Bobocei de sept-oct 2008 (288)
Raspunsuri - Pagina 6
claudinna spune:
clau, uite aici subiectul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139699&whichpage=1
m-ai ameti cu scorul de la gradi ![]()
Dya si eu tot un 72 imi doresc, dar zau ca m-as multumi si cu 75...sper ca vara asta sa reusesc
Didididi spune:
Dya am 69. Nu imi plac dietele astea la care tb sa numeri toate caloriile, desi nu sunt o pofticioasa. As face sport daca as avea timp si ar fi si accesibil coloanei mele. La mine nu a mers cu electrostimularea, desi am fost inainte de a ramane insarcinata vreo 6 luni.Insa era asa bine.
Legat de subiectul olita, am cumparat una, dar va trebui sa il convingem intai sa se aseze. Copilul meu nu a invatat inca pozitia sezand; sta extrem de rar asezat pe covor, canapea. Am reusit sa il invatam pozitia, dar nu sta asezat mai mult de o fractiune de secunda. Bona zice ca din iunie incearca sa il invete; sa vedem ce iese.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
dyanira spune:
Dididi ai scris ca ai 69 si vrei 72
sigur ai gresit nu de alta dar daca e corect scris apoi te ajut eu sa castigi 3-5 kg iti dau imediat reteta
.Sa stii ca si eu m-as multumi si cu 75 la inaltimea mea ar fi ok si asa.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didididi Legat de subiectul olita, am cumparat una, dar va trebui sa il convingem intai sa se aseze. Copilul meu nu a invatat inca pozitia sezand; sta extrem de rar asezat pe covor, canapea. Am reusit sa il invatam pozitia, dar nu sta asezat mai mult de o fractiune de secunda. Bona zice ca din iunie incearca sa il invete; sa vedem ce iese. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
cand l-am invatat pe R, m-am asezat eu pe olita..apoi l-am pus imbracat si cu multe jucarii, cu telecomanda de la tv...
dyanira spune:
Cu statul la olita A sta pe olita dar nu prea face nimic.Se duce la baie o ia singur si vine cu ea in camera si se pune pe ea aproape de fiecare data dupa ce a facut kk
Cu pipi inca nu stie astept sa se faca cald bine si o sa il las fara pampers poate asa o sa inceapa sa isi dea seama cand face insa mi-e groaza ca se va umfla parchetu cred la cate lichide bea el pe zi
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ClaudiaH spune:
Claudinna, super ca Razvan desi e baiat leaga asa multe cuvinte! Fi-mea stie multe cantecele cap-coada, unele pe jumatate, altele doar le fredoneaza si are un vocabular foarte bogat in ambele limbi, insa leaga putine cuvinte sa zic asa cca 10-15 constructii de subiect+verb. Asa ca pupam cotul lui Razvan in semn de apreciere. Pare a fi unul dintre putinii baieti care vorbesc devreme.
Didididi, din pacate nu detin cheia succesului. Am dat ceva jos dar intr-un timp foarte lung si oricum nu mia-m atins telul final.
Clau_geo, eu cred ca e normal sa te simti deseori frustrata si sa-ti doresti sa evadezi o clipa. E greu sa-ti pui pe termen lung dorintele pe planul doi, uneori chiar trei. Asa ca e normal sa te simti asa. Cu slabitul... eu am dat jos dupa prima sarcina in cca 3 luni 12 kg si am revenit la silueta de dinainte de burtica. Insa eram si studenta, aveam si copil mic si ceva socri pe cap care ma ajutau cu copilul dar imi fierbeau sufletul. Asa ca mi-a fost usor sa uit sa mananc. Acum , dupa a doua nastere merge mai greu. e un an si ceva de cand nu mai alaptez si de-abia am dat jos 12 kg si as mai avea de dat inca vreo 5. La mine merge slabitul daca respect principiile din ultima carte a Mihaelei Bilic si daca mai completez si cu ceva sport. Am acasa o bicicleta eliptica si daca pedalez zilnic 30min. in 2-3 sapt. se vad schimbarile. Insa nu prea reusesc sa ma tin in mod consecvent de sport. Cred ca fiecare om e altfel si trebuie sa gasesti genul de dieta care ti se potriveste ca stil de viata si la care corpul tau sa raspunda pozitiv. Succes!
