putere sa o cauti ...
Cezara
300 spune:
ba cred ca intru si eu in butoi langa ada, am culcat frimitura mea pe la 9 dupa ce nu dormise neam si ii facusem baie, toate bune, pe la 11 a scancit, m-am dus la ea si da-i urlete si dat pe spate.... are 36.88 temperatura, nu pre s-o doara nici urechea, i-am mai dat c plus cold si abia a linistit-o tati (nu in ordinea asta). oricum deja ma gandeam sa chem taxi sa merg la spital. Nu mai zic ca eram convinsa ca gata avem si noi program normal si ma gandeam ce sa fac mai intai maine dimineata; acum m pusesem sa fac niste budinca de varza si salarta de varza cu maioneza din ce-a ramas... le-am terminat cu sughituri.
Nerantula spune:
Ramo, eu as zice ca e de la vreun canin ... asa a patit Gruia acum vreo 3 zile, numai ca era in timpul somnului de pranz si termometrul ajunsese la 39.1 ... i-am bagat o doza de nurofen si asta a fost, nu a mai reaparut febra, dar 2 canini sunt in plina eruptie, in ziua aia a mancat si ff prost, avea si muci .. acum e bine, mai sunt ceva muci, dar pentru ca nici nu fac nimic cu ei .. si i-a scos singur partial dimineata cu aspiratorul, pe mine nu ma lasa, nici nu prea am ce scoate, ca-s destul de lichizi ..
Imi pare rau ![]()
Cezara
angelynna82 spune:
ne-am adunat si noi de pe strazi ![]()
Denisa felicitari ca sunteti mai bine , numai bine sa fie in continuare 
Ada ce cauti la butoi, e ferecat![]()
Nerantula si Crina papa cu placere caramele
, insa imi este cam frica sa ii dau
CLaudinna sa iti fie de bine infrumusetarea, eu vreau sa te vaz![]()
Clau_geo
, si eu ma simt la fel, tocmai ce vorbeam asta seara ca nu am mai pus o masca pe fata, sau sa stau singura doar cu mine si pentru mine, recunosc totusi ca nu as mai putea sta fara Crina
legat de olita: CLaudiaH multumesc mult de sfat
, am incercat cu mai multe lichide si a functionat
, statea pe olita si bea apa&suc, mai tarziu putin a facut kk ademenita de creioane colorate si alte jucarii.
Prima oara a facut cunostin cu olita anul trecut...avea vreo 7-8 luni... putin kk si gata, nu a mai vrut, ok nu am fortat-o...acum 3 luni sa fie am pus-o langa jucarii cu olita langa ea, ne prefaceam ca stam noi p ea apoi o puneam pe Crina, explicam ca e pentru kk, se pare ca acum stie pentru ce este![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
angelynna82 spune:
Ramo sper ca sunteti bine
. Crina avea si ea temperatura acum pe seara
, tot de la canini..cei de jos acum
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
laureta spune:
Na ca am zis de mare si am disparut
Asta e situl. Io ce caut pe net ca personal n am fost niciodata acolo.
http://www.hotelcalifornia.ro/
Noi in general mergem la Mamaia, deh amintirile ne chinuiesc( acolo ne am cunoscut
)
Dar cand am fost burtica am fost pt prima daca la Neptun hotel Sulina si a fost super super. Cu micul dejun inclus. Ieseam de la sala de mese gafaind
, mancare exelenta si muuuuulta, Biancu manca atunci in burta nu ca acuma
.
Aveau si piscina si pt copii si pt adulti. Am fost super multumiti. Unica chestie fu ca trebuia sa merem un pic pina la mare, io burtica de 34 de sapt
Astea is pozele de atunci de la neptun http://good-times.webshots.com/album/564116851YSnooy