ClaudiaH spune:
Denisa, felicitari pentru cresterea in greutate! Eu ce sa zic, sper ca in final sa scapati de incompatibilitatea asta cu glutenul caci e greu sa tii regimul asta copil fiind. Dar daca nu... am citit ca sunt multi copii care sufera de intoleranta la gluten (in germania) si carora le merge bine, se poate desi e mai greu.
Si pentru ca mie imi fileaza neuronul batran si imi amintesc din cand in cand de cate ceva discotat la vremea la care nu am reusit sa raspund iata ca imi dau si eu acum cu parerea despre dormitul la pranz. Fi-mea doarme uneori doar juma' de ora pe zi iar alteori 2 ore. Insa cu siguranta iti spun ca de pe la 2,5 ani copiii in Germania nu dorm la pranz. Iar la gradinita nu au paturi in care sa-i culce pe copii musai. Exista la fiecare grupa cate un pat in caz ca adoarme vreunul intamplator sa aiba in ce sa-l puna. Stefan nu mai doarme nici el de pe la 2 ani jumate la pranz. Ce-i drept pe la 20 cel tarziu nu mai vezi pe-aici copii pe strada decat in mod exceptional. Emisiunile de "noapte buna copii" sunt intre 19-20. Deci treaba cu copiii trebuie sa doarma la pranz nu-i o chestie universala.
300 spune:
Salutare,
La multi ani, Ankussa! Ce mai faceti voi, cum e la serviciu, tu deja ti-ai schimbat o data serviciul de cand ai inceput, nu-i asa? Mi-e dor de tine.
Felicitari Edwin pentru vestile bune, oau, dar a luat ceva in greutate intr-o luna!
Multa sanatate Luca de musette!
Ada
butoiul tau in 2 timpi si 3 miscari. Imi pare tare rau ca te gasesc trista.
Eu sunt 80% reparata, Anda mai are rar niste muci, slava Domnului ne trece usor de data asta si sper ca data viitoare a nu fie prea curand. Azi am avut de stat acasa dinc auza unorchestiuni legate de intreinerea blocului dar maine chiar vreaus a merg la baby expo, am si o sedinta de electro nici nu mai stiu la ora.
300 spune:
Clau_geo nu se poate slabi fara sport sustinut (parerea mea). AM o colaborare care ma obliga sa scriu articole despre nutritie si fitness si toate sursele sustin acelasi lucru.
Eu am ajuns la 51-53 de kilograme la 166, mai putin nu vreau sa am (aveam 45 inainte de copil) si inca am a ma modela. Nu gasesc mmult timp pentru sport - in afara de mers pe jos, carat copil, umblat in functie de necesitati. Bicla mea elipitica sta pe tusa ca vrea si Anda sa se suie pe ea si am si lovit-o odata usor ca nu sta departe de ea... asa ca ce sa mai zic? Problema mea e ca inca am burta, am dat jos mult cu electro (nu m-am mai amsurat dar aveam -7 cm dupa primul abonament) dar le-am speriat pe celelalte cliente cand vad ca ajung la intensitate 7 si unele din ele plang la 3. Nu mi-e usor sa ajung ca nu am mereu cu cine lasa fata, de multe ori o iau cu mine si o las pe-afara cu sora sau fratele meu dar cand nu sunt nici ei disponibili sunt nevoita sa aman programarile (din fericire daca anunt din timp ca nu ma duc nu le pierd). Burta ca burta, dar pielea aia care nu se mai strange ma ucide. Ma tratez cu supliform - deja am sdevenit insa delasatoare ssi cu ala - iar la salon ma mai da fetele cu crema dupa fiecare sedinta si face minuni. Am mai observat ca daca nu fac sedinte apropiate mi se blegeste iar burta.
Cauta despre plank, e un exercitiu simplu pe care-l poti face oricand ai nevoie, telul e sa stai 2 minute in pozitia respectiva si nu e usor, te cam stoarce. Eu reusesc cam 100 de secunde acum :) dar n-am mai facut de 2 saptamani, lenevoasa ce sunt.
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didididi La mine nu a mers cu electrostimularea, desi am fost inainte de a ramane insarcinata vreo 6 luni.Insa era asa bine. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
Nici eu n-am slabit daaaaar m-am subtiat si am capatat tonus muscular. Cam asta se asteapta de la sport in general, nu? Cresterea masei musculare in detrimentul grasimii. Chiar sunt curioasa ce rezultate a dat la tine. Cum am mai spus, am vreo 7 cm in minus dar am tot atatea kilograme - bine nu sunt supraponderala ci doar diforma; nici acum nu sunt silfida da macar nu mai am 80
